Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy dondurmaya aş eriyorum resmen ama her yememe korkuyorum hasta olurum diye kendimi tutamıyorumda
Demekki bu ara hepimiz dondurma aşeriyoruz benimde canim hep istiyordu ama kendimi hep tuttum hasta olurum vs die...ama birgun yolda yururken 3 kadini hunharcaa dondurma yerken gorunce iyice damarlarim kabardi ve kostum aldim..
Hasta olmadim sukur..hatta birkac kez daha yedim,tek yapman gereken yedikten sonra ardina normal iliklikta su icmen...
Beklemee ye canim yeee....
Ben yerken esim aşk yasadin resmen demisti

Ya kizlarr su lanet mide eksimelerimee sadece maden suyu iyi geliyo dewamlida icmek istemiyorum ama zararli degildir insallah bole igrenc bi mide eksimesi olamaz yanma degil eksime biktim artik

Valla aynen aşk yaşıyoz yiyorum zaten acımadım ılık suda içiyorum hemen arkasına Allah'a emanetiz artık

Ya kizlarr su lanet mide eksimelerimee sadece maden suyu iyi geliyo dewamlida icmek istemiyorum ama zararli degildir insallah bole igrenc bi mide eksimesi olamaz yanma degil eksime biktim artik
Canım dr gaviscon falan vermedi mi

Geçmiş olsun kuzum maden suyunun bi zararı varmı yokmu bilmiyorum ama annem elma yermiş midesi ekşidiğinde bi dene sanada iyi gelir belki, midenin asidini emiyo diye biliyorum

Gecmis olsun canimmm.
Ben hep icecegim suyun icine bi dilim limon atip ictim baya iyi geldi bana..

Adete bir gün kala ovulasyon testi

Eklentiler

• IMG_20170305_125024~2.webp
    2 KB · Görüntüleme: 29
Bende dondurma istoyorum hemde acik
Esim almiyor cabuk hastalaniyorum ve hava soguk diye

Bende dondurma istoyorum hemde acik
Esim almiyor cabuk hastalaniyorum ve hava soguk diye

Bi kez bari alsin,insan ulasamayinca cook kotu hissediyor kendini...hormonlardan midir nedir? Canin bisey isteyince illa olsun istiyor..
Kendimi su ara cok arsiz hissetmeye basladim...
Misafirlige gittik kadin aksam vakti cani sklmis yarina yemek yapms ayy ben gorgusuz gibi tenceresinden yedim kaynanam beni seviyor hatta bana asik asık die die.
Birinin evinde bisey goreyim hemen istiyorum yiyeyim mi die..
Baska zaman olsa ölsem istemem...
Ah hormonlarrr...

Ayy hormonlar beni kaşar yemeye yoneltti :) torkunun kaşari immm neffis

Gebelik testi gölge var dmi kızlar

Eklentiler

• IMG_20170305_172542.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 57
Canim bende kola iciyorum cok iyi geliyo ben 1 bardagin zararli oldugunu dusunmuyorum bana tek iyi gelen sey o

Gebelik testi gölge var dmi kızlar
Canim moralini bozmak istemem ama hayal kirikligina ugrama testin bombos ins bidahaki ay hamis kalirsin boya akintisi olmus golge dedigin sey dipdibi olmaz 2 cizgi cunku ama istersen bi tane daha yap yarin

Canim moralini bozmak istemem ama hayal kirikligina ugrama testin bombos ins bidahaki ay hamis kalirsin boya akintisi olmus golge dedigin sey dipdibi olmaz 2 cizgi cunku ama istersen bi tane daha yap yarin
Anldm cnm saolsn peki ovulasyon neden pozitif ki ilk hamile kaldgmda ovulasyon testi ile ogrenmstm pozitif cikmsti bir hafta sonra gebelk testnde cikmsti

Anldm cnm saolsn peki ovulasyon neden pozitif ki ilk hamile kaldgmda ovulasyon testi ile ogrenmstm pozitif cikmsti bir hafta sonra gebelk testnde cikmsti
Canm her test degişiktir ben ikinci ciGiyi görüyorun sen bence baska markadan bir test al yap adetin geciktimi bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…