Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hamilelikte herşey normalmiş erkek bebek solda olur derler rahim buyüyodr, Dr a sordnmu kuzm
Doktr randevumuza daha var kuzu sormadm da blmiyorm ki akşam başladı yaa ama ben kullandığm ilaca yoruyorm santafer fort reçetrsnde de yazıyo karın ağrısı fln filan

Doktr randevumuza daha var kuzu sormadm da blmiyorm ki akşam başladı yaa ama ben kullandığm ilaca yoruyorm santafer fort reçetrsnde de yazıyo karın ağrısı fln filan
Anladm kuzum, bizimde folic asitimz bitti haftaya salı gidicem İnsaAllah Dr baska ilaçlar verirmi? Dahamı erken gitmeliyim acaba

Kizlar bat 3 mart. Dun aksam 10da kan verdim 16.6 cikti bugun sabah 9.30da kan verdim 19.8 cikti. Sat 30 ocak ve 19.gun yani bu ayin 17sinde yumurtlamam oldu. Yani dpo 10 ve 11de kan vermis oldum. Sizce degerim artar mi iyimi kotumu bilgi verir misiniz ?

Canım daha yeni döllenmiştir değerin normal 2 Güne tekrar ölctür artar Allah'n izniyle hayırlı olsun Rabb'im tamamına erdirsin İnsaAllah

Arkadaşlar saglik ocagina kayit yapan var mi ? Sizede vitamin ilaci verdiler mi içip içmemekte kararsizim
Vitamin derken ne vitamin hapı canım? Sağlık ocağı - aile hekimi her gebeyi takip ediyor zaten, herkes yaptırmak zorunda kaydını...

Merhana arkadaslar bugun 8. Haftama girdim pazartesi dusuk tehlikesi hecireim 24 saat hastahanede kaldim suan bebegimde bi sorun yok. Rogestan ve igne verdi dr. Benm gibi dusuk tehlikesi gecirip devaminda hamileligi guzel devam eden var mi acaba. Cok korkuyorum

Y yer6melegi iremmm nerdesin kuzumm
Gel sendeee artik merak ediyorum senii neler yapiyorsun

Allah kiymasin canom insallah kucahina alirsin

Benimki de playstation oynuyor evde surekli :)
Amann bende hicc umursamadim bakti ben umursamiyorum kendi duzeldi sen de umursamaaa hicccccc bisey deme ye ic yat kendi kalksin ihtiyaclarini karsilasin
Önceden bende takmıyodum inan kendi halmde takılıyodum iyice hassaslaştm bende knusmak ilgi görmek istiyorum aksama kdar yalnızım evde eşimi beklıyorum dört gözle oda koşa koşa bilgisayara geliyor

Hayır olsun can sağlıklı olsunda
Tabi canım en başta sağlıklı olsunda İnsaAllah hiçbişekilde fark etmez ❤ Rabb'im sanada nasip etsin İnsaAllah kuzuuumm ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…