- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
M anladım canımHayır canım olmadı yani olmadığını sanıyorum ben hamile olduğumu test ile öğrendikten 2 sonra sadece bi iki damla kahverengi akıntım oldu ama neydi ne değildi bilmiyorum daha dr a bile gitmemiştim gidince sordum dr beklediğimiz bi şey değil kırmızı bi kan olmasa bile dedi hap ve iğne verdi 10 gün kullandım
Bnde aynısını diyorum hani bi katkım olur die yok anlamıyor adam Bn daha fazla ısrar etmedimO nie canim gerci herkes farkli düşünür ama 2 maas dsha iyi deilmi
Kuzu sen isimmi degstr din kiNapıyosun kuzum nasılsın özledim nezamandır gorusemiyoz ❤Esr02
Evet kuzum degistrdimKuzu sen isimmi degstr din ki
Haa ondan kuzu tanıyamadım seni bna yazınca Allh Allh isimmi degstrdi kim bu ki dedim nasılsın canEvet kuzum degistrdimrmysa22 ben kızlar yabancı biri değilm
Bende iyiym elhamdülillah balım dün temizlik yaptm bu gun sefasını sürüyorm uzattm ayağımı TV izliyormHaa ondan kuzu tanıyamadım seni bna yazınca Allh Allh isimmi degstrdi kim bu ki dedim nasılsın can
İyiyms kuzu bnde namaz kilacm ew temizligine baslicm gerçi isim yok dün yaptım toplucm birazBende iyiym elhamdülillah balım dün temizlik yaptm bu gun sefasını sürüyorm uzattm ayağımı TV izliyormsen napysn nasılsın ne var ne yok
Kolay gelsin kuzum Allah kabul etsin İnsaAllahİyiyms kuzu bnde namaz kilacm ew temizligine baslicm gerçi isim yok dün yaptım toplucm biraz
Aminnnnnn kuzumm sağolasın cinsiyet merak ediyonmuuKolay gelsin kuzum Allah kabul etsin İnsaAllah
Etmemmiii hemde nasıl ediyorumAminnnnnn kuzumm sağolasın cinsiyet merak ediyonmuu
Hamilelik olabilirKizla adetme 6 gün var ovulasyon testi pozitif çıkyo szce neden
Olmaz cnmYerleşme kanamasında kan testi yaptırılsa sorun olurmu kızlar ?
Yarın kan testi vereyim bari çatlicak durumdayım inşallah bebişim kesin vardırOlmaz cnm
İnşallah cnm Allah gönlüne göre versinYarın kan testi vereyim bari çatlicak durumdayım inşallah bebişim kesin vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?