Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde 3 gun gectı az önce Kanı gördum
hayirlisi kuzum ya artik olur gibi duzende bozulduya annem felan olur diyor duzen bozulunca yani hamilelik olurmus vucud hazirlaniyor bence olacak obur ayda insAllah ❤❤❤

hayirlisi kuzum ya artik olur gibi duzende bozulduya annem felan olur diyor duzen bozulunca yani hamilelik olurmus vucud hazirlaniyor bence olacak obur ayda insAllah ❤❤❤
Ya cok sıkıldım bilmiyorum pes mi etsem artık testlerden korkar oldum kızkardeşlerimde geçtiğini biliyor ve hamile haberimi bekliyorlar ne diyeceğim yoruldum artık

Ya cok sıkıldım bilmiyorum pes mi etsem artık testlerden korkar oldum kızkardeşlerimde geçtiğini biliyor ve hamile haberimi bekliyorlar ne diyeceğim yoruldum artık
kac aydir istiyonuz ki canim pes eddignde stressiz oolursun ve bebiste olur

Kizlar slmm ben bugun hastsneye gittim tabi yine sirti donuktu ogrenemedik :)
Hattimi degistim 3 gun icinde aktiflesecek giremeyecem topige girdigimde insllaj iyi haberler duyarim sizden

İnşallah tabiki sma yoruldum ya artık kader diyorum ölmüyorsa oluyordur ve yapcam bişey yok.
Canim insanlar bi cocuklari olsun diye neler yapiyolar cok sukur bi evladin varmis ins 2.de en dogru zamanda gelir oglusum kac yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…