Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah sana da isteyen bütün kadinlara da hayirli evlatlar nasip etsin hamile kalmadan önce de simdi de hep ettiğim dua budur aminn

Allah sana da isteyen bütün kadinlara da hayirli evlatlar nasip etsin hamile kalmadan önce de simdi de hep ettiğim dua budur aminn

Allah razı olsun çook sağ ol canım.
Rabbim bebeğini de sağ salim sana bağışlasın inşallah.

Aynen 40 olmasa da annem 36 kilo almış abimde maşallah dedim Allahtan antrenör abimiz var yardım hazır doğum sonrası. Sizde ne var ne yok ?
Ben evlendikten sonra iki ayda 7 kilo aldim iki ayin sonunda 70 kilo ile hamile kaldım boy kisa olduğu için almak istemiyorum plates topu olurum 155 boyla

Kızlar şu ana kadar kim kac kilo aldi ya da verdi ben 70 le başladım ayniyim fazla almamam gerek dikkat ediyorum sağlıksız yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum
Kuzu bende 70 le basladim simdi 71.6 olmusum

Allah im nasip edecek insallah kuzummm

Beni de ekler misiniz acaba? Ben de bugun 11+4 um. İkili test icin doktora geldim simdi ama cinsiyet ogrenemem sanirim degil mi? Cok erken gibi..

Kizlar bende varimm artik Rabime sonsuz hamd olsun Isteyen herkese nasip etsin oncelikle bende daha yeni ogrendim teyzeleri daha 4 haftalik biseyiz karindan ultrasyonla goremedik betahcg once 802 cikti sonra 1 gun arayala 1413 cikti dr dedi 1600 oldugunda ancak karinda gorebilirz diye ayy cok uzatimm galibaa Yani sozun kisasi Bende varimmmmm Rabim saglikla kucagimiza aldirsin....

17 . haftam bitmek üzere 3 gün sonra bitiyo ama hala mide bulantılarım oluyo sabahları öğürme falan hala böyle olan var mı doktor geçmesi lazım artık dedi ?????

Kuzu bende 70 le basladim simdi 71.6 olmusum
Kizlar kilo konusunda sansliyim sanirim 52yle hamile kaldim 59 kiloyum suan 19.haftam. Sadece goguslerimle gobegim sisti topitop gibi gozukuyorum kollar bacaklar haala zayif :-D

Kizlar kilo konusunda sansliyim sanirim 52yle hamile kaldim 59 kiloyum suan 19.haftam. Sadece goguslerimle gobegim sisti topitop gibi gozukuyorum kollar bacaklar haala zayif :-D
Benim niye hala karnım şişmedi yaa herkesin ne kadar erken şişmiş karnı bende mi bi problem var acaba yaa kiloda almadım hiç aksine kilo verdim 59 ile hamile kaldım 57 kiloya düştüm

Merhabalar, bende 16.haftadayım. Bugün bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim inşallah. Allah herkese annelik duygusunu tattırsın. Bebeklerinin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.

Benim niye hala karnım şişmedi yaa herkesin ne kadar erken şişmiş karnı bende mi bi problem var acaba yaa kiloda almadım hiç aksine kilo verdim 59 ile hamile kaldım 57 kiloya düştüm
Canim bnm 16. Haftada felan sisti bnm belim inceydi gobekte yaglanma yoktu. zayiflikta karin daha cok belli ederms kendini catlamam cok olurmus doktor dedi krem fln ins onleyebilirim. Fazla catlaginiz olmick bence sevinin :)

Canim bnm 16. Haftada felan sisti bnm belim inceydi gobekte yaglanma yoktu. zayiflikta karin daha cok belli ederms kendini catlamam cok olurmus doktor dedi krem fln ins onleyebilirim. Fazla catlaginiz olmick bence sevinin :)
İnşallah olmaz canım bende kilolu değilim ama işte ben bi çatlak kremi aldım arkadaş tafsiyesiyle onu denicem oda hamile aşırı zayıf o kremi kullanıyo hiç çatlağı yok suanda alo vera diye bi krem dene istersen canım inşallah bunu reklam sanıp beni engellemezler yada banlamazlar umarım sonuçta nurda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz . birde kakao yağı ve badem yağı da çok iyiymiş

Ohh misss sanslisin vallahi :)

Amin kuzumm benimmm insallahh hosgeldinnnn bu arada
Merhabalar, bende 16.haftadayım. Bugün bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim inşallah. Allah herkese annelik duygusunu tattırsın. Bebeklerinin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.

Cnm kremin adi ney nerden temin edebilirim

Cnm kremin adi ney nerden temin edebilirim
Canım reklama girer diye korkuyorum yaa sonra banlarlar falan . ama yinede söyleyeyim LR diye bir marka varya aloe vera markası canım internettende bulabilirsin zaten ben arkadaşımdan aldım resimde yükledim canım bak

Eklentiler

• IMG-20170126-WA0004.webp
    11 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…