Mart 15 kuzum yada mart sonu giderim tam kesinlessinKuzum cinsiyeti icin ne zaman gidicen tekrar
Yok yokk olmaZzzz gunlerde icine bosalma olup hamile kalamadigimi bilirim2 kat iç çamaşırı vardı çekerken az kalmış iç çmaşırında hemen sildim zaten
Bende 2 hafta sonra gidicem İnsaAllah 2 gun sonra 12 haftalık olcaz 14 haftalıkken gidicem İnsaAllah gösterir bebisiimmmMart 15 kuzum yada mart sonu giderim tam kesinlessin
Dalgamı geciyosn anlamadımki canım :) vajinana bile gelmemis yani neyin kafasını yaşıyosun anlayamadım :)Hemen sildim ıslak mendille ilk iç çamaşırına bile gelmeden
Vajinanın içine girdi mi? Aktımı yani içine? Degmesiyle ıslanlasıyla olmaz diyorz ve madem bu kadar korkuyorsun niye boyle bise yapıyosun? Yakında ban yersin haberin olsun canım heryere aynı soruyu sorup duruyosn herkes olmaz dedigi halde tatminde olmuyosn ne yapalm yani anlayamadıkki?Boşalma oldu az gelfi ya o yüzden sordum
Vajinanın içine girme yok 2 kat çamaşırın üstünden oldu hemensildimVajinanın içine girdi mi? Aktımı yani içine? Degmesiyle ıslanlasıyla olmaz diyorz ve madem bu kadar korkuyorsun niye boyle bise yapıyosun? Yakında ban yersin haberin olsun canım heryere aynı soruyu sorup duruyosn herkes olmaz dedigi halde tatminde olmuyosn ne yapalm yani anlayamadıkki?
Teyzesi yesinn onu yaaBende 2 hafta sonra gidicem İnsaAllah 2 gun sonra 12 haftalık olcaz 14 haftalıkken gidicem İnsaAllah gösterir bebisiimmm
canim herkesin sana anlatmak istedigini neden anlamiyosun olmaz dedikleri halde bu kadar uzatman cok sacma degil mi?Boşalma oldu az gelfi ya o yüzden sordum
Anladım artık biliyorum kızıyolar ama daha net şekilde konuşulsa bu kadar uzamaz zatencanim herkesin sana anlatmak istedigini neden anlamiyosun olmaz dedikleri halde bu kadar uzatman cok sacma degil mi?
Eger bekarsn hic bi erkege degmeyeck bi hata yapiyosn eger evliysende cok takma derim eger oyle bi mucize olursa da allahin sana verdgi en buyuk hediye die kabullen evli yada bekar olman ne beni nede burdaki hic kimseyi ilgilendirmiyo zaten de sadece bu kadar üstunde durup defarlarca hayir denmesine ragmen uzatman herkesi cileden cikardiAnladım artık biliyorum kızıyolar ama daha net şekilde konuşulsa bu kadar uzamaz zaten
Ben varım canmkimse varmi
kizlar basim agriyor iki gogsumun arasi bole icten yaniyor mideye dogru daha kirmizilari gormedim akinti yok karin agrisi yok lavaboya sık çıkıyorum suda cok icyorum ama :/Ben varım canm
Kuzum bekle bakalım kırmızıyı görmezsen eger yarında bi kan testi yaptır, düşünmemeye çalış stres yapma herseyin hayırlısı Rabb'im denkizlar basim agriyor iki gogsumun arasi bole icten yaniyor mideye dogru daha kirmizilari gormedim akinti yok karin agrisi yok lavaboya sık çıkıyorum suda cok icyorum ama :/
Kuzum bekle bakalım kırmızıyı görmezsen eger yarında bi kan testi yaptır, düşünmemeye çalış stres yapma herseyin hayırlısı Rabb'im den
Olabilir canım :)) hamilelikte en çok görülen problemlerden biriside migde problemleri hamileliğin başından itibaren başlıyo benimde siskinliglm fazlatamam kuzum annemin hamilelikte midesi yanyormus anamami cektim acaba.d
Selam kuzum sen niye banlandınSlmm kizlar nasilsiniz❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?