Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok canım çok evhamlı olma çokta düşünme Allah'a emanet hayırlı bi hamilelik geçirmek için dua et

Ah ah panik atak var bende işte elimde değil ki korkuyorum ister istemez ah şu keseyi bi görseydik
Stres iyi gelmez ama kuzm, dış gebelik olsa kanaman vs olurdu şiddetli ağrın olurdu elinden geldiğince akışına bırakmaya bak

Stres iyi gelmez ama kuzm, dış gebelik olsa kanaman vs olurdu şiddetli ağrın olurdu elinden geldiğince akışına bırakmaya bak
Kanamam yok çok şükür ağrı da bildiğimiz adet sancısı gibi işte e malum gaz da sıkıştırıp kabızlıkta eklenince böle oluyor sanırım

Ilk zamanlar bende de oluyordu bir sey yoktur insallah canim sikma canini

İnşallah canım Allah razı olsun siz de olmasanız ben kafayı yerdim düşünmekten
Ilk zamanlar korku daha cok oluyor bebeginin hareketlerini hissetmeye baslayinca rahatlayacaksin insallah kuzum . annelik boyle bi sey iste evladin susam kadarkenden başlıyor endiseler kocaman yetiskin oluyor hâla endise bitmiyor :) Rabbim saglikli sihhatli güzel omurler versin insallah kuzum evlatlarimiza

İnşallah tatlım Allahım kimseye evlat acısıyla sınamasın

Ay kuzum iki uc gundur cok kotu hastanelerde kosusturuyorum bebekten endiselendim baya alaha sukur biseyi yokmus iyiymis siz napiyonuz nasisiniz
Çok şükür kuzum Rabb'im sorun sıkıntı yaşatmasın hiçbi anneye Cuma vakti yüzüsuyu hürmetine İnsaAllah,
Hayır olsun kuzum niye şüphelendin?

kizlar okadar gecikti ve sabaha karsi kirmizilari gordum malesef ya
Stres yaptıkça gecikir kuzum , nasip Rabb'im sanada hayırlısıyla nasip eder İnsaAllah canımm dua et bu gün bol bol namaz vaktinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…