Ah ah panik ataklı bi hamileyim ben canım bi kürtaj yaşadım 3 yıl önce ister istemez korkuyorumCanm şu kötüleri düşünmeseniz çok iyi olacak
napıyosun nasıl gıdıyo canımSlm canimm
Korku hepimizde varda kuzu bnde 2 defa yaşadım düşük yaşamayan kmse yok artk çok yaygınlaştı yedklermz içdiklermzdenmidir nedr. İnşallah sağlıcakla alırız kucaklarımızaAh ah panik ataklı bi hamileyim ben canım bi kürtaj yaşadım 3 yıl önce ister istemez korkuyorum
Hoş geldn canm naslsnnapıyosun nasıl gıdıyo canım
Amin canım inşallah Allah'ım sağlıkla aldırsın kucaklarımızaKorku hepimizde varda kuzu bnde 2 defa yaşadım düşük yaşamayan kmse yok artk çok yaygınlaştı yedklermz içdiklermzdenmidir nedr. İnşallah sağlıcakla alırız kucaklarımıza
Aminn inşallah canımm cümlemizAmin canım inşallah Allah'ım sağlıkla aldırsın kucaklarımıza
iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl cınsıyet belli olsumu?Hoş geldn canm naslsn
Çok şükür iyiyz inşallah teyzesi paşamız olacak rabbim nasip ederseiyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl cınsıyet belli olsumu?
Erkek annesi oluyon demekki Paşa'ya iyi bak o zaman.İnşallah sağ salim alırsın canım.Çok şükür iyiyz inşallah teyzesi paşamız olacak rabbim nasip ederse
Yok canim bende merak ettim de sylemedi orda 11+5 di simdi 13+1 olduk teyzesi bi tane kizim var es olarak ne gelecek acabaMasallh saglikla gelsin annesi...
Bugun mu gittin dr a.cinsiyet hakkinda biseey dedi mi,arada bisey parliyor erkek gibi.
İnşallah rabbim layık görürse öyle olacak teyzesii. Bugn yasak biişy yaptm kola içdm bir bardakErkek annesi oluyon demekki Paşa'ya iyi bak o zaman.İnşallah sağ salim alırsın canım.
Canim bn hergun kola iciyorum mide yanmasini gideriyor. Bir bardak icilmesinde saknca yk bnceİnşallah rabbim layık görürse öyle olacak teyzesii. Bugn yasak biişy yaptm kola içdm bir bardak
Saglikla gelsinler canim..benimde bir kizim var ve basindan beri kiz kardesim olacak diyor bakalim hayirlisi..Yok canim bende merak ettim de sylemedi orda 11+5 di simdi 13+1 olduk teyzesi bi tane kizim var es olarak ne gelecek acaba
Bişey olmaz ama içme canım seni rahatsız eder şişkinlik verir yararlı bişey değil sonuçtaİnşallah rabbim layık görürse öyle olacak teyzesii. Bugn yasak biişy yaptm kola içdm bir bardak
Görünce içesim geliyo da çok sk içmiyorm kuzuBişey olmaz ama içme canım seni rahatsız eder şişkinlik verir yararlı bişey değil sonuçta
Rabbim hayrlisini versin canim saglikli olsundaSaglikla gelsinler canim..benimde bir kizim var ve basindan beri kiz kardesim olacak diyor bakalim hayirlisi..
Rabbim hayrlisini versin canim saglikli olsunda
Dondurmacııı bnde açık dondurma hastasıyım çok seviyorm yaaAyy dondurmaya aş eriyorum resmen ama her yememe korkuyorum hasta olurum diye kendimi tutamıyorumda
Dondurmacııı bnde açık dondurma hastasıyım çok seviyorm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?