Öyleymıs evet ama ıcıme sımdı kusku düstü sen dıyınce düsündürücü dıye. Ama posıtıf olmasa testlerde cızgı cıkmaz kı ve gıttıkce koyulasmaz öyle degılmı? Ben düsük kanamam baslayınca her ıkı güne bır kan verdm zaten 30 daydı hemen düstü 2 nın altına düstü doktor negatıf dedı sıfırlandı yanı.Benim adet tarihimde dündü seninki gibi yani4 idrar testi sonucu kan verdim 111.5 çıktı yarın tekrar verecem yükselme var mı diye bakacaz ! Ağrım oluyor benim adet olacak gibi ama dayanamayacak şekilde değil çok şükür adet zamanları olurmuş böle şeyler sanırım
Bende ayni canim bel agrisindann olecemmAzıcık ağrılısen nasılsın canım
Senin neyin var canimAzıcık ağrılısen nasılsın canım
İdrar da çıkmış zaten git yarın kan ver canım benimÖyleymıs evet ama ıcıme sımdı kusku düstü sen dıyınce düsündürücü dıye. Ama posıtıf olmasa testlerde cızgı cıkmaz kı ve gıttıkce koyulasmaz öyle degılmı? Ben düsük kanamam baslayınca her ıkı güne bır kan verdm zaten 30 daydı hemen düstü 2 nın altına düstü doktor negatıf dedı sıfırlandı yanı.
Kasık ağrım oluyor canım ya korkuyorum da bazen bişey olur diyeSenin neyin var canim
Senın demı bat 27.2. Idı?Benim adet tarihimde dündü seninki gibi yani4 idrar testi sonucu kan verdim 111.5 çıktı yarın tekrar verecem yükselme var mı diye bakacaz ! Ağrım oluyor benim adet olacak gibi ama dayanamayacak şekilde değil çok şükür adet zamanları olurmuş böle şeyler sanırım
Canim ccuk yeni yerlesiyor dogal diyolar bndede oluyorduKasık ağrım oluyor canım ya korkuyorum da bazen bişey olur diye
Dün verdim canım yarın da verecemSenın demı bat 27.2. Idı?
Hangı gün kan verdınde o deger cıktı? Benımkı yarın cıkacagı ıcın karsılastırabılırım
Kan verdim dün yarın sonuc cıkacak ben almanyadayım burda süreklı kan almıyorlar bendede aldılar cünkü düsük yapmıstm dıyeİdrar da çıkmış zaten git yarın kan ver canım benim
Ay inşallah tatlımCanim ccuk yeni yerlesiyor dogal diyolar bndede oluyordu
Gecmis olsn canim ne var ne yok internetim yok giremiyorummBnmde ağrım var kızlar karnmda tuhaf bi ağrı ama normal karın ağrısına bnziyo biraz
Bat nezamandı ama? Kac gün gecıktı adetın?Dün verdim canım yarın da verecem
İnsanı en çok bu ağrılar korkutuyor zaten yaBnmde ağrım var kızlar karnmda tuhaf bi ağrı ama normal karın ağrısına bnziyo biraz
Dündü günüm canım işteBat nezamandı ama? Kac gün gecıktı adetın?
Benım pazartesıydı tmm canm :)Dündü günüm canım işte
Hayırlısı hadi inşallah canımBenım pazartesıydı tmm canm :)
Bakalım benım sonuc ne olacak yarın sabah arıcam
İyilik kuzuda karnm ağrımasa daha iyi. Olacak sen naslsn bitanemGecmis olsn canim ne var ne yok internetim yok giremiyorumm
Bende bel agrisi disinda iyiyim canisi ikili test yaptrdm isde snuuclar cok guzel dedi dokdorİyilik kuzuda karnm ağrımasa daha iyi. Olacak sen naslsn bitanem
Canim kusura bakma epeydr girmiyorum hamilesin sandim bennHayırlısı hadi inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?