Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğurmadan çıkar herhalde yersin Ooo baktım da haziranda çıkıyormuş yetişemiyoruz malesef Gerçi sen yersin belki yine ben doğurduktan sonra artık
Bende yiyemicem sanirim kismet deilmis filmlerdeki gibi esler kosturup arayışa cikmiyor

Bende yiyemicem sanirim kismet deilmis filmlerdeki gibi esler kosturup arayışa cikmiyor
Aynen yaa canım bir şeyler istiyo evet ama mantıklı ve bulunabilecek şeyler, kriz boyutuna ulaşmıyor bir de mevsimi olmayan yiyecekleri aklıma getirmiyorum

Aynen yaa canım bir şeyler istiyo evet ama mantıklı ve bulunabilecek şeyler, kriz boyutuna ulaşmıyor bir de mevsimi olmayan yiyecekleri aklıma getirmiyorum
Inan ki seftaliyi normalde fazla yemem ama ne olduysa aylardir aklimda ve bulamadik

Umya canııım merabaa beni de listeye ekler miiisinn 29.09.2017 inş

Kızlar dün bebisimi gördüm kuzum çok hareketliydi. Doktor ense kalınlığını ölçmek için bile neredeyse yarım saat uğraştı. Aşırı hareketli dedi. Böyle ellerini ayaklarını kaldırıp durdu. Keyfi baya yerindeymis çok mutlu oldum

Sevindim canim ins boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…