Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayır olsun niye balım özel değilse? Ama ne olursa olsun sıkma canını bişeye bebişi unutma onuda üzme
Bu aralar hep kötü haberler alıyorm kuzum bi arkdaş da bebeğini kaybetti çok aşırı şeklde üzüldüm başka sebeplerde var tabi yok değil üzmüym kendmi. Diyorm ama söz geçmiyo

Bu aralar hep kötü haberler alıyorm kuzum bi arkdaş da bebeğini kaybetti çok aşırı şeklde üzüldüm başka sebeplerde var tabi yok değil üzmüym kendmi. Diyorm ama söz geçmiyo
Allah sabır versin kuzum dünya işte imtihan yeri. Üzme dicemde insan ister istemez üzülüyo bide hamilelik hormonu daha bi hassaslaştırdı

Anne oldun canim dah o kadsr guzel heyecanlar yasican ki bebeginle tarif edilemez
Hep diyodum cocugm olsa anne dese ben giydirsem fln sukur Rabbim nasip etti. Annem anne olunca anlarsin derdi herseyde ben daha anne olmadan karnmdaki ufacik bi nokta icin bile nsl endiseleniyorum :) ama bu duyguyu yasayabildigimiz icin cok sansliyiz sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…