Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Masallah bebisine saglikla buyur dogar insallah. Allah hepimize yuzlerini gormeyi nasip etsin insallah. P.tesi dr gidicem ins gzl seyler soyler..
Ins guzel haberlerini bekliyoruz canim icini ferah tut bak hamileliginin tadini cikar sen uzulup stres yaparsan bebisin etkilenir. Cok saol guzel dualarin icin ins hepimiz bidiklarimizi sag salim kucagimiza aliriz

Ins guzel haberlerini bekliyoruz canim icini ferah tut bak hamileliginin tadini cikar sen uzulup stres yaparsan bebisin etkilenir. Cok saol guzel dualarin icin ins hepimiz bidiklarimizi sag salim kucagimiza aliriz
Ciciler falan aldin mi hic :) ben cok hevesleniyorum erken diye gitmiyorum yaa bsyler almak istiyorum :)

Ciciler falan aldin mi hic :) ben cok hevesleniyorum erken diye gitmiyorum yaa bsyler almak istiyorum :)
Canim senin kac haftalik aldik cok sukur herseyini ufak tefek eksikler kaldi :)
Canim bak benim boncugumun 18 haftalik resmi

Eklentiler

• 20170127_020432.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 38
Canim senin kac haftalik aldik cok sukur herseyini ufak tefek eksikler kaldi :)
Canim bak benim boncugumun 18 haftalik resmi
Ayyyyy minnnaaakkkk kurban olsunlar onaaaa su masumluga bak yaa masallah kuzucugaaa :) benim daha kac haftalk bilmiyorum kiz adet tarihime gore 5 hafta ama duzensiz oldugu icin bilmiyorum 19.gun yumurtladim ben dpo 15deyim :) degerimde yuksek degil yaa korkmuyo degilim acikcasi. Adete 4 gun kala kanda 16.6 cikti 11 saat sonra 19.8 cikti p.tesi dr gidicem ogrencem insallah :)

Canim senin hazirlik yapman icin gercekten cok erkenmis:) bebisin buyuyunce bizede goster olurmu :) Rabbim kuzunu sana bagislasin ins :)

Ayy canm dondurma istedi yedim yeni hasta olmam İnsaAllah gribi yeni atlattım

Kızlar ben bişey sorayım size benim göbeğim de pricing var bu bebeğe bi zarar vermez demi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…