Çok şükür kuzum ne zamn gttn doktora varmı resmBende bel agrisi disinda iyiyim canisi ikili test yaptrdm isde snuuclar cok guzel dedi dokdor
E hamileyim zaten canımCanim kusura bakma epeydr girmiyorum hamilesin sandim benn
Canim cinsiyet soylemedi resim varda pek belli degil canimÇok şükür kuzum ne zamn gttn doktora varmı resm
Canim ha iyi ozman bat filan konusunca degilsn sandimE hamileyim zaten canım
Ay Yok 27si bat günümdü o gün öğrendim zaten yarın tekrar kan verip ikiye katlanıp katlanmamasına bakacaz canımCanim ha iyi ozman bat filan konusunca degilsn sandim
Canim cuma gttim pazartesi cikdi sonuclarrÇok şükür kuzum ne zamn gttn doktora varmı resm
İyi kuzum çok şükür sağlıklı sıhatli doğsn inşallah yavrularımızCanim cuma gttim pazartesi cikdi sonuclarr
Insallh kuzum☺İyi kuzum çok şükür sağlıklı sıhatli doğsn inşallah yavrularımız
Bu arada sat 30ocak ve 19.gun yumurtladim yani subat 17deKizlar dpo 10da aksam saat 22.00da hcg 16.6 dpo 11de sabah 9.30da hcg 19.8 cikti. Adetime 2 gün kaldi 3martta bekliyorum. Sizce degerim yukselir mibana cok dusuk geldi. Dr 16yi gorunce 20ye yakin yada 20den yüksek olmasi lzm demisti. 11.5 saat arayla 3.2 artmis sizce nrmal mi? Buyur mu 20lerden 1500lere nasil cikcak onuda bilmiyorum
Ne kadar senin bebiş maşallah amin hayırlısı ile doğsunlar ben aşırı yemek yiyorum hiç normal değil sigara içmemek için yemeye verdim pufffCanım oy maşallah Allah'ım sağlıkla kucağına aldirsin bn hastalığımdan Birgün geçince gittim test yaptım 238.62cikti daha çok yeni dedi perşembe gününde Dr gideceğim sende ne gibi durumlar var
Belki geç döllenmedir bilemezsin ki canım benim üzme kendini Allah'ın mucizeleri çok büyükKizlar dpo 10da aksam saat 22.00da hcg 16.6 dpo 11de sabah 9.30da hcg 19.8 cikti. Adetime 2 gün kaldi 3martta bekliyorum. Sizce degerim yukselir mibana cok dusuk geldi. Dr 16yi gorunce 20ye yakin yada 20den yüksek olmasi lzm demisti. 11.5 saat arayla 3.2 artmis sizce nrmal mi? Buyur mu 20lerden 1500lere nasil cikcak onuda bilmiyorum
Canım 20 ye yakın belli ki büyük ihtimalle inş yükselir dikkat et kendine.Umurum düşmez dahada katlanırKizlar dpo 10da aksam saat 22.00da hcg 16.6 dpo 11de sabah 9.30da hcg 19.8 cikti. Adetime 2 gün kaldi 3martta bekliyorum. Sizce degerim yukselir mibana cok dusuk geldi. Dr 16yi gorunce 20ye yakin yada 20den yüksek olmasi lzm demisti. 11.5 saat arayla 3.2 artmis sizce nrmal mi? Buyur mu 20lerden 1500lere nasil cikcak onuda bilmiyorum
Belki geç döllenmedir bilemezsin ki canım benim üzme kendini Allah'ın mucizeleri çok büyük
InsallahCanım 20 ye yakın belli ki büyük ihtimalle inş yükselir dikkat et kendine.Umurum düşmez dahada katlanır
Olabilir canımmBende kabizlik olmadi hic cok ananas yiyorum ondan sanirim
Bi de seftali yiyebilsem canim oyle bir cekiyor ki aylardir.Olabilir canımmBen haftada 1 yiyiyorum o bile yetiyor sanırıkm, bende olmadım çok şükür
Merhaba, ben yaptırıyorum bir sorun yaşamadımYa kızlar ben yarın Ağdaya gidecem ama ? Ağdam kendime özel şahsi ağdam kuaförüm de temizdir bi sakıncası olur mu yarın doktora da gidecem çünkü siz yaptırdınız mı?
Merhaba, benim bebeğim ilk zamanlar neredeyse hep aynı pozisyondaydı. Yani değiştiriyorsa da muayene de aynı oluyordu. Ama benim bebeğim kız olacak ve bacakları da gayet acıktı biz 12.haftada öğrendik kız olduğunuKizlar ben 16 haftalik hamileyim bugun cinsiyeti ogrenmeye gttk oturur pozisyonda ayaklari kapaliydi gecen ay da ayni pozisyondaydi sizin de bebekleriniz anne karninda uzun sure ayni pozisyonda kaldi mi bu durum normal mi yoksa benim bebegim mi az hareket edyr ayrica kiz bebekler cinsiyetlerni gizlerler derler dogru mu
Bi de seftali yiyebilsem canim oyle bir cekiyor ki aylardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?