Iyi canim iki kati neerdeyse cok iyi sukurKızlar iki gün sonra ki değerim bu nasıl ? İlki 111.5 çıktı şimdi ki de bu bi söyler misiniz
Kese gorunene kadar gerekiyor kuzumSağol canım Allah razı olsun 2 gün sonra tekrar vermem gerekiyor mu ?
Oyy kiyamam sana yaa agladim resmenAy boyle seyler duyunca gozlerim doluyoben bekarken tiroid hastasi oldugumu ogrendim bana dr ilerde cocugun olmaz demisti cok aglamistim o zman liseye gidiyodum. Sonrada 1 ymurtaligimda pko oldgnu ogrendim bu defa sordum evlenince bebegm olrmu diye. Sansin digerlerine gore daha aZ kilon normal ama kg alirsan olmaz dedi o zman 50 kiloydum simdi 60im 2.5 ay once evlendim nasil olsa olmicak dedim korunmadik zaten 1 ay tam anlamiyla ilskiye giremedik bu ay braz zorladik ve basarabildik ama ben ymurtlama zamanimi kacirdik diye dusundum ovulasyon pik yaptiginda oturdum agladim yumurtluyorum diye ama esim heycanlandi o gun ilski olmadi diger gunler ardarda oldu ve bu defa tam yapabilmistik ama umudum yoktu. 10gun sonra arabaya bindigimde hem cok midem bulandi arabadan hemde cok acikmaya basladim ayni zamanda adet zmanima kdr kuru olurdum hep kremsi akinti geliyodu suphelendim test yaptim silik cizgiyi gorunce inanamadim acile gittik adetim gecti dedim kan testi yapsinlar diye 4 gun kala 16.6 cikinca esimin sevincini bi gorsen ben zten hala inanamiyorum ama Allah buyuk verdimi veriyo iste. Insallah saglikla buyudugunude goruruz o minik kalbinin sesini bi duysam rahatlicam cok korkuyorum. Kurban olrm ben ona yaa
Aglama bak yine agladm bendeOyy kiyamam sana yaa agladim resmen
Cumartesi tekrar yaptırırım da kese hangi değerlerde görünüyor canımKese gorunene kadar gerekiyor kuzum
Kimyasal gebelik olsa artmazdı demi canımIyi canim iki kati neerdeyse cok iyi sukur
Aglattin amaa beniii :*(Aglama bak yine agladm bendeof cok zormus hormon farkliligiii :)
Canim yanlis olmasin ama 2000 ustu diye hatirliyorumCumartesi tekrar yaptırırım da kese hangi değerlerde görünüyor canım
Tabi canim artmaz kalirdiKimyasal gebelik olsa artmazdı demi canım
Oooo zaman daha çok artışımız gerek bizim cumartesi yaptırdığımda 600 civarı çıkar 2 katı arttığı içinCanim yanlis olmasin ama 2000 ustu diye hatirliyorum
Heheheh tmm insallah :)Aglattin amaa beniii :*(
Tamam hadi gulme zamani bebislerimizi kucagimiza alacagiz insallah :)
İyi gecelerrr kizlarrr
Nasilsunz bakalim?[/QUOTE
İyi canım sen nasılsın ? Bugün çok yorulmuştum az kasıklarım ağrıdı uyumuştum Yen'i uyandım
Ya benim ne zaman gitmem gerek sağlık ocağına kayıt için yarın gitsem mi kiBende iyiyim,evde az yavas hergun bi is halletmeye calisiyorm.
Saglik ocagi bircok test yapmisti bugun aldim sonuclar hepsi iyi ama D vitaminim bay dusuk cikti en dusuk 13 olmasi gerekirken benim 4 cikti..
Takviye verdi.
Git canm git bende ne zamandır gitmiyorum bi gidim değerlerime baktırimYa benim ne zaman gitmem gerek sağlık ocağına kayıt için yarın gitsem mi ki
Yarın giderim artık aşı takvimi çıkarırlar herhalde ! Ya tatlım çok yorulunca adet sancısı gibi sancım oluyor ama öle dayanılmaz değil tabi ama dış gebelik konularını okudum oldukça korktum açıkçası ben bişey olmaz demiGit canm git bende ne zamandır gitmiyorum bi gidim değerlerime baktırim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?