Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet perşembe tekrar kan verecem bana doktor çocuğun olmaz hisereskopi olman gerek dedi bu ay ameliyata gidecektim şans eseri hamile olduğumu öğrendim rabbim inşallah kucağıma almayı da nasip eder

O dediğin ney kuzu. İnşallah rabbm sağlıklı sıhatli kucağıbıza almayı nasip etsn

Doktora da gittim doktoru mu da aradım rahim filmi açmış ki hamile kalmışsın dedi çünkü ileri dercesine bişey değildi ki

Napıyonuz kızlar
İyidir kuzumm uyku moduna geçtik yatıyoz sen napysn nasılsın gorusemiyoz ne zamandr bu arada nick değiştm rmysa22 ben yabancı sanıyolar

kizlar birseyler akiyor gibi oluyor ama bakyorum gelen giden yok ya :/

Bugn okudm kuzu yabancı değilsin yok :) bn oturuyrm sol böbrek tarafm ağrıyo neden blmiyorm
Hamilelikte herşey normalmiş erkek bebek solda olur derler rahim buyüyodr, Dr a sordnmu kuzm

Biraz var ama tuvalete gitme işi çok var sürekli sıkışıyorum
ne renk akinti canim bende nirmalden fazla tuvalete gidiyorum gunumde gecti pek belirti yok bayadir akintim yok normalde adete kadar akintim olurdu baya once kesildi :/

ne renk akinti canim bende nirmalden fazla tuvalete gidiyorum gunumde gecti pek belirti yok bayadir akintim yok normalde adete kadar akintim olurdu baya once kesildi :/
Renksiz ıslaklık oluyor şuan bende bazen de beyazlık geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…