Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gecen ay 40.gun oldum bazen 33.gun oluyorum bazen 45 bazen 29 belli olmuyo o yuzden ovulasyn testi kullandim pik yaptigi zamandan 2 gun once ve 2 gun sonraya kdr hep uzayan akintim bide kasik agrim oldu o yuzden eminim 17si ymurtladigima ben hatta 26si fln ymurtlarim saniyodum erken bile geldi benm icin 17si :)

Ay cok tesekkr ederm gozlerim doluyo iyiki varsinz yoksa ben kafayi yerdim

Kızlar iki gün sonra ki değerim bu nasıl ? İlki 111.5 çıktı şimdi ki de bu bi söyler misiniz

Seni o kadar iyi anliyorum ki bana doktor cocuk icin cok ugrasirsin degerlerin kotu dedi bekardim o korkuyla sogan suyu. Bayan cayi bal corekotu karisimi vs bi ton sey ictim yedim. Esim korunmaya gerek duymadi zaten olmaz diye evlendigim ay hamile kalmisim ve bu sebepten 6 haftalikken ogrendim deger fln hic gerek duymadi gittigim gibi keseyi gorduk ve 2 hafta sonra kalp atisini duyduk. Ama ilk 12.haftaya kadar korku icindeydim hep. Bence korkma Rabbim verdiyse o cani karnina bi hayir vardir. Hem sukret bak hic ugrasmadan hamile kaldin cok sansliyiz bence inaniyorum ki Allahin izniyle bigun burda bebisinin fotosunu sevcez

Ay boyle seyler duyunca gozlerim doluyo ben bekarken tiroid hastasi oldugumu ogrendim bana dr ilerde cocugun olmaz demisti cok aglamistim o zman liseye gidiyodum. Sonrada 1 ymurtaligimda pko oldgnu ogrendim bu defa sordum evlenince bebegm olrmu diye. Sansin digerlerine gore daha aZ kilon normal ama kg alirsan olmaz dedi o zman 50 kiloydum simdi 60im 2.5 ay once evlendim nasil olsa olmicak dedim korunmadik zaten 1 ay tam anlamiyla ilskiye giremedik bu ay braz zorladik ve basarabildik ama ben ymurtlama zamanimi kacirdik diye dusundum ovulasyon pik yaptiginda oturdum agladim yumurtluyorum diye ama esim heycanlandi o gun ilski olmadi diger gunler ardarda oldu ve bu defa tam yapabilmistik ama umudum yoktu. 10gun sonra arabaya bindigimde hem cok midem bulandi arabadan hemde cok acikmaya basladim ayni zamanda adet zmanima kdr kuru olurdum hep kremsi akinti geliyodu suphelendim test yaptim silik cizgiyi gorunce inanamadim acile gittik adetim gecti dedim kan testi yapsinlar diye 4 gun kala 16.6 cikinca esimin sevincini bi gorsen ben zten hala inanamiyorum ama Allah buyuk verdimi veriyo iste. Insallah saglikla buyudugunude goruruz o minik kalbinin sesini bi duysam rahatlicam cok korkuyorum. Kurban olrm ben ona yaa

canim bende adet zAmanima kadat akinti olurdu simdi akintiszim bayadir ve gunum 4 gun gecti 2 3gundurde ic camasirda beyaz akinti olyor az az acaba hamismiyim kamda cikmadi dun kan vermistim ya sende kremsi akinti diyince umtlandim insAllah hamisimdir :/

Oyyy yerim cook mutlu oldum kuzum hamdolsun hep boyle olsun

A asiadana kuzummm nasilsin dogum yaklasti var mi sancin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…