Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar dpo 10da aksam saat 22.00da hcg 16.6 dpo 11de sabah 9.30da hcg 19.8 cikti. Adetime 2 gün kaldi 3martta bekliyorum. Sizce degerim yukselir mi bana cok dusuk geldi. Dr 16yi gorunce 20ye yakin yada 20den yüksek olmasi lzm demisti. 11.5 saat arayla 3.2 artmis sizce nrmal mi? Buyur mu 20lerden 1500lere nasil cikcak onuda bilmiyorum

Bu arada sat 30ocak ve 19.gun yumurtladim yani subat 17de

Canım oy maşallah Allah'ım sağlıkla kucağına aldirsin bn hastalığımdan Birgün geçince gittim test yaptım 238.62cikti daha çok yeni dedi perşembe gününde Dr gideceğim sende ne gibi durumlar var
Ne kadar senin bebiş maşallah amin hayırlısı ile doğsunlar ben aşırı yemek yiyorum hiç normal değil sigara içmemek için yemeye verdim pufff

Belki geç döllenmedir bilemezsin ki canım benim üzme kendini Allah'ın mucizeleri çok büyük

Canım 20 ye yakın belli ki büyük ihtimalle inş yükselir dikkat et kendine.Umurum düşmez dahada katlanır

Ya kızlar ben yarın Ağdaya gidecem ama ? Ağdam kendime özel şahsi ağdam kuaförüm de temizdir bi sakıncası olur mu yarın doktora da gidecem çünkü siz yaptırdınız mı?
Merhaba, ben yaptırıyorum bir sorun yaşamadım

Merhaba, benim bebeğim ilk zamanlar neredeyse hep aynı pozisyondaydı. Yani değiştiriyorsa da muayene de aynı oluyordu. Ama benim bebeğim kız olacak ve bacakları da gayet acıktı biz 12.haftada öğrendik kız olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…