Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar bugün benim ilk degerimin sonucu cikti bat 27.02.2017 idi ben kani bir gün sonra verdim degerim 158 sizce iyimi?

merhaba kızlar
bizde bugün geldik kontrolden ama cinsiyeti öğrenemedik göstermedi kendisini

bugün yada yarin olsa arada 3-4 gün oynamali kiz ozaman tarih yanlis senin
Benm sat 30 ocak. Ovulasyn testi kullandim subat 17de ymurtladim bgn dpo 14deyim. O yuzden mart 3 de bekliyorum adeti. Kani dpo 10da verdigimde 16.6idi dpo 11de 19.8 cikti 11.5saat arayla kan verdim smdi adetimn gecmesini bekliyorum. Ben zaten duzensiz oluyodum pko ve tiroid hastasiyim

anladim canim benimde en son 30 ocakti ilk adet günü yani en son adetin.
bende 28 gün arayla adet oluyorum bende bat 27.2. di o yüzden. endiselenme yükselir o sen hic stress yapma canim
yumurtalama döllenmeye bakiyo hersey. Belki gec döllenmedir bilemezsin bekle

Hesaplayabilir misin kiz? Sat 30ocak ovulasyon subat 17de pik yapti yani 19.gun bende subat 17ye 14 gun ekleyince mart 3u buluyorum?

dogru hesaplamissin 3.3. oluyo tarih ama eminmisin 17. subatta yumurtladigini? Senin normalde adetler arasi kac gün var 28 degil ozaman? 28 olunca cünkü en son adetin ilk gününden 14 gün sayacaksin yumurtlama günü o gün oluyor. Tabi herzaman uymaya bilir akintiya bakmalisin.

Ben gecen ay 40.gunde adet oldum ama ymurtlama gunumde kasik agrim oluyo zaten ordanda anliyorum. Gecen ay kasik agrisi gunune 14 gun ekledigimde adet gunumu bulmustum o gun adet olmstm bu ayda hem ov kullandim hem yine kasik agrim oldu 14 gun ekledm 3 mart diye dusunuyorum. Insallah sizin gbi benmde degerim artar banada dua edin olurmu ben hastaliklarimdan dolayi olmaz saniyodum hic korunmadim o yuzden kimbilir kac yilimi alicak bebek isi diye dusundum 2.5 aylik evliyim en buyuk hayalimdi hamile kalabilmek sukur Rabbime nasip etti insallah devami gelir

ay canim daha taze evlisin korkma olur allah büyük endiselenme ümidinide asla kesme. Herseyin ve herkesin bir zamani var bunu unutma. Allah herzaman bize hayirlisini verir buna emin ol. Allahin iziniyle insallah bize hayirli haberler vereceksin burda en kisa zamanda yükselir bence degerin hic sikma canini sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…