Gel gel kuzummm insallah denk gelebiliriz isten firsat bulup :)tesskkr ederim canim benim ya aslinda normal kontrol icn degilde başka bi sorunum için bakiyodm aslinda erzurum düsünuyodm ama oldukca uzak ve tedirgn oluyom hamilelik uzun yol o yuzdn agriyi dusundm onumzdeki hafta sorun olmazsa oraya gelebilirm
canim ya ben hamile kaldiktn sonro vajinada kondilom denilen üc tane sigil cikti dr yaktrmam lazim dedi ama ben burda yaktrmak istemiym daha iyi bi doktorda yaptirmk istiyodm ondanGel gel kuzummm insallah denk gelebiliriz isten firsat bulup :)
Yollarda karlidir erzurun uzak bence de riske atma hic
Sezgin iyi doktordur onemli bisey yok insallah hayatim
Aaaa cook gecmis olsun balimm yaaacanim ya ben hamile kaldiktn sonro vajinada kondilom denilen üc tane sigil cikti dr yaktrmam lazim dedi ama ben burda yaktrmak istemiym daha iyi bi doktorda yaptirmk istiyodm ondan
çok teşekkur ederim canim insaallh allahin izniyle kurtulurm bu beladanAaaa cook gecmis olsun balimm yaaa
Gel gel sezgin baksin
Baska ozel hastane de var bayan doktor da var yesim oda iyidir
Insallahh hemencecik halkedilir kuzumm uzuldum
Kurtulursun kuzum insallah sikma canini haberdar et ama beni muhakkakçok teşekkur ederim canim insaallh allahin izniyle kurtulurm bu beladan
tabi canm allahin izniyle burdn yazarmKurtulursun kuzum insallah sikma canini haberdar et ama beni muhakkak
İs yaparken bise hissetmiyormda iste sonradan belli ediyo agrı kendini, resmen yürürken topallayarak yürütüyo oturup kalkıncaDikkat et birtanemk yaa cok yorma kendini
Sirt ustu uzan dinlenn cannommİs yaparken bise hissetmiyormda iste sonradan belli ediyo agrı kendini, resmen yürürken topallayarak yürütüyo oturup kalkınca
inAllah hamisimdir ya aknti yok suanda belm de agri olyor ama ck dgl aCk olup gidiyorKuzum benim oyle olmustu gecikti 2 gun akinti oldu sadece amaa test yap olmadi kan ver
Ayy sırt uzeri hic yatamıyom balım yattığımda ne kalabiliyorum ne donebiliyorumSirt ustu uzan dinlenn cannomm
Canim ne zaman kendini rahat hissedip oluruna birakirsan o zaman daha rahat hamile kalirsin stresin cok etkisi varinAllah hamisimdir ya aknti yok suanda belm de agri olyor ama ck dgl aCk olup gidiyor
İyi kuzum ya kuyruk sokumu warya belim orası agriyor bide belim kaşınıyor bi anlam weremedim Bn Nie olurkiIyiyimbirtanemm seni ozledim nasil gidiyor bakalim
Calismiyorum kuzu ewdeyim Bn erken yatıp erken kalkmak istiyom ama alışamadım bi türlü ☺Tsbi calismiosan oyledir benimde vardiyali calismaktan uyku duzenim bozuldu :)
Ins bende yakinda evde oturcm canim calismak cok yordu beni :)Calismiyorum kuzu ewdeyim Bn erken yatıp erken kalkmak istiyom ama alışamadım bi türlü ☺
Doğru canım hamileyken zor olur Allh yardımcın olsun aksine bnde çalışmak istiyorum bnmki izin wermiyorIns bende yakinda evde oturcm canim calismak cok yordu beni :)
O nie canim gerci herkes farkli düşünür ama 2 maas dsha iyi deilmiDoğru canım hamileyken zor olur Allh yardımcın olsun aksine bnde çalışmak istiyorum bnmki izin wermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?