Guzel ve zararsiz bir bagimlilik :)Aynen bağımlılık yaptı hehe
Canım oy maşallah Allah'ım sağlıkla kucağına aldirsin bn hastalığımdan Birgün geçince gittim test yaptım 238.62cikti daha çok yeni dedi perşembe gününde Dr gideceğim sende ne gibi durumlar varHcg kac çıktı canım banada doktor 5 hafta dedi 3237.00 çıktı
Belim kopmuş amaOhh ellerine saglik yavru
Hic test yaptınmı kuzum?kizlar simdi benim akintim bayadir yok adetimde gecti eger akintim olursa hamileyim demektirmi oluyor ?
cumartesi sabah yaptim kuzum negatifHic test yaptınmı kuzum?
Adetin kaç gun gecikticumartesi sabah yaptim kuzum negatif
dundu gunum canimAdetin kaç gun gecikti
Hadi bakalım kuzu hayrli haberler werirsin insallh sabh yap testdundu gunum canim
Aynen yarın sabah bi test yap bakalm bidaha varsa cıkar İnsaAllah ❤[/QUOTE]dundu gunum canim
Hadi bakalım kuzu hayrli haberler werirsin insallh sabh yap test
[/QUOTE]Aynen yarın sabah bi test yap bakalm bidaha varsa cıkar İnsaAllah ❤
Iyiyimbirtanemm seni ozledim nasil gidiyor bakalimBurdayim cano ıyiym sen nasilsinn
Canimm var medicenter var sezgin bey var ozel hast.Umya canim ağrida bildgn bi özel hastane yada kadin dogum klinigi var mi
Kuzum benim oyle olmustu gecikti 2 gun akinti oldu sadece amaa test yap olmadi kan verkizlar simdi benim akintim bayadir yok adetimde gecti eger akintim olursa hamileyim demektirmi oluyor ?
Dikkat et birtanemk yaa cok yorma kendiniBelim kopmuş ama
[/QUOTE]Aynen yarın sabah bi test yap bakalm bidaha varsa cıkar İnsaAllah ❤
tesskkr ederim canim benim ya aslinda normal kontrol icn degilde başka bi sorunum için bakiyodm aslinda erzurum düsünuyodm ama oldukca uzak ve tedirgn oluyom hamilelik uzun yol o yuzdn agriyi dusundm onumzdeki hafta sorun olmazsa oraya gelebilirmCanimm var medicenter var sezgin bey var ozel hast.
4 boyutlu ultrason cihazi var tam merkezde
70 tl muayene ucreti gayette iyi bende gidiyorum oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?