- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Amin canım rabbim olmayan herkeze nasip eylesinİnşallah cnm Allah gönlüne göre versin
Amin inşallahAmin canım rabbim olmayan herkeze nasip eylesin
Yumurtlama donemi yada hamilelik bazen gec yumurtlama oluyor benim 3 hafta gec oldu yumurtlama tarihimKizla adetme 6 gün var ovulasyon testi pozitif çıkyo szce neden
Bi hafta önce yumurtam catladi cnmYumurtlama donemi yada hamilelik bazen gec yumurtlama oluyor benim 3 hafta gec oldu yumurtlama tarihim
Ablam 3 ay adet gordu yani adet sandi ve bebisi 3bucuk aylikti yanilmiyosam batma sikayetinden dahiliyeye gitti ordsn kadin doguma yonlendirmisler cinsiyetini de hamile oldugunu ogrendigi gun ogrendiCanım senin yerleşme kanaman oldumu ?
Ovulastyon testiyle hamile olduğunu öğrenenlerde var canım kan testi yap en iyisiBi hafta önce yumurtam catladi cnm
Canim hamileliktir o zamanBi hafta önce yumurtam catladi cnm
Daha 6gun var cnm gunumeOvulastyon testiyle hamile olduğunu öğrenenlerde var canım kan testi yap en iyisi
Ahahahhh süpriz olmuş resmen ablana inşallah hamileyimdir bende canımAblam 3 ay adet gordu yani adet sandi ve bebisi 3bucuk aylikti yanilmiyosam batma sikayetinden dahiliyeye gitti ordsn kadin doguma yonlendirmisler cinsiyetini de hamile oldugunu ogrendigi gun ogrendi
İnşallah cnmCanim hamileliktir o zaman
Olsun canım bazen erken den öğreniliyorDaha 6gun var cnm gunume
Ins canim ablama kotu bi suprizdi 2. Cocugu istemiyodu uzuldu ama suan 1bucuk yasina girdi sipasiAhahahhh süpriz olmuş resmen ablana inşallah hamileyimdir bende canım
Kanamaları normal adet kanaması gibiydi herhalde fark etmediğine göreIns canim ablama kotu bi suprizdi 2. Cocugu istemiyodu uzuldu ama suan 1bucuk yasina girdi sipasi
Valla soramadim ama tek bildigim cok sasirmisti ve hepimiz cok sasirdik hic beklemiyodu korunuyomus cunku muhtemel prezervatif kurbanidir gerci sormadim nasi korunduklariniKanamaları normal adet kanaması gibiydi herhalde fark etmediğine göre
Ahahahhh olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin canımValla soramadim ama tek bildigim cok sasirmisti ve hepimiz cok sasirdik hic beklemiyodu korunuyomus cunku muhtemel prezervatif kurbanidir gerci sormadim nasi korunduklarini
Amin canim cumlemize insAhahahhh olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin canım
yapmadim canim.bugun olmassam yarin yapcam gecen ay 30.gun oldu onun icin nornlde 28ama gecen ayida hesaba kataym dedm degistiyse duzenimBejan19 yaptinmi test canim
Resim atsana canım hiçmi ikinciye dair bir çizgi yokkizlar dayanamadim yaptim cok sıkıştım öle yaptım ve gene negatif galba bu aksam geleck kirmizilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?