- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
Hadi inşallah güzel haberlerle gel :)Bugun randevum var gidiyorum :)
Canim hic bulantim olmadi ama 20.22hafta civari cok bulantim oldu nedenini bilmiyorum 1 hafta kadar sonra gectiKızlar 12. Hafta dolunca bulantıları bir anda geçen oldu mu acaba
BENİM GEÇTİ ŞÜKÜRRRKızlar 12. Hafta dolunca bulantıları bir anda geçen oldu mu acaba
Ogledn snra tkrr gitcem canm sonuc bekliyorum :)Hadi inşallah güzel haberlerle gel :)
Kızlar 12. Hafta dolunca bulantıları bir anda geçen oldu mu acaba
Geçti sanmıştım ama yine oldu dünKızlar 12. Hafta dolunca bulantıları bir anda geçen oldu mu acaba
Aynen canım hiç belli olmuyor, ben zaten cok mide bulantısı çekmedim ama iştahsızlık vardı, bak o bir anda arttıKızlar 12. Hafta dolunca bulantıları bir anda geçen oldu mu acaba
Allahımm inşallahh kucağınada almayı nasip etsn kuzummEki Görüntüle 1963111 Tatlış anneler kesemizi gördük bugün haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorumuzminnacık kesemize bakın
Amin Allah razı olsun tatlım hepimizin inşallahAllahımm inşallahh kucağınada almayı nasip etsn kuzumm
Eki Görüntüle 1963111 Tatlış anneler kesemizi gördük bugün haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorumuzminnacık kesemize bakın
Gozun aydin canimEki Görüntüle 1963111 Tatlış anneler kesemizi gördük bugün haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorumuzminnacık kesemize bakın
Eki Görüntüle 1963111 Tatlış anneler kesemizi gördük bugün haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorumuzminnacık kesemize bakın
Sağol canım benimGozun aydin canim
Amin canım Allah razı olsunGozun aydin canim..saglikla ilerlesin insallah..
canim adette oldum zaten bitsinde doktora gideyim dye gozluyorum evime gectim cok mutluyum ya insAllah bu ay olur bebis ard arda gelsin mutluluklar :)Günaydın canım, hadi gözün aydın sevindim, kendi düzenini kurmana. Kendini yorma ama
6gun canim 1hafta nerdeyse neoldukiCanım sen kaç gün gecikmeyle adet oldun
Benimde 3 gun gectı az önce Kanı gördum6gun canim 1hafta nerdeyse neolduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?