- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
Gecen ay 40.gun oldum bazen 33.gun oluyorum bazen 45 bazen 29 belli olmuyo o yuzden ovulasyn testi kullandim pik yaptigi zamandan 2 gun once ve 2 gun sonraya kdr hep uzayan akintim bide kasik agrim oldu o yuzden eminim 17si ymurtladigima ben hatta 26si fln ymurtlarim saniyodum erken bile geldi benm icin 17si :)dogru hesaplamissin 3.3. oluyo tarih ama eminmisin 17. subatta yumurtladigini? Senin normalde adetler arasi kac gün var 28 degil ozaman? 28 olunca cünkü en son adetin ilk gününden 14 gün sayacaksin yumurtlama günü o gün oluyor. Tabi herzaman uymaya bilir akintiya bakmalisin.
Ay cok tesekkr ederm gozlerim doluyoay canim daha taze evlisin korkma olur allah büyük endiselenme ümidinide asla kesme. Herseyin ve herkesin bir zamani var bunu unutma. Allah herzaman bize hayirlisini verir buna emin ol. Allahin iziniyle insallah bize hayirli haberler vereceksin burda en kisa zamanda yükselir bence degerin hic sikma canini sen.
222 yerine 270lerde cikmis ne guzel masallahKızlar iki gün sonra ki değerim bu nasıl ? İlki 111.5 çıktı şimdi ki de bu bi söyler misiniz
Kac gun gecti gunun?Kızlar iki gün sonra ki değerim bu nasıl ? İlki 111.5 çıktı şimdi ki de bu bi söyler misiniz
Sağol canım Allah razı olsun 2 gün sonra tekrar vermem gerekiyor mu ?222 yerine 270lerde cikmis ne guzel masallah
Şubat27 günümdü canım adetimin 3. Günü bugün buKac gun gecti gunun?
28 gunde goruyosun galibaŞubat27 günümdü canım adetimin 3. Günü bugün bu
Yok canım 30 günde oluyorum28 gunde goruyosun galiba
Seni o kadar iyi anliyorum ki bana doktor cocuk icin cok ugrasirsin degerlerin kotu dedi bekardim o korkuyla sogan suyu. Bayan cayi bal corekotu karisimi vs bi ton sey ictim yedim. Esim korunmaya gerek duymadi zaten olmaz diye evlendigim ay hamile kalmisim ve bu sebepten 6 haftalikken ogrendim deger fln hic gerek duymadi gittigim gibi keseyi gorduk ve 2 hafta sonra kalp atisini duyduk. Ama ilk 12.haftaya kadar korku icindeydim hep. Bence korkma Rabbim verdiyse o cani karnina bi hayir vardir. Hem sukret bak hic ugrasmadan hamile kaldin cok sansliyiz bence inaniyorum ki Allahin izniyle bigun burda bebisinin fotosunu sevcezBen gecen ay 40.gunde adet oldum ama ymurtlama gunumde kasik agrim oluyo zaten ordanda anliyorum. Gecen ay kasik agrisi gunune 14 gun ekledigimde adet gunumu bulmustum o gun adet olmstm bu ayda hem ov kullandim hem yine kasik agrim oldu 14 gun ekledm 3 mart diye dusunuyorum. Insallah sizin gbi benmde degerim artar banada dua edin olurmuben hastaliklarimdan dolayi olmaz saniyodum hic korunmadim o yuzden kimbilir kac yilimi alicak bebek isi diye dusundum 2.5 aylik evliyim en buyuk hayalimdi hamile kalabilmek sukur Rabbime nasip etti insallah devami gelir
Adet takibinden hic bise anlamiyorum ve anlamicamda sanirim :)Yok canım 30 günde oluyorum
Hahaha bende senin gibiyim merak etmeAdet takibinden hic bise anlamiyorum ve anlamicamda sanirim :)
Ay boyle seyler duyunca gozlerim doluyoSeni o kadar iyi anliyorum ki bana doktor cocuk icin cok ugrasirsin degerlerin kotu dedi bekardim o korkuyla sogan suyu. Bayan cayi bal corekotu karisimi vs bi ton sey ictim yedim. Esim korunmaya gerek duymadi zaten olmaz diye evlendigim ay hamile kalmisim ve bu sebepten 6 haftalikken ogrendim deger fln hic gerek duymadi gittigim gibi keseyi gorduk ve 2 hafta sonra kalp atisini duyduk. Ama ilk 12.haftaya kadar korku icindeydim hep. Bence korkma Rabbim verdiyse o cani karnina bi hayir vardir. Hem sukret bak hic ugrasmadan hamile kaldin cok sansliyiz bence inaniyorum ki Allahin izniyle bigun burda bebisinin fotosunu sevcez
canim bende adet zAmanima kadat akinti olurdu simdi akintiszim bayadir ve gunum 4 gun gecti 2 3gundurde ic camasirda beyaz akinti olyor az az acaba hamismiyim kamda cikmadi dun kan vermistim ya sende kremsi akinti diyince umtlandim insAllah hamisimdir :/Ay boyle seyler duyunca gozlerim doluyoben bekarken tiroid hastasi oldugumu ogrendim bana dr ilerde cocugun olmaz demisti cok aglamistim o zman liseye gidiyodum. Sonrada 1 ymurtaligimda pko oldgnu ogrendim bu defa sordum evlenince bebegm olrmu diye. Sansin digerlerine gore daha aZ kilon normal ama kg alirsan olmaz dedi o zman 50 kiloydum simdi 60im 2.5 ay once evlendim nasil olsa olmicak dedim korunmadik zaten 1 ay tam anlamiyla ilskiye giremedik bu ay braz zorladik ve basarabildik ama ben ymurtlama zamanimi kacirdik diye dusundum ovulasyon pik yaptiginda oturdum agladim yumurtluyorum diye ama esim heycanlandi o gun ilski olmadi diger gunler ardarda oldu ve bu defa tam yapabilmistik ama umudum yoktu. 10gun sonra arabaya bindigimde hem cok midem bulandi arabadan hemde cok acikmaya basladim ayni zamanda adet zmanima kdr kuru olurdum hep kremsi akinti geliyodu suphelendim test yaptim silik cizgiyi gorunce inanamadim acile gittik adetim gecti dedim kan testi yapsinlar diye 4 gun kala 16.6 cikinca esimin sevincini bi gorsen ben zten hala inanamiyorum ama Allah buyuk verdimi veriyo iste. Insallah saglikla buyudugunude goruruz o minik kalbinin sesini bi duysam rahatlicam cok korkuyorum. Kurban olrm ben ona yaa
Hosgeldin kuzumm eklerim tabisiUmya canııım merabaa beni de listeye ekler miiisinn 29.09.2017 inş
Oyyy yerim cook mutlu oldum kuzum hamdolsun hep boyle olsunKızlar dün bebisimi gördüm kuzum çok hareketliydi. Doktor ense kalınlığını ölçmek için bile neredeyse yarım saat uğraştı. Aşırı hareketli dedi. Böyle ellerini ayaklarını kaldırıp durdu. Keyfi baya yerindeymis çok mutlu oldum
Ekliyorum kuzum hemen hosgeldinBenide listeye ekle lütfen 06.11.2017 INSALLAHUmya
Iyiyim birtanem isten geldim yorgunum uzandimSelam canım hoşgeldin iyidir seni sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?