- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Yok canım çok evhamlı olma çokta düşünme Allah'a emanet hayırlı bi hamilelik geçirmek için dua etYarın giderim artık aşı takvimi çıkarırlar herhalde ! Ya tatlım çok yorulunca adet sancısı gibi sancım oluyor ama öle dayanılmaz değil tabi ama dış gebelik konularını okudum oldukça korktum açıkçası ben bişey olmaz demi
İyiyiz elhamdülillah kuzum sen napynNapıyonz kızlar
Ah ah panik atak var bende işte elimde değil ki korkuyorum ister istemez ah şu keseyi bi görseydikYok canım çok evhamlı olma çokta düşünme Allah'a emanet hayırlı bi hamilelik geçirmek için dua et
Stres iyi gelmez ama kuzm, dış gebelik olsa kanaman vs olurdu şiddetli ağrın olurdu elinden geldiğince akışına bırakmaya bakAh ah panik atak var bende işte elimde değil ki korkuyorum ister istemez ah şu keseyi bi görseydik
Kanamam yok çok şükür ağrı da bildiğimiz adet sancısı gibi işte e malum gaz da sıkıştırıp kabızlıkta eklenince böle oluyor sanırımStres iyi gelmez ama kuzm, dış gebelik olsa kanaman vs olurdu şiddetli ağrın olurdu elinden geldiğince akışına bırakmaya bak
Ilk zamanlar bende de oluyordu bir sey yoktur insallah canim sikma caniniYarın giderim artık aşı takvimi çıkarırlar herhalde ! Ya tatlım çok yorulunca adet sancısı gibi sancım oluyor ama öle dayanılmaz değil tabi ama dış gebelik konularını okudum oldukça korktum açıkçası ben bişey olmaz demi
İnşallah canım Allah razı olsun siz de olmasanız ben kafayı yerdim düşünmektenIlk zamanlar bende de oluyordu bir sey yoktur insallah canim sikma canini
Ilk zamanlar korku daha cok oluyor bebeginin hareketlerini hissetmeye baslayinca rahatlayacaksin insallah kuzum . annelik boyle bi sey iste evladin susam kadarkenden başlıyor endiseler kocaman yetiskin oluyor hâla endise bitmiyor :) Rabbim saglikli sihhatli güzel omurler versin insallah kuzum evlatlarimizaİnşallah canım Allah razı olsun siz de olmasanız ben kafayı yerdim düşünmekten
İnşallah tatlım Allahım kimseye evlat acısıyla sınamasınIlk zamanlar korku daha cok oluyor bebeginin hareketlerini hissetmeye baslayinca rahatlayacaksin insallah kuzum . annelik boyle bi sey iste evladin susam kadarkenden başlıyor endiseler kocaman yetiskin oluyor hâla endise bitmiyor :) Rabbim saglikli sihhatli güzel omurler versin insallah kuzum evlatlarimiza
Çok şükür kuzu uyku tutmadı otryrm öyşeİyiyiz elhamdülillah kuzum sen napyn
Paşamız nasılÇok şükür kuzu uyku tutmadı otryrm öyşe
Kalp atışlarını duyduktan sonra git yaptır canım kaydınıYa benim ne zaman gitmem gerek sağlık ocağına kayıt için yarın gitsem mi ki
Çok şükür. İyi teyzesiii bizim kuzumuz nasllPaşamız nasıl
Bizde iyiyiz elhamdülillah teyzesi salı günü cinsiyetimizi öğrenicez İnsaAllahÇok şükür. İyi teyzesiii bizim kuzumuz nasll
Çok şükür kuzum Rabb'im sorun sıkıntı yaşatmasın hiçbi anneye Cuma vakti yüzüsuyu hürmetine İnsaAllah,Ay kuzum iki uc gundur cok kotu hastanelerde kosusturuyorum bebekten endiselendim baya alaha sukur biseyi yokmus iyiymis siz napiyonuz nasisiniz
Stres yaptıkça gecikir kuzum , nasip Rabb'im sanada hayırlısıyla nasip eder İnsaAllah canımm dua et bu gün bol bol namaz vaktindekizlar okadar gecikti ve sabaha karsi kirmizilari gordum malesef ya
Ben hiç görmedim burda seni de ondan dedim canımAyni zamanda burayada yaziyodum zaten kizyazmadigim yer kalmadi meraktn korkudan
Olur öle de yaparım camım sorun değilKalp atışlarını duyduktan sonra git yaptır canım kaydını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?