- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
Canim bgn adet gunumdu sukur gunum geciyoo :) ayy cok sevindimmBen hiç görmedim burda seni de ondan dedim canım
Canım benim kaydımı bebeğin kalp atışı duyulduktan sonra yapmışlardı o yüzden söyledim yine sen bilirsin tabi istersen şimdi git...Olur öle de yaparım camım sorun değil
Hahah sende ben gibiymissin kiz bendede panik atak var bende dusunup duruyom degerim artcakmi bebek olmasi gereken yerdemi kese gozukcekmi flnAh ah panik atak var bende işte elimde değil ki korkuyorum ister istemez ah şu keseyi bi görseydik
Ben ancak 10 . haftada firsat bulup gidebilmistim..Ya benim ne zaman gitmem gerek sağlık ocağına kayıt için yarın gitsem mi ki
İyilik canimm,sen nasilsin tosun pasa nasil bakalim..Napıyonz kızlar
hayirlisi kuzum insAllah kisa zamanda bende hamis olurum bolbol dua tabiki ❤Stres yaptıkça gecikir kuzum , nasip Rabb'im sanada hayırlısıyla nasip eder İnsaAllah canımm dua et bu gün bol bol namaz vaktinde
Selam canım nasılsın? Abin iş buldu muh
hayirlisi kuzum insAllah kisa zamanda bende hamis olurum bolbol dua tabiki ❤
Hahah sende ben gibiymissin kiz bendede panik atak var bende dusunup duruyom degerim artcakmi bebek olmasi gereken yerdemi kese gozukcekmi fln
Bana dr kasik agrin olrsa hic beklemeden hastaneye gitceksin demisti bi gitsene kontrole ?Aynı dert bende de var işte kasıklarım da ağrıyor ya korkuyorum
Gidecem pazartesi canım burası küçük yer özel bi doktor bile Yok İzmire gidecem o yüzdenBana dr kasik agrin olrsa hic beklemeden hastaneye gitceksin demisti bi gitsene kontrole ?
Bana dr kasik agrin olrsa hic beklemeden hastaneye gitceksin demisti bi gitsene kontrole ?Aynı dert bende de var işte kasıklarım da ağrıyor ya korkuyorum
Bende p.tesi gidicem :)Gidecem pazartesi canım burası küçük yer özel bi doktor bile Yok İzmire gidecem o yüzden
Hadi inşallah bakalım ne diyeceklerBana dr kasik agrin olrsa hic beklemeden hastaneye gitceksin demisti bi gitsene kontrole ?
Bende p.tesi gidicem :)
Insallah gzl seyler soylerler cok korkuyorum hastanede adim yaninca kalbim cok carpiyoHadi inşallah bakalım ne diyecekler
Ay kiyamam cok gecmis olsun kuzum nasilsinix simdiAy kuzum iki uc gundur cok kotu hastanelerde kosusturuyorum bebekten endiselendim baya alaha sukur biseyi yokmus iyiymis siz napiyonuz nasisiniz
Bende de var öle şey maalesef ben yarın yine kan verecem bakalım 3. Olacak bu sefer ne kadar artmış bakalımInsallah gzl seyler soylerler cok korkuyorum hastanede adim yaninca kalbim cok carpiyo
Snn degerin yine iyi benm yerlerde surunuyoBende de var öle şey maalesef ben yarın yine kan verecem bakalım 3. Olacak bu sefer ne kadar artmış bakalım
Koyulasiyor kuzum olur benceSizce artis oluyomu? Bide yarin yapcam bakalim
Hic korkma canim 6 ayda bi adet goruyodum bn bazen 3 ayda bir.senin gibi bu korkularla bisi olck die cok korktum ama sukur olsun 651 gram olduk ins yavrunu kucagina alcan buna inan ve dua et bol bol canimAy boyle seyler duyunca gozlerim doluyoben bekarken tiroid hastasi oldugumu ogrendim bana dr ilerde cocugun olmaz demisti cok aglamistim o zman liseye gidiyodum. Sonrada 1 ymurtaligimda pko oldgnu ogrendim bu defa sordum evlenince bebegm olrmu diye. Sansin digerlerine gore daha aZ kilon normal ama kg alirsan olmaz dedi o zman 50 kiloydum simdi 60im 2.5 ay once evlendim nasil olsa olmicak dedim korunmadik zaten 1 ay tam anlamiyla ilskiye giremedik bu ay braz zorladik ve basarabildik ama ben ymurtlama zamanimi kacirdik diye dusundum ovulasyon pik yaptiginda oturdum agladim yumurtluyorum diye ama esim heycanlandi o gun ilski olmadi diger gunler ardarda oldu ve bu defa tam yapabilmistik ama umudum yoktu. 10gun sonra arabaya bindigimde hem cok midem bulandi arabadan hemde cok acikmaya basladim ayni zamanda adet zmanima kdr kuru olurdum hep kremsi akinti geliyodu suphelendim test yaptim silik cizgiyi gorunce inanamadim acile gittik adetim gecti dedim kan testi yapsinlar diye 4 gun kala 16.6 cikinca esimin sevincini bi gorsen ben zten hala inanamiyorum ama Allah buyuk verdimi veriyo iste. Insallah saglikla buyudugunude goruruz o minik kalbinin sesini bi duysam rahatlicam cok korkuyorum. Kurban olrm ben ona yaa
Masallah bebisine saglikla buyur dogar insallah. Allah hepimize yuzlerini gormeyi nasip etsin insallah. P.tesi dr gidicem ins gzl seyler soyler..Hic korkma canim 6 ayda bi adet goruyodum bn bazen 3 ayda bir.senin gibi bu korkularla bisi olck die cok korktum ama sukur olsun 651 gram olduk ins yavrunu kucagina alcan buna inan ve dua et bol bol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?