- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Bende yiyemicem sanirim kismet deilmis filmlerdeki gibi esler kosturup arayışa cikmiyorDoğurmadan çıkar herhalde yersin Ooo baktım da haziranda çıkıyormuş yetişemiyoruz malesef Gerçi sen yersin belki yine ben doğurduktan sonra artık
Aynen yaa canım bir şeyler istiyo evet ama mantıklı ve bulunabilecek şeyler, kriz boyutuna ulaşmıyor bir de mevsimi olmayan yiyecekleri aklıma getirmiyorumBende yiyemicem sanirim kismet deilmis filmlerdeki gibi esler kosturup arayışa cikmiyor
Inan ki seftaliyi normalde fazla yemem ama ne olduysa aylardir aklimda ve bulamadikAynen yaa canım bir şeyler istiyo evet ama mantıklı ve bulunabilecek şeyler, kriz boyutuna ulaşmıyor bir de mevsimi olmayan yiyecekleri aklıma getirmiyorum
Ben Bursa'da yaşıyorum burda yoksa başka yerde yokturInan ki seftaliyi normalde fazla yemem ama ne olduysa aylardir aklimda ve bulamadik
Bir bayan sagolsun bana bulabilceim bi yer soyledi ins kismetimi orda aricam korkuyorum yiyemezsem cocugun bi yerinde seftali lekesi fln olur dieBen Bursa'da yaşıyorum burda yoksa başka yerde yoktur
Öyle bir şey olabilir mi sence.. Sanmıyorum yaa, düşünme böyle şeylerBir bayan sagolsun bana bulabilceim bi yer soyledi ins kismetimi orda aricam korkuyorum yiyemezsem cocugun bi yerinde seftali lekesi fln olur die
Arkadasimin sirtinda kocaman leke varÖyle bir şey olabilir mi sence.. Sanmıyorum yaa, düşünme böyle şeyler
Genelde öyle söylüyorlar ama bilimsel bir izahati yokArkadasimin sirtinda kocaman leke var
Bence o lekenin olcagi vardi insanlar boyle seylere bagladiGenelde öyle söylüyorlar ama bilimsel bir izahati yok
Yani işte bilinen bir nedeni olmadığı için bana da pek mantıklı gelmiyor. Biz yine de dikkatli olalımBence o lekenin olcagi vardi insanlar boyle seylere bagladi
Tedbiri birakmayalim canim haklisinYani işte bilinen bir nedeni olmadığı için bana da pek mantıklı gelmiyor. Biz yine de dikkatli olalım
Bebeginiz hayirli olsun insUmya canııım merabaa beni de listeye ekler miiisinn 29.09.2017 inş
Teşekkürleer amiinn inşallah :)Bebeginiz hayirli olsun ins
Sevindim canim ins boyle devam ederKızlar dün bebisimi gördüm kuzum çok hareketliydi. Doktor ense kalınlığını ölçmek için bile neredeyse yarım saat uğraştı. Aşırı hareketli dedi. Böyle ellerini ayaklarını kaldırıp durdu. Keyfi baya yerindeymis çok mutlu oldum
Amin canım inşallah. Cinsiyeti ogrenemedik ama doktor 1 ay sonra dedi çok merak ediyoruz :)Sevindim canim ins boyle devam eder
Gonlundeki olur ins canim :)Amin canım inşallah. Cinsiyeti ogrenemedik ama doktor 1 ay sonra dedi çok merak ediyoruz :)
Çokk sevindim canım senin adınaAmin canım inşallah. Cinsiyeti ogrenemedik ama doktor 1 ay sonra dedi çok merak ediyoruz :)
İnşallah canım sağlıklı olsun da önemli değil gerisi :)Gonlundeki olur ins canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?