Doktr randevumuza daha var kuzu sormadm da blmiyorm ki akşam başladı yaa ama ben kullandığm ilaca yoruyorm santafer fort reçetrsnde de yazıyo karın ağrısı fln filanHamilelikte herşey normalmişerkek bebek solda olur derler rahim buyüyodr, Dr a sordnmu kuzm
hm anladm canm Rabbim kucaginada almayi nasip edsin insAllahRenksiz ıslaklık oluyor şuan bende bazen de beyazlık geliyor
Amin canım inşallah darısı sana rabbim sana da yaşatsın duygularıhm anladm canm Rabbim kucaginada almayi nasip edsin insAllah
cok cok amin canimAmin canım inşallah darısı sana rabbim sana da yaşatsın duyguları
Anladm kuzum, bizimde folic asitimz bitti haftaya salı gidicem İnsaAllah Dr baska ilaçlar verirmi? Dahamı erken gitmeliyim acabaDoktr randevumuza daha var kuzu sormadm da blmiyorm ki akşam başladı yaa ama ben kullandığm ilaca yoruyorm santafer fort reçetrsnde de yazıyo karın ağrısı fln filan
Canım daha yeni döllenmiştir değerin normal 2 Güne tekrar ölctür artar Allah'n izniyle hayırlı olsun Rabb'im tamamına erdirsin İnsaAllahKizlar bat 3 mart. Dun aksam 10da kan verdim 16.6 cikti bugun sabah 9.30da kan verdim 19.8 cikti. Sat 30 ocak ve 19.gun yani bu ayin 17sinde yumurtlamam oldu. Yani dpo 10 ve 11de kan vermis oldum. Sizce degerim artar mi iyimi kotumu bilgi verir misiniz ?
Cok tesekkur ederim canm sende insallah saglikla kucagina al bebegini Allah razi olsunCanım daha yeni döllenmiştir değerin normal 2 Güne tekrar ölctür artar Allah'n izniyle hayırlı olsun Rabb'im tamamına erdirsin İnsaAllah
Erkek kuzum bilmiyomda en çok o doğdu icimeEtmemmiii hemde nasıl ediyorumhaftaya gidicem İnsaAllah sence ney kuzum icine ne doguyo senin? Bak buda en son ki usg görüntüsü
Amin canım Allah razı olsun cümlemiz İnsaAllah ❤Cok tesekkur ederim canm sende insallah saglikla kucagina al bebegini Allah razi olsun
%90 erkek dedi balım bende bu gün rüyamda erkek bebiş gördüm hayır olsunErkek kuzum bilmiyomda en çok o doğdu icime
Hayır olsun can sağlıklı olsunda%90 erkek dedi balım bende bu gün rüyamda erkek bebiş gördüm hayır olsun
Vitamin derken ne vitamin hapı canım? Sağlık ocağı - aile hekimi her gebeyi takip ediyor zaten, herkes yaptırmak zorunda kaydını...Arkadaşlar saglik ocagina kayit yapan var mi ? Sizede vitamin ilaci verdiler mi içip içmemekte kararsizim
Hoşgeldin, hayırlı olsunKızlar selam bende taze hamişim
Allah kiymasin canom insallah kucahina alirsinMerhana arkadaslar bugun 8. Haftama girdim pazartesi dusuk tehlikesi hecireim 24 saat hastahanede kaldim suan bebegimde bi sorun yok. Rogestan ve igne verdi dr. Benm gibi dusuk tehlikesi gecirip devaminda hamileligi guzel devam eden var mi acaba. Cok korkuyorum
Önceden bende takmıyodum inan kendi halmde takılıyodum iyice hassaslaştm bende knusmak ilgi görmek istiyorum aksama kdar yalnızım evde eşimi beklıyorum dört gözle oda koşa koşa bilgisayara geliyorBenimki de playstation oynuyor evde surekli :)
Amann bende hicc umursamadim bakti ben umursamiyorum kendi duzeldi sen de umursamaaa hicccccc bisey deme ye ic yat kendi kalksin ihtiyaclarini karsilasin
Tabi canım en başta sağlıklı olsunda İnsaAllah hiçbişekilde fark etmez ❤ Rabb'im sanada nasip etsin İnsaAllah kuzuuumm ❤Hayır olsun can sağlıklı olsunda
İnsallahhhhhhhh amin balimTabi canım en başta sağlıklı olsunda İnsaAllah hiçbişekilde fark etmez ❤ Rabb'im sanada nasip etsin İnsaAllah kuzuuumm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?