Bi doktor bulsam danışacam da hala doktor arayışındayım canımBi bilgim yok canım ama olmaz sanırm yinede Dr una danış
Rabb'im hayırlı Dr larla karşılarştırsın canım benimBi doktor bulsam danışacam da hala doktor arayışındayım canım
Amin canım Allah razı olsunRabb'im hayırlı Dr larla karşılarştırsın canım benim
Bnde napıyım kuzu uyumaya çalışıyormİnsaAllah, napim kuzum başım ağrıyo yatakta belenip duruyorumsen napıyosun
Hayır olsun niye balım özel değilse? Ama ne olursa olsun sıkma canını bişeye bebişi unutma onuda üzmeÇok canım sıkkın şu sıralar yine
Ayyyy annesi flan diyince heycanlaniyorummIns o gunleri de gorcen annesi :)
Bu aralar hep kötü haberler alıyorm kuzum bi arkdaş da bebeğini kaybetti çok aşırı şeklde üzüldüm başka sebeplerde var tabi yok değil üzmüym kendmi. Diyorm ama söz geçmiyoHayır olsun niye balım özel değilse? Ama ne olursa olsun sıkma canını bişeye bebişi unutma onuda üzme
Allah sabır versin kuzumBu aralar hep kötü haberler alıyorm kuzum bi arkdaş da bebeğini kaybetti çok aşırı şeklde üzüldüm başka sebeplerde var tabi yok değil üzmüym kendmi. Diyorm ama söz geçmiyo
Tyzesi bak minigim buyumuss :)Canim senin kac haftalik aldik cok sukur herseyini ufak tefek eksikler kaldi :)
Canim bak benim boncugumun 18 haftalik resmi
Hayırlı olsun Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnsaAllah :)❤Günaydın güzel anne ler çok şükür bende katıldım aranıza bizde8x5 inşaallah
Canim bi kac haftaya cok daha buyucek ins :)Tyzesi bak minigim buyumuss :)
Insallaahhh :))Canim bi kac haftaya cok daha buyucek ins :)
Anne oldun canim dah o kadsr guzel heyecanlar yasican ki bebeginle tarif edilemezAyyyy annesi flan diyince heycanlaniyorumm
Hep diyodum cocugm olsa anne dese ben giydirsem fln sukur Rabbim nasip etti. Annem anne olunca anlarsin derdi herseyde ben daha anne olmadan karnmdaki ufacik bi nokta icin bile nsl endiseleniyorum :) ama bu duyguyu yasayabildigimiz icin cok sansliyiz sukurler olsunAnne oldun canim dah o kadsr guzel heyecanlar yasican ki bebeginle tarif edilemez
Aynen balım hormnlar felaket etkiliyoAllah sabır versin kuzumdünya işte imtihan yeri. Üzme dicemde insan ister istemez üzülüyo bide hamilelik hormonu daha bi hassaslaştırdı
Agri da canmNerde yasiyosunuzz ?
Ne oldu kuzumÇok canım sıkkın şu sıralar yine
Sıradan şeyler kuzummNe oldu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?