canim bende 12 haftama girdigimde dr bittignde bida alma dedi ve ferrum die bi kan ilaci verdi şuan onu kullaniyom ama sen yinede dr gorusebilirsn sor canmKızlar benim folic asit hapım bitti folbiol, bu gun 12 haftalık olduk, tekrar almama gerek yok demi 12 haftaya kadar kullanılıyo
hoşgeldn canimBenide alin araniza
06.09.2017 olacak insallah
13. Haftadayim
Noldu ki canımÇok sinir bi dr denk geldm yaaa
ayy sabah sabah bütun heyecanimi aldi ya ikili testi devlette yapim dedim ama bin pisman oldm dr eger test kotu cikarsa aldirir msn dedi bende hayr dedim madem oyle neden yapiyosn dedi bende yapip bi nebzede olsa rahat olmak istiyorm o da sen boyle intrnte cok takilirsn daha cok tedirgn olursn zaten sonuc kesin bisy degil gelip neden boşuna test yaocm diyosn deyip deyip durdu bide devlette yapilmiyoms her zamn gittgm ozel klinkteki dr bana 13 haftann icindesin dedi buda oyle sacmalik mi olur sen 14 u bitirms dedi valla nasil ciktim dr odasndn anlamadimNoldu ki canım
Merhaba canım, şikayetin ne diye soracaktır, kendimi yorgun hissediyorum, mide bulantım var vs bir şeyler dersen yazarGünaydın kızlar yarın bebisimle bulusucaz ama şimdiden çok heyecanlıyım benyarın doktordan 4 gün yani pazara kadar rapor yazmasını isticem yazar mı ki acaba?
Ne tuhaf doktorlar var yaa ona nee yani, niye özel sorular soruyor sana. Haddine mi yani? Sen işini yap gerisine karışma. Bu devlet hastaneleri benim çok sinirimi bozuyor. Her şeyi kendilerinde hak görüyorlar yaaaaayy sabah sabah bütun heyecanimi aldi ya ikili testi devlette yapim dedim ama bin pisman oldm dr eger test kotu cikarsa aldirir msn dedi bende hayr dedim madem oyle neden yapiyosn dedi bende yapip bi nebzede olsa rahat olmak istiyorm o da sen boyle intrnte cok takilirsn daha cok tedirgn olursn zaten sonuc kesin bisy degil gelip neden boşuna test yaocm diyosn deyip deyip durdu bide devlette yapilmiyoms her zamn gittgm ozel klinkteki dr bana 13 haftann icindesin dedi buda oyle sacmalik mi olur sen 14 u bitirms dedi valla nasil ciktim dr odasndn anlamadim
Geneli öyle canım. Anladıkları ancak insanı terslemek, küçümsemek...Çok sinir bi dr denk geldm yaaa
Ay inşallah yazar canım özelde gerçi sıkıntı yapmiyorlarmis yaziyorlarmis hemen ama yine de sormak istedim :) çok sıkıldım iş yerinden artık biraz nefes almam lazımMerhaba canım, şikayetin ne diye soracaktır, kendimi yorgun hissediyorum, mide bulantım var vs bir şeyler dersen yazar
Merhaba canım, ben yaşamadım bunu. Ama internetten okuduğum kadarıyla, pembemsi ya da kahverengi şeklinde kanama geliyormuş.Hamiş hanımlar yerleşme kanamanız nasıl oldu ??
İyi olur canım, ben istemiştim zaten enfeksiyonum vardı o zaman doktorda sıkıntısız yazdı. Geçenlerde 1 gün yine gidesim gelmedi işe bu sefer de aile hekimine gittim, dedim üşütmüşüm kusuyorum, karnım ağrıyor. Gebelik olunca yazalım dediAy inşallah yazar canım özelde gerçi sıkıntı yapmiyorlarmis yaziyorlarmis hemen ama yine de sormak istedim :) çok sıkıldım iş yerinden artık biraz nefes almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?