- 27 Ocak 2017
- 413
- 204
- 53
Bnde daha bugun gttim saglik ocagina kaydaYa benim ne zaman gitmem gerek sağlık ocağına kayıt için yarın gitsem mi ki
Kayit yaptirmak zorundamiyiz peki bide neden ne icin kayda gidiliyoBnde daha bugun gttim saglik ocagina kayda
Hamilelikte ki aşıları sağlık ocağı yapıyor çünkü ondanKayit yaptirmak zorundamiyiz peki bide neden ne icin kayda gidiliyo
Pazartesi ya da salı doktora gidecem ondan sonra bende kaydımı yaptırırım çünkü kan testi felan verecem tiroit değerler için felan o yüzden yaptırım dedimBnde daha bugun gttim saglik ocagina kayda
Hosgeldin kuzucum nasilsin?Yavrular ben geldimmmmm
Ozledim size nasilsiniz
Ins guzel haberlerini bekliyoruz canim icini ferah tut bak hamileliginin tadini cikar sen uzulup stres yaparsan bebisin etkilenir. Cok saol guzel dualarin icin ins hepimiz bidiklarimizi sag salim kucagimiza alirizMasallah bebisine saglikla buyur dogar insallah. Allah hepimize yuzlerini gormeyi nasip etsin insallah. P.tesi dr gidicem ins gzl seyler soyler..
Ah kuzum hic alisilir miHosgeldin kuzucum nasilsin?
Alistin mi soguklara..
Ciciler falan aldin mi hic :) ben cok hevesleniyorum erken diye gitmiyorum yaa bsyler almak istiyorum :)Ins guzel haberlerini bekliyoruz canim icini ferah tut bak hamileliginin tadini cikar sen uzulup stres yaparsan bebisin etkilenir. Cok saol guzel dualarin icin ins hepimiz bidiklarimizi sag salim kucagimiza aliriz
Hadi ya,aman dikkat edin kendinize..gun gelir orayada bahar gelir canim.Ah kuzum hic alisilir mi
Catidan karlar dusuyor basimiza amannn amann donuyoruz
Nerde yasiyosunuzz ?Ah kuzum hic alisilir mi
Catidan karlar dusuyor basimiza amannn amann donuyoruz
Canim senin kac haftalik aldik cok sukur herseyini ufak tefek eksikler kaldi :)Ciciler falan aldin mi hic :) ben cok hevesleniyorum erken diye gitmiyorum yaa bsyler almak istiyorum :)
Ayyyyy minnnaaakkkk kurban olsunlar onaaaa su masumluga bak yaa masallah kuzucugaaa :) benim daha kac haftalk bilmiyorum kiz adet tarihime gore 5 hafta ama duzensiz oldugu icin bilmiyorum 19.gun yumurtladim ben dpo 15deyim :) degerimde yuksek degil yaa korkmuyo degilim acikcasi. Adete 4 gun kala kanda 16.6 cikti 11 saat sonra 19.8 cikti p.tesi dr gidicem ogrencem insallah :)Canim senin kac haftalik aldik cok sukur herseyini ufak tefek eksikler kaldi :)
Canim bak benim boncugumun 18 haftalik resmi
Canim senin hazirlik yapman icin gercekten cok erkenmis:) bebisin buyuyunce bizede goster olurmu :) Rabbim kuzunu sana bagislasin ins :)Ayyyyy minnnaaakkkk kurban olsunlar onaaaa su masumluga bak yaa masallah kuzucugaaa :) benim daha kac haftalk bilmiyorum kiz adet tarihime gore 5 hafta ama duzensiz oldugu icin bilmiyorum 19.gun yumurtladim ben dpo 15deyim :) degerimde yuksek degil yaa korkmuyo degilim acikcasi. Adete 4 gun kala kanda 16.6 cikti 11 saat sonra 19.8 cikti p.tesi dr gidicem ogrencem insallah :)
Insallah bi buyudugunu gorsem duysam gerçekten icim rahatlicak :) bende dr fotosunu verirse paylasirim ins :)Canim senin hazirlik yapman icin gercekten cok erkenmis:) bebisin buyuyunce bizede goster olurmu :) Rabbim kuzunu sana bagislasin ins :)
Ins o gunleri de gorcen annesi :)Insallah bi buyudugunu gorsem duysam gerçekten icim rahatlicak :) bende dr fotosunu verirse paylasirim ins :)
İnşallah olmaszn canm napıyosnAyy canm dondurma istedi yedim yeni hasta olmam İnsaAllah gribi yeni atlattım
İnsaAllah, napim kuzum başım ağrıyo yatakta belenip duruyorumİnşallah olmaszn canm napıyosn
Bi bilgim yok canım ama olmaz sanırm yinede Dr una danışKızlar ben bişey sorayım size benim göbeğim de pricing var bu bebeğe bi zarar vermez demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?