- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Ovulasyondan bisi anlamiyorum canim ama bence ya idrar testin negatif adet gunun gecmediyse yanlis sonuc verir bunu da goz onunde bulundur derim adetin gecmediyse idrar testin gecersiz. Ben hamileyken negatif cikmisti erkenmis meger ordan biliomAnldm cnm saolsn peki ovulasyon neden pozitif ki ilk hamile kaldgmda ovulasyon testi ile ogrenmstm pozitif cikmsti bir hafta sonra gebelk testnde cikmsti
Adet günüm yarınCanm her test degişiktir ben ikinci ciGiyi görüyorun sen bence baska markadan bir test al yap adetin geciktimi bu arada?
2 gun sonra yap o zaman 2 haftalik gebeymisim bn testi yaptigimda negatif die adet sokturucu ictim yine adet gormeyince ogrendim bebisiAdet günüm yarın
Rabbm korumuş bebisi cok şükür cnm inşallah bnde hamileymdr2 gun sonra yap o zaman 2 haftalik gebeymisim bn testi yaptigimda negatif die adet sokturucu ictim yine adet gormeyince ogrendim bebisi
Cok sukur canim bende cok korktum ama sag salim bu gune geldik darisi basina ins ilk bebisin kizmi erkek miRabbm korumuş bebisi cok şükür cnm inşallah bnde hamileymdr
Amin inşallah cnm ilk bebegimde duşük yaptm cnm kimyasal gebelik olduCok sukur canim bende cok korktum ama sag salim bu gune geldik darisi basina ins ilk bebisin kizmi erkek mi
Aynen benimde ilk gebeligim kimyasaldi... simdi yine hamileyim ve korkuyorum...Amin inşallah cnm ilk bebegimde duşük yaptm cnm kimyasal gebelik oldu
Amin inşallah cnmBasin sagolsun cnm ins en kisa zamanda sag salim bebisin olsun
Cnm ne kadar zaman sonra hamile ksldn kimyasal gebeliktn sonraAynen benimde ilk gebeligim kimyasaldi... simdi yine hamileyim ve korkuyorum...
4 hafta sonra :)Cnm ne kadar zaman sonra hamile ksldn kimyasal gebeliktn sonra
Cok sanslsn cnm maşallah darısı başımıza4 hafta sonra :)
Valla insallah iyidir daha henüz 5. haftaya giriyorum yarin cok erken insallah bu sefer kimyasal veya dis olmaz rabbim herkese nasip etsnCok sanslsn cnm maşallah darısı başımıza
iyim canim sen :) evime gectim yerlesme calisyorum eksikler bitmiyor duzenleme calisyorum abimde eski is yerine geri dondu donuyo dolasyo ayni yere varyoSelam canım nasılsın? Abin iş buldu mu
bu ara herkez mevsimsel gecikce yasyor canm ya umarim seninki hamisliktendirIyi gecelet kızlar.3. Adet günümdü ama olmadım .Ama ara ara kasıklarımda ağrı giriyor ve sağlı sollu başım ağrıdı bu nedir benim gibi olan varmı.Mevsimsel mi? Ne yapmalıyım?cuma test ysptım negatif cıktı
Canım sen kaç gün gecikmeyle adet oldunbu ara herkez mevsimsel gecikce yasyor canm ya umarim seninki hamisliktendir
Günaydın canım, hadi gözün aydın sevindim, kendi düzenini kurmana. Kendini yorma amaiyim canim sen :) evime gectim yerlesme calisyorum eksikler bitmiyor duzenleme calisyorum abimde eski is yerine geri dondu donuyo dolasyo ayni yere varyo
Yeni girebildim siteye daha canım. Çok sevindim gününün geçmesine bir daha kan testi yaptırdım mı nasıl çıktı değerin :))Canim bgn adet gunumdu sukur gunum geciyoo :) ayy cok sevindimm
Bugun randevum var gidiyorum :)Yeni girebildim siteye daha canım. Çok sevindim gününün geçmesine bir daha kan testi yaptırdım mı nasıl çıktı değerin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?