Allah sana da isteyen bütün kadinlara da hayirli evlatlar nasip etsin hamile kalmadan önce de simdi de hep ettiğim dua budur aminnçok imrendim size valla.
27 ay oldu hiç hamile kalmadım.
2.transferim olacak ilki negatif olmuştu.
salı günü bebişimi alacağım eve geleceğim inşallah.
hamişler hepinizden dua bekliyorum Allah rızası için.
Yarisi cabuk gider geri kalani da biraz çabaya bakar 40 kilo alani gördüm
Allah sana da isteyen bütün kadinlara da hayirli evlatlar nasip etsin hamile kalmadan önce de simdi de hep ettiğim dua budur aminn
Ben evlendikten sonra iki ayda 7 kilo aldim iki ayin sonunda 70 kilo ile hamile kaldım boy kisa olduğu için almak istemiyorum plates topu olurum 155 boylaAynen 40 olmasa da annem 36 kilo almış abimde maşallah dedimAllahtan antrenör abimiz var yardım hazır doğum sonrası. Sizde ne var ne yok ?
Sağol cümlemizin inşallahAllah razı olsun çook sağ ol canım.
Rabbim bebeğini de sağ salim sana bağışlasın inşallah.
Kuzu bende 70 le basladim simdi 71.6 olmusumKızlar şu ana kadar kim kac kilo aldi ya da verdi ben 70 le başladım ayniyim fazla almamam gerek dikkat ediyorum sağlıksız yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum
Allah im nasip edecek insallah kuzummmçok imrendim size valla.
27 ay oldu hiç hamile kalmadım.
2.transferim olacak ilki negatif olmuştu.
salı günü bebişimi alacağım eve geleceğim inşallah.
hamişler hepinizden dua bekliyorum Allah rızası için.
Kizlar kilo konusunda sansliyim sanirim 52yle hamile kaldim 59 kiloyum suan 19.haftam. Sadece goguslerimle gobegim sisti topitop gibi gozukuyorum kollar bacaklar haala zayif :-DKuzu bende 70 le basladim simdi 71.6 olmusum
Benim niye hala karnım şişmedi yaa herkesin ne kadar erken şişmiş karnı bende mi bi problem var acaba yaa kiloda almadım hiç aksine kilo verdim 59 ile hamile kaldım 57 kiloya düştümKizlar kilo konusunda sansliyim sanirim 52yle hamile kaldim 59 kiloyum suan 19.haftam. Sadece goguslerimle gobegim sisti topitop gibi gozukuyorum kollar bacaklar haala zayif :-D
Canim bnm 16. Haftada felan sisti bnm belim inceydi gobekte yaglanma yoktu. zayiflikta karin daha cok belli ederms kendini catlamam cok olurmus doktor dedi krem fln ins onleyebilirim. Fazla catlaginiz olmick bence sevinin :)Benim niye hala karnım şişmedi yaa herkesin ne kadar erken şişmiş karnı bende mi bi problem var acaba yaa kiloda almadım hiç aksine kilo verdim 59 ile hamile kaldım 57 kiloya düştüm
İnşallah olmaz canım bende kilolu değilim ama işte ben bi çatlak kremi aldım arkadaş tafsiyesiyle onu denicem oda hamile aşırı zayıf o kremi kullanıyo hiç çatlağı yok suanda alo vera diye bi krem dene istersen canım inşallah bunu reklam sanıp beni engellemezler yada banlamazlar umarım sonuçta nurda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz . birde kakao yağı ve badem yağı da çok iyiymişCanim bnm 16. Haftada felan sisti bnm belim inceydi gobekte yaglanma yoktu. zayiflikta karin daha cok belli ederms kendini catlamam cok olurmus doktor dedi krem fln ins onleyebilirim. Fazla catlaginiz olmick bence sevinin :)
Ohh misss sanslisin vallahi :)Kizlar kilo konusunda sansliyim sanirim 52yle hamile kaldim 59 kiloyum suan 19.haftam. Sadece goguslerimle gobegim sisti topitop gibi gozukuyorum kollar bacaklar haala zayif :-D
Merhabalar, bende 16.haftadayım. Bugün bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim inşallah. Allah herkese annelik duygusunu tattırsın. Bebeklerinin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.
Cnm kremin adi ney nerden temin edebilirimİnşallah olmaz canım bende kilolu değilim ama işte ben bi çatlak kremi aldım arkadaş tafsiyesiyle onu denicem oda hamile aşırı zayıf o kremi kullanıyo hiç çatlağı yok suanda alo vera diye bi krem dene istersen canım inşallah bunu reklam sanıp beni engellemezler yada banlamazlar umarım sonuçta nurda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz . birde kakao yağı ve badem yağı da çok iyiymiş
Canım reklama girer diye korkuyorum yaa sonra banlarlar falan . ama yinede söyleyeyim LR diye bir marka varya aloe vera markası canım internettende bulabilirsin zaten ben arkadaşımdan aldım resimde yükledim canım bakCnm kremin adi ney nerden temin edebilirim
Aaaa Maşallah Barek AllahKizlar bu benim sipam:)Eki Görüntüle 1944921
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?