Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 kat iç çamaşırı vardı çekerken az kalmış iç çmaşırında hemen sildim zaten
Yok yokk olmaZzzz gunlerde icine bosalma olup hamile kalamadigimi bilirim
Amaa eger senin yumurtaliklar yer cekimine meydan okur yadaaaaa miknatis etkisindeyse bilemem :))
Korkma korkma canim peceteye bile gecmemis
Kalkip hemen yikasaydin kendini
Bu arada evli misin bekar mi ?
Bekarsan eger tehlikeli seylerle ugrasma derim canim dikkatli ol

Mart 15 kuzum yada mart sonu giderim tam kesinlessin
Bende 2 hafta sonra gidicem İnsaAllah 2 gun sonra 12 haftalık olcaz 14 haftalıkken gidicem İnsaAllah gösterir bebisiimmm

Hemen sildim ıslak mendille ilk iç çamaşırına bile gelmeden

Boşalma oldu az gelfi ya o yüzden sordum
Vajinanın içine girdi mi? Aktımı yani içine? Degmesiyle ıslanlasıyla olmaz diyorz ve madem bu kadar korkuyorsun niye boyle bise yapıyosun? Yakında ban yersin haberin olsun canım heryere aynı soruyu sorup duruyosn herkes olmaz dedigi halde tatminde olmuyosn ne yapalm yani anlayamadıkki?

Vajinanın içine girme yok 2 kat çamaşırın üstünden oldu hemensildim

canim herkesin sana anlatmak istedigini neden anlamiyosun olmaz dedikleri halde bu kadar uzatman cok sacma degil mi?
Anladım artık biliyorum kızıyolar ama daha net şekilde konuşulsa bu kadar uzamaz zaten

Anladım artık biliyorum kızıyolar ama daha net şekilde konuşulsa bu kadar uzamaz zaten
Eger bekarsn hic bi erkege degmeyeck bi hata yapiyosn eger evliysende cok takma derim eger oyle bi mucize olursa da allahin sana verdgi en buyuk hediye die kabullen evli yada bekar olman ne beni nede burdaki hic kimseyi ilgilendirmiyo zaten de sadece bu kadar üstunde durup defarlarca hayir denmesine ragmen uzatman herkesi cileden cikardi

kizlar basim agriyor iki gogsumun arasi bole icten yaniyor mideye dogru daha kirmizilari gormedim akinti yok karin agrisi yok lavaboya sık çıkıyorum suda cok icyorum ama :/
Kuzum bekle bakalım kırmızıyı görmezsen eger yarında bi kan testi yaptır, düşünmemeye çalış stres yapma herseyin hayırlısı Rabb'im den

tamam kuzum annemin hamilelikte midesi yanyormus anamami cektim acaba.d
Olabilir canım :)) hamilelikte en çok görülen problemlerden biriside migde problemleri hamileliğin başından itibaren başlıyo benimde siskinliglm fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…