Anladim hayatim bosver sıkma caniniSıradan şeyler kuzumm
Ooo soguktur orasi dogubeyazitta kalmistik :)Agri da canm
Amaaann kuzumAnladim hayatim bosver sıkma canini
Yeterince dert arasinda sirafan seylerle kafayi yorma sakin birtanem
İnanirmisin kac gundur cok kotuyum hic giremedim bile kuzum nasilsin bebek is hastalik derken derman kalmadi ya gobislerde buyuyo bi agirlik cokto banaAnladim hayatim bosver sıkma canini
Yeterince dert arasinda sirafan seylerle kafayi yorma sakin birtanem
Kuzum masalim seda dun bebegini kaybettiİnanirmisin kac gundur cok kotuyum hic giremedim bile kuzum nasilsin bebek is hastalik derken derman kalmadi ya gobislerde buyuyo bi agirlik cokto bana
Simdi yorum yaptim bende cok uzuldum gercekten icim eridi resmen nice anneler evlatlarini dogumda tamken bile kaybede biliyo rabbim hepsinin yarve yardimcisi olsun gercekten icim yandi o anlatmis ayni,acilari cektim hele ayni odada ben dusuk yapip kivranirken yeni dogum yapmis bi anne bebek emziriyodu ici cok yaniyo insanin allahim sen cok buyuksun derdi veren dermenida werir elbetKuzum masalim seda dun bebegini kaybetti(
Maşallah canm çok iyi rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar 3. Testim bu ? Salı 111.5 perşembe 277.6 cumartesi 583.1 nasıl ilerlemesi
Arada 2 saat bi süre var ama sorun olmaz demi ? Geçen ki kandan 2 saat geç verdim canımMaşallah canm çok iyi rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Buda benim bebisim
Maşaallah kızlar sağlıklı bir şekilde nasip etsin rabbim inşaallahBuda benim bebisim
Masallh saglikla gelsin annesi...Buda benim bebisim
Anam çok tatlı olduğu şimdiden belli
Slm canimmKızlar slmlar tanıdığım tanımadığım herkese
Yok canım ne olacak bişy olmazArada 2 saat bi süre var ama sorun olmaz demi ? Geçen ki kandan 2 saat geç verdim canım
Ay pazartesi inşallah binleri görürüz keseyi görmek için sabırsızım dış gebelik çok korkutuyor beni çünküYok canım ne olacak bişy olmaz
Canm şu kötüleri düşünmeseniz çok iyi olacakAy pazartesi inşallah binleri görürüz keseyi görmek için sabırsızım dış gebelik çok korkutuyor beni çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?