- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Benim gittiğim doktor verdi 13 vitaminden oluşuyor.Hiçbir sorun olmuyor benceArkadaşlar saglik ocagina kayit yapan var mi ? Sizede vitamin ilaci verdiler mi içip içmemekte kararsizim
malesef hic ikinci cizgi yok yaResim atsana canım hiçmi ikinciye dair bir çizgi yok
Evet günün geçmişmiydi canımmmalesef hic ikinci cizgi yok ya
gecti pazargunuydu gunum canmEvet günün geçmişmiydi canımm
2 gün olmuş 3-4 gün daha bekle bakalım birşeyler olmazsa kan testi dene birdegecti pazargunuydu gunum canm
2 gün olmuş 3-4 gün daha bekle bakalım birşeyler olmazsa kan testi dene birde
İnşallah hamilesindir bazılarında hiçtamam Canm normlden fzla idrara cikyorum ya baska belirtide yok
adi ne canimBenim gittiğim doktor verdi 13 vitaminden oluşuyor.Hiçbir sorun olmuyor bence
Ben aşdığımda kutusunu atıyorum hapın üzerinde sadece vitamin yazıyor dur ben bi ismini bulayım yazarım sanaadi ne canim
Um canım kutusuna atmamışım bu seferkinin.adi ne canim
Hoss geldin kuzum hayirki ugurlu olsun insallahh ekliyorum hemenKızlar selam bende taze hamişim
Allah razı olsun tatlımHoss geldin kuzum hayirki ugurlu olsun insallahh ekliyorum hemen
Tabiikii seve seveAllah razı olsun tatlımsormak istediklerim var yardımcı olur musun canım
Canım sonucum 111.5 çıktı günüm bugün olmasına rağmen nasıl değer ? Bi de ara ara ağrı oluyor kasıklarımda normal mi acaba ?Tabiikii seve seve
Kuzum gunum bugunse eger cikan sonuc normaldir benim 2 gun gecmisti kan verdigimde 97 cikmistiCanım sonucum 111.5 çıktı günüm bugün olmasına rağmen nasıl değer ? Bi de ara ara ağrı oluyor kasıklarımda normal mi acaba ?
Evet perşembe tekrar kan verecemKuzum gunum bugunse eger cikan sonuc normaldir benim 2 gun gecmisti kan verdigimde 97 cikmisti
1 er gun arayla kan ver degerinin artisini kontrol edecekler insallah iki katina yakin artis soz konusuysa ve kese de gorunurse insallah sknti yoktur.
Kasik agrilari da normal kuzuu cok ayakta kalmamaya dikkat et simdi vucut rahim yeni biseye adapte olduklari icin farkli reaksiyonlar olusacak tabi amaa uzan bol bol dinlen
Kan vermeyi de unutma persembe gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?