Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay bende sinir oldum doktora. Ona ne ki ister testi yaptirirsin ister yaptirmazsin. Onun üstüne ne vazife ki o kadar detay sormuş

Merhaba canım, ben yaşamadım bunu. Ama internetten okuduğum kadarıyla, pembemsi ya da kahverengi şeklinde kanama geliyormuş.
İnternette okumadığım sayfa kalmadı benimmm .Olan birilerinden medet umuyorum.pazar günü benim kahverengi lrkelerim geldive.P.tesi kahverengi vehafif kırmızoya yakın açık renklerde olmaya başladı biraz arttı.Bugün sanki azalmaya başlamış gibi

Bende yarın öyle söyleyeyim o zaman 4 günlük bir rapor alayım zaten maaşımı da alamıyorum en azından evde dinlenirim boşuna çalışmamış olurum

Kaç haftalık hamilesin canım? Bir doktorunla görüş istersen yine de..

Kaç haftalık hamilesin canım? Bir doktorunla görüş istersen yine de..
Ağzından bal damlıyor canım resmen keşke hamile olsam.Emin değilim normalde adet sancım 2-3 gün önceden başlardı bu ay öyle olmadı.Göğüs uçlarım dikleşip ağrımaya başladı ,devamlı birşeyler yemek istiyorumsol kasığım atıyor gibi hissediyorum.

Ama yanılmada olabilir erken biterse kan testi vermek istiyoeum

Hımm anladım canım, evet söylediklerin gebelik belirtisi gibi ama regli belirtileriyle birbirine çok benziyor zaten. İnşallah yerleşme kanamasıdır da hamile olduğunu öğrenirsin

Hımm anladım canım, evet söylediklerin gebelik belirtisi gibi ama regli belirtileriyle birbirine çok benziyor zaten. İnşallah yerleşme kanamasıdır da hamile olduğunu öğrenirsin
Benim regl belirtilerim sadece bel ağrım ve kasık ağrılarım. İkiside olmadı

Hadi inşallahh hamilesindir o zaman
Ben hamile olduğumu reglim bitikten 10 gün sonra göğüs ağrılarımda. Açımdan anladım normalde benim bunlar adet belirtimdii mesela ama hep adetime 3-5 gün kala olurdu tutunmaya çalıştığı tarihte hisssetiim ben vücudunu iyi tanıyorsan bi farklılık hissediyorsan inşallah düşündüğün ve hissettiğin gibi hamilesindir herkesin belirtisi de bir olmuyor ki benim mide bulantılarım Yok mesela hala :)

İnşallah canım dua et lütfen hamilelerin duası kabul olur derler

Belirtiler de herkeste farklı farklı oluyor kızlar. Allah herkesin gönlüne göre versin, isteyen herkes için dua ediyorum

Canım senin yerleşme kanaman oldumu ?
Hayır canım olmadı yani olmadığını sanıyorum ben hamile olduğumu test ile öğrendikten 2 sonra sadece bi iki damla kahverengi akıntım oldu ama neydi ne değildi bilmiyorum daha dr a bile gitmemiştim gidince sordum dr beklediğimiz bi şey değil kırmızı bi kan olmasa bile dedi hap ve iğne verdi 10 gün kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…