Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba 5haftaligim geçen hafta öğrendim hamileligim i perşembe günü randevum var sabırla bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırım 5haftaligim neler yasadiniz

Slm kızlar adetmden sonra 19-20.gun ovulasyon testi yaptm pozitif çıktı szce hamiş olablr mym yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20170227_101349.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 25
Slm kızlar adetmden sonra 19-20.gun ovulasyon testi yaptm pozitif çıktı szce hamiş olablr mym yorumlarınızı bekliyorum
Hamileyken ovulasyon testleri pozitif koyu çıkıyor. Bizzat denedim. Ama siz yine de bir gebelik testi yapın. Polikistikover hastalarında lh seviyesi çok yüksek olduğundan ovulasyon testleri sürekli pozitif verebiliyor.

Hamileyken ovulasyon testleri pozitif koyu çıkıyor. Bizzat denedim. Ama siz yine de bir gebelik testi yapın. Polikistikover hastalarında lh seviyesi çok yüksek olduğundan ovulasyon testleri sürekli pozitif verebiliyor.
14gun once siliklesmsti cnm cizgim

olablr gene umitlendim ya canim alt karin normlmi oluo sis gbimi olyor ?
Yok kuzum migdemde yemek yiyince cok şişkinlik oluyo şimdiler hafifledi gibi ilk haftalar daha çoktu, gerçi iştahım az aksamlrı az yiyorm artk, uminlenme hemen hayal kırıklığı yasamak yorucu oluyo bekle sabır bakalım mevlam neyler neylerse guzel eyler :):*

Kizzlarrr ben geldim
Internetim yoktu giremedim hicc
Nasilsiniz bakalim var mi yeni hamisimizzz
Esr02 nerdesin bebegimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…