- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
Ay bende sinir oldum doktora. Ona ne ki ister testi yaptirirsin ister yaptirmazsin. Onun üstüne ne vazife ki o kadar detay sormuşayy sabah sabah bütun heyecanimi aldi ya ikili testi devlette yapim dedim ama bin pisman oldm dr eger test kotu cikarsa aldirir msn dedi bende hayr dedim madem oyle neden yapiyosn dedi bende yapip bi nebzede olsa rahat olmak istiyorm o da sen boyle intrnte cok takilirsn daha cok tedirgn olursn zaten sonuc kesin bisy degil gelip neden boşuna test yaocm diyosn deyip deyip durdu bide devlette yapilmiyoms her zamn gittgm ozel klinkteki dr bana 13 haftann icindesin dedi buda oyle sacmalik mi olur sen 14 u bitirms dedi valla nasil ciktim dr odasndn anlamadim
İnternette okumadığım sayfa kalmadı benimmm .Olan birilerinden medet umuyorum.pazar günü benim kahverengi lrkelerim geldive.P.tesi kahverengi vehafif kırmızoya yakın açık renklerde olmaya başladı biraz arttı.Bugün sanki azalmaya başlamış gibiMerhaba canım, ben yaşamadım bunu. Ama internetten okuduğum kadarıyla, pembemsi ya da kahverengi şeklinde kanama geliyormuş.
Bende yarın öyle söyleyeyim o zaman 4 günlük bir rapor alayım zaten maaşımı da alamıyorum en azından evde dinlenirim boşuna çalışmamış olurumİyi olur canım, ben istemiştim zaten enfeksiyonum vardı o zaman doktorda sıkıntısız yazdı. Geçenlerde 1 gün yine gidesim gelmedi işe bu sefer de aile hekimine gittim, dedim üşütmüşüm kusuyorum, karnım ağrıyor. Gebelik olunca yazalım dedi
Kaç haftalık hamilesin canım? Bir doktorunla görüş istersen yine de..İnternette okumadığım sayfa kalmadı benimmm .Olan birilerinden medet umuyorum.pazar günü benim kahverengi lrkelerim geldive.P.tesi kahverengi vehafif kırmızoya yakın açık renklerde olmaya başladı biraz arttı.Bugün sanki azalmaya başlamış gibi
Ağzından bal damlıyor canım resmen keşke hamile olsam.Emin değilim normalde adet sancım 2-3 gün önceden başlardı bu ay öyle olmadı.Göğüs uçlarım dikleşip ağrımaya başladı ,devamlı birşeyler yemek istiyorumsol kasığım atıyor gibi hissediyorum.Kaç haftalık hamilesin canım? Bir doktorunla görüş istersen yine de..
diyorum ya gittigime bin pişman ettirdi beni insanin butun heves heycanini aliyolarAy bende sinir oldum doktora. Ona ne ki ister testi yaptirirsin ister yaptirmazsin. Onun üstüne ne vazife ki o kadar detay sormuş
Hımm anladım canım, evet söylediklerin gebelik belirtisi gibi ama regli belirtileriyle birbirine çok benziyor zaten. İnşallah yerleşme kanamasıdır da hamile olduğunu öğrenirsinAğzından bal damlıyor canım resmen keşke hamile olsam.Emin değilim normalde adet sancım 2-3 gün önceden başlardı bu ay öyle olmadı.Göğüs uçlarım dikleşip ağrımaya başladı ,devamlı birşeyler yemek istiyorumsol kasığım atıyor gibi hissediyorum.
Ama yanılmada olabilir erken biterse kan testi vermek istiyoeum
Benim regl belirtilerim sadece bel ağrım ve kasık ağrılarım. İkiside olmadıHımm anladım canım, evet söylediklerin gebelik belirtisi gibi ama regli belirtileriyle birbirine çok benziyor zaten. İnşallah yerleşme kanamasıdır da hamile olduğunu öğrenirsin
Boşver canım sıkıntı yapmaya değmez. Hem bebişin de etkilenir sonra :)diyorum ya gittigime bin pişman ettirdi beni insanin butun heves heycanini aliyolar
Hadi inşallahh hamilesindir o zamanBenim regl belirtilerim sadece bel ağrım ve kasık ağrılarım. İkiside olmadı
İnşallah canım dua et lütfen hamilelerin duası kabul olur derlerHadi inşallahh hamilesindir o zaman
Ben hamile olduğumu reglim bitikten 10 gün sonra göğüs ağrılarımda. Açımdan anladım normalde benim bunlar adet belirtimdii mesela ama hep adetime 3-5 gün kala olurdu tutunmaya çalıştığı tarihte hisssetiim ben vücudunu iyi tanıyorsan bi farklılık hissediyorsan inşallah düşündüğün ve hissettiğin gibi hamilesindir herkesin belirtisi de bir olmuyor ki benim mide bulantılarım Yok mesela hala :)Hadi inşallahh hamilesindir o zaman
İnşallah canım dua et lütfen hamilelerin duası kabul olur derler
Belirtiler de herkeste farklı farklı oluyor kızlar. Allah herkesin gönlüne göre versin, isteyen herkes için dua ediyorumBen hamile olduğumu reglim bitikten 10 gün sonra göğüs ağrılarımda. Açımdan anladım normalde benim bunlar adet belirtimdii mesela ama hep adetime 3-5 gün kala olurdu tutunmaya çalıştığı tarihte hisssetiim ben vücudunu iyi tanıyorsan bi farklılık hissediyorsan inşallah düşündüğün ve hissettiğin gibi hamilesindir herkesin belirtisi de bir olmuyor ki benim mide bulantılarım Yok mesela hala :)
Canım senin yerleşme kanaman oldumu ?Slm ben daha yeni bir anne adayıyım 6haftalık daha inşallah güzel şeyler yaşarım yaşarız hepimiz nasıl geçiyor günleriniz
İnşallah isteyen herkez hamiş olurda bu göbüşlerde büyürBelirtiler de herkeste farklı farklı oluyor kızlar. Allah herkesin gönlüne göre versin, isteyen herkes için dua ediyorum
Hosgeldinn kuzummm ekliyorum hekennBenide alin araniza
06.09.2017 olacak insallah
13. Haftadayim
evet canm stressiz rahat olmaya clasyormCanim ne zaman kendini rahat hissedip oluruna birakirsan o zaman daha rahat hamile kalirsin stresin cok etkisi var
evet canm stressiz rahat olmaya clasyormCanim ne zaman kendini rahat hissedip oluruna birakirsan o zaman daha rahat hamile kalirsin stresin cok etkisi var
Hayır canım olmadı yani olmadığını sanıyorum ben hamile olduğumu test ile öğrendikten 2 sonra sadece bi iki damla kahverengi akıntım oldu ama neydi ne değildi bilmiyorum daha dr a bile gitmemiştim gidince sordum dr beklediğimiz bi şey değil kırmızı bi kan olmasa bile dedi hap ve iğne verdi 10 gün kullandımCanım senin yerleşme kanaman oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?