Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayin 13 unde gidecegiz birtanemm
Bakalim netlesecek o zaman
En son ki kontrollerde coooook sukur bir sıkinti yoktu ama merak icindeyim halaa
Arada hissediyor gibi oluyorum amaa[/QOTE]
Cok sevindim canim Rabbim saglik versin bebisine ins

Aminnn birtanemmm aminnnnnnn
Sag salim dogum yapalim.alalim kucagimiza

Ya kızlar ben yarın Ağdaya gidecem ama ? Ağdam kendime özel şahsi ağdam kuaförüm de temizdir bi sakıncası olur mu yarın doktora da gidecem çünkü siz yaptırdınız mı?

Sanki adet olacak gibi sancım var anlamadım korkuyor insan da ister istemez
Oda olur kuzum benimde ağrıyodu aynı adet olacak gibi adet olurum kesin diye beklerken ce eee yavruşum geldi adet zamanım gecene kadar devam etti

Ya kızlar ben yarın Ağdaya gidecem ama ? Ağdam kendime özel şahsi ağdam kuaförüm de temizdir bi sakıncası olur mu yarın doktora da gidecem çünkü siz yaptırdınız mı?
Evet yaptirdim ben canim sakincasi yok kuaforun dikkat eder sert cekmezse hiicc bisey olmaz merak etme

Kizlar ben 16 haftalik hamileyim bugun cinsiyeti ogrenmeye gttk oturur pozisyonda ayaklari kapaliydi gecen ay da ayni pozisyondaydi sizin de bebekleriniz anne karninda uzun sure ayni pozisyonda kaldi mi bu durum normal mi yoksa benim bebegim mi az hareket edyr ayrica kiz bebekler cinsiyetlerni gizlerler derler dogru mu

Genelde kiz bebekler gizliyor diye biliyorum. Benim ablam 7.ayda zor ogrendi her gittiginde kapaliydi kizinda. Gorumcemde 20.haftasinda ogrendi kizi olcagini. Ama bi problem olsa doktor soyler ben bildim bileli bebegim iki bacagi ayrik yatiyo ultrasonda her bebek kendine ozgu bi rahatlik bivimi vardir icini ferah tut saglikli olsun gec ogren bisi olmaz ins gonlunden gecen olsun

Kızlar bende hıc akıntı yok suan 4+2 deyim arada bı beyaz sarı afdedersin sümüksü bısey gelıyo ama cok degıl normalmı bu? Ben 4 hafta önce düsük yaptö hemen yine hamile kaldım o yüzden endise var biraz

Hemen olması düşündürücü doktor koruma süreci vermedi mi ?

Ay Allah kucağına almayı nasip etsin ağrın sızın var mı ? Değerlerin kaç çıktı çok merak ediyorum
Canm ben kan testinin sonucunu yarın ögrenecegm ıdrar teatleri yaptım cesitli doktoruma yaptı hep positif cikti. 4 hafta önce düsük yapmıstm degerim yükselmedıgı icin ama bu sefer umutluyum insallah saglıklı gebelık olur. Ozamanda testlerde hep sılık cıkıyodu sımdı daha net ve koyu agrım yok hıc sadece gögüs uclarım hasaas kasınıyo yanıyo. Arada bı adet görecekmısım gıbı agrım oluyo ama gecıyor. Bende bat 27.2. Idı Sende nasıl ılerlıyo bat nezamandı? Agrıların varmı

Eklentiler

• IMG_0760.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 22
Hemen olması düşündürücü doktor koruma süreci vermedi mi ?
Yok hatta sordum bıle beklemem gerekıyormu dıye oda tok hayır dedı. Zaten cok kücükmüstü. Kanamayla bırlıkte gıttı. 6 gün kanamam oldu. O kanama adet sayılıyormus beklemeye gerek yok swsı kürtajda beklenılıyomus

Benim adet tarihimde dündü seninki gibi yani 4 idrar testi sonucu kan verdim 111.5 çıktı yarın tekrar verecem yükselme var mı diye bakacaz ! Ağrım oluyor benim adet olacak gibi ama dayanamayacak şekilde değil çok şükür adet zamanları olurmuş böle şeyler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…