- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Gözün aydın kuzum darısı kalp atışınaEki Görüntüle 1963111 Tatlış anneler kesemizi gördük bugün haftaya cuma kalp atışı için çağırdı doktorumuzminnacık kesemize bakın
İnşallah tatlım sabırsızlıkla o günü bekliyorum ben şuanGözün aydın kuzum darısı kalp atışına
Ins gonlundeki olsun kuzum bakalim topigimize prens mi prensesmi ekleniyoYarın 14.30 randevu aldm cinsiyetini öğrenmeye gidiyoz İnsaAllah gösterir dua edin teyzeler
Iyiyim kuzum sen nasilsinCanım napıyn naslsn
İnşallah canımmcanim adette oldum zaten bitsinde doktora gideyim dye gozluyorum evime gectim cok mutluyum ya insAllah bu ay olur bebis ard arda gelsin mutluluklar :)
Uyuyamıyor musun? O haftalar benimde uykum çok hafifti, düzeldi ama şimdi rahat uyuyabiliyorum.Uyku problemi yasayaniniz varmi benim uyku problemim var 1 haftadir
Selam canım, iyidir seni sormalıGuzellikler nasilsiniz :)
Desene 1 aycsonra rahatlicam:)Uyuyamıyor musun? O haftalar benimde uykum çok hafifti, düzeldi ama şimdi rahat uyuyabiliyorum.
Rahatlarsın canım, bende neden bilmiyorum ama senin haftalarında uyurken bir taraftan diğer tarafa dönerken uyanıyordum, uykum cok hafifti, uykumu da alamıyordum haliyle. Baya rahatladım ama şimdi biraz sabret inş geçer canımDesene 1 aycsonra rahatlicam:)
hayrlisi kuzum ailede ikiz yok ikizler burcuyum amaBejan19 . Canim ins senin ikizin olur :)
Aynen oyle canim cok rahatsiz edici ama sanki kitliktan cikmisim gibi surekli su vc uykusuzluktn basim agriyor artikRahatlarsın canım, bende neden bilmiyorum ama senin haftalarında uyurken bir taraftan diğer tarafa dönerken uyanıyordum, uykum cok hafifti, uykumu da alamıyordum haliyle. Baya rahatladım ama şimdi biraz sabret inş geçer canım
Ahh o baş ağrılarını sorma gectiğimiz 2 hafta bana neler çektirdi. Her gün ağrıyla uyan, başım zonkluyordu resmen. Onlarda geçti şuan çok şükürAynen oyle canim cok rahatsiz edici ama sanki kitliktan cikmisim gibi surekli su vc uykusuzluktn basim agriyor artik
Iyiyim canim sukur sen nasilsinGuzellikler nasilsiniz :)
Ayy amin hayırlısı İnsaAllah balımIns gonlundeki olsun kuzum bakalim topigimize prens mi prensesmi ekleniyo
Bebislerimiz iyi olsun da tek temennim :)Ahh o baş ağrılarını sorma gectiğimiz 2 hafta bana neler çektirdi. Her gün ağrıyla uyan, başım zonkluyordu resmen. Onlarda geçti şuan çok şükür
Ikiz yoksa zor kuzum bizde 2 tane ikiz kuzenim var ama yinede olmadi hayirlisi :)hayrlisi kuzum ailede ikiz yok ikizler burcuyum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?