Tabii canim zor oluyor bu donemdeÖnceden bende takmıyodum inan kendi halmde takılıyodum iyice hassaslaştm bende knusmak ilgi görmek istiyorum aksama kdar yalnızım evde eşimi beklıyorum dört gözle oda koşa koşa bilgisayara geliyor
Tabii canim zor oluyor bu donemdeÖnceden bende takmıyodum inan kendi halmde takılıyodum iyice hassaslaştm bende knusmak ilgi görmek istiyorum aksama kdar yalnızım evde eşimi beklıyorum dört gözle oda koşa koşa bilgisayara geliyor
Maşallah canımBiz geldik kizlar 651 gram olmusuz darisi basiniza ins
Teşekkür ederim tatlımHoşgeldin, hayırlı olsun
Maalesef normal canımm, ananas ye kabızlığa iyi geliyorYa kızlar benim kasıklarım ağrıyor tuvalete de çıkamıyorum kabızlık var normal mi bunlar ?
Normal canm kasıklar ağrır, kabızlıkta normal ama ben kabız değilde ishal gibi oldum Dr normal dedi bende tersi oldu çoğu hamile kabız olur ben ishalYa kızlar benim kasıklarım ağrıyor tuvalete de çıkamıyorum kabızlık var normal mi bunlar ?
Sanki adet olacak gibi sancım var anlamadım korkuyor insan da ister istemezNormal canm kasıklar ağrır, kabızlıkta normal ama ben kabız değilde ishal gibi oldum Dr normal dedi bende tersi oldu çoğu hamile kabız olur ben ishal
Ay kabızlığı geçtim sancı korkutuyor beni sadeceMaalesef normal canımm, ananas ye kabızlığa iyi geliyor
Oluyor canım, rahim büyümeye başlıyor ya ağrı yapıyor, bende de oluyordu hatta ara sıra hala oluyor. Ağrın çok şiddetli, dayanılamayacak gibi değilse endişelenme.Ay kabızlığı geçtim sancı korkutuyor beni sadece
Ay Yok normal adet sancısı işte ayaktayken oluyor genelde yatınca sorun yok çok şükür kıvrandırsa zaten giderim doktoraOluyor canım, rahim büyümeye başlıyor ya ağrı yapıyor, bende de oluyordu hatta ara sıra hala oluyor. Ağrın çok şiddetli, dayanılamayacak gibi değilse endişelenme.
O normal canımAy Yok normal adet sancısı işte ayaktayken oluyor genelde yatınca sorun yok çok şükür kıvrandırsa zaten giderim doktora
Sağol tatlı hamişO normal canım
Sağol tatlı hamiş
Bende kabizlik olmadi hic cok ananas yiyorum ondan sanirimMaalesef normal canımm, ananas ye kabızlığa iyi geliyor
Teyzesi yesin onuuuu gramini ohhhhhBiz geldik kizlar 651 gram olmusuz darisi basiniza ins
Evet ooo kabizlik gaz sıkıntisi daha cekeceksin :)Ya kızlar benim kasıklarım ağrıyor tuvalete de çıkamıyorum kabızlık var normal mi bunlar ?
Sagol canim benim. Cinsiyetiniz netlestimi bebisinin sagligi nasiTeyzesi yesin onuuuu gramini ohhhhh
Ayin 13 unde gidecegiz birtanemmSagol canim benim. Cinsiyetiniz netlestimi bebisinin sagligi nasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?