Benimde 3 gun gectı az önce Kanı gördum[/QUOTE
gecen ayda geciktimi canim
Benimde 3 gun gectı az önce Kanı gördum
Ya cok sıkıldım bilmiyorum pes mi etsem artık testlerden korkar oldum kızkardeşlerimde geçtiğini biliyor ve hamile haberimi bekliyorlar ne diyeceğim yoruldum artıkhayirlisi kuzum ya artik olur gibi duzende bozulduya annem felan olur diyor duzen bozulunca yani hamilelik olurmus vucud hazirlaniyor bence olacak obur ayda insAllah ❤❤❤
kac aydir istiyonuz ki canim pes eddignde stressiz oolursun ve bebiste olurYa cok sıkıldım bilmiyorum pes mi etsem artık testlerden korkar oldum kızkardeşlerimde geçtiğini biliyor ve hamile haberimi bekliyorlar ne diyeceğim yoruldum artık
Canım 1 oğlum var ikinciyi 1.5 seneyi gectikac aydir istiyonuz ki canim pes eddignde stressiz oolursun ve bebiste olur
hm olur InsAllah 2.de kiz olsa guzel olur canim :) haplami korundunCanım 1 oğlum var ikinciyi 1.5 seneyi gecti
Bi tanede kizin olsun ins :)Canım 1 oğlum var ikinciyi 1.5 seneyi gecti
Birtanem nasilsunBejan19 . Canim ins senin ikizin olur :)
Iyiyim canim sen nasilsin bebisin nasilBirtanem nasilsun
İnşallah tabiki sma yoruldum ya artık kader diyorum ölmüyorsa oluyordur ve yapcam bişey yok.Bi tanede kizin olsun ins :)
Canim insanlar bi cocuklari olsun diye neler yapiyolar cok sukur bi evladin varmis ins 2.de en dogru zamanda gelir oglusum kac yasindaİnşallah tabiki sma yoruldum ya artık kader diyorum ölmüyorsa oluyordur ve yapcam bişey yok.
Iyiyiz yabru hattim kapali olck bir muddet ozlycm siziIyiyim canim sen nasilsin bebisin nasil
8 yaşında tabiki şükür bunda bir sıkıntım yok oğlum bizlerden çok istiyor kardeşiCanim insanlar bi cocuklari olsun diye neler yapiyolar cok sukur bi evladin varmis ins 2.de en dogru zamanda gelir oglusum kac yasinda
Bizde seni ozlicez kuzum ins hattin en kisa zamanda acilir kendine dikkat etIyiyiz yabru hattim kapali olck bir muddet ozlycm sizi
Ins olur ama masumlarin duasi kabul olur oglunu Rabbim geri cevirmez ins8 yaşında tabiki şükür bunda bir sıkıntım yok oğlum bizlerden çok istiyor kardeşi
Canım napıyn naslsnBizde seni ozlicez kuzum ins hattin en kisa zamanda acilir kendine dikkat et
Kuzumm bana dönmeyi unutma tamam mııBizde seni ozlicez kuzum ins hattin en kisa zamanda acilir kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?