Evet perşembe tekrar kan verecembana doktor çocuğun olmaz hisereskopi olman gerek dedi bu ay ameliyata gidecektim şans eseri hamile olduğumu öğrendim rabbim inşallah kucağıma almayı da nasip eder
Histereskopi rahimde yapışmayı açmaya yarayan bi işlemmiş tatlımO dediğin ney kuzu. İnşallah rabbm sağlıklı sıhatli kucağıbıza almayı nasip etsn
Histereskopi rahimde yapışmayı açmaya yarayan bi işlemmiş tatlım[/QUOTE
Yapışıklıkmı varmışki kuzu eğer öyleyse sakn doktora gtmek için geç kalma tamam mı tehlikeli. O durum bi yaknmda da var
İyi. Ozaman kuzum çok şükür dikkat et ama dktora gt sık skkDoktora da gittim doktoru mu da aradım rahim filmi açmış ki hamile kalmışsın dedi çünkü ileri dercesine bişey değildi ki
Sağolasın canım ederim tabi eşim sağolsun yardımcı her konudaİyi. Ozaman kuzum çok şükür dikkat et ama dktora gt sık skk
Maşallahh kuzu nazar değmesinn yardmcı olsn tabiSağolasın canım ederim tabi eşim sağolsun yardımcı her konuda
Amin canım aminMaşallahh kuzu nazar değmesinn yardmcı olsn tabi
Aminn kuzummAmin canım amin
İyidir kuzumm uyku moduna geçtik yatıyoz sen napysn nasılsın gorusemiyoz ne zamandrNapıyonuz kızlar
canim sende belirti neler vardiCanım sonucum 111.5 çıktı günüm bugün olmasına rağmen nasıl değer ? Bi de ara ara ağrı oluyor kasıklarımda normal mi acaba ?
canim sende belirti neler vardiCanım sonucum 111.5 çıktı günüm bugün olmasına rağmen nasıl değer ? Bi de ara ara ağrı oluyor kasıklarımda normal mi acaba ?
Bugn okudm kuzu yabancı değilsin yok :) bn oturuyrm sol böbrek tarafm ağrıyo neden blmiyormİyidir kuzumm uyku moduna geçtik yatıyoz sen napysn nasılsın gorusemiyoz ne zamandrbu arada nick değiştm rmysa22 ben yabancı sanıyolar
Şuan sadece ağrı ve mide bulantım var öğrenene kadar hiç bi belirti yoktu bendecanim sende belirti neler vardi
hm akinti varmi canimŞuan sadece ağrı ve mide bulantım var öğrenene kadar hiç bi belirti yoktu bende
Hamilelikte herşey normalmişBugn okudm kuzu yabancı değilsin yok :) bn oturuyrm sol böbrek tarafm ağrıyo neden blmiyorm
Biraz var ama tuvalete gitme işi çok var sürekli sıkışıyorumhm akinti varmi canim
ne renk akinti canim bende nirmalden fazla tuvalete gidiyorum gunumde gecti pek belirti yok bayadir akintim yok normalde adete kadar akintim olurdu baya once kesildi :/Biraz var ama tuvalete gitme işi çok var sürekli sıkışıyorum
Renksiz ıslaklık oluyor şuan bende bazen de beyazlık geliyorne renk akinti canim bende nirmalden fazla tuvalete gidiyorum gunumde gecti pek belirti yok bayadir akintim yok normalde adete kadar akintim olurdu baya once kesildi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?