- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Yarın 14.30 randevu aldm cinsiyetini öğrenmeye gidiyoz İnsaAllah gösterir dua edin teyzeler
Bende surekli ruyalar goruyorum..birgun beni yataga işetecekler ama bakalim ne zaman.surekli tuvalet gosteriyorlar yap buraya diyorlar son dk zor yetisiyorum tuvaleteUyku problemi yasayaniniz varmi benim uyku problemim var 1 haftadir
İyilik canjmm seni sormali.Guzellikler nasilsiniz :)
Kizlar nasilsinizzzz☺
İyidir canım sen nasılsın?Kizlar nasilsinizzzz☺
Canımm senin de kadınlar günün kutlu olsunTopigin guzel bayanlari hepinizin kadinlar gunu kutlu olsun
Merhaba, hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahslm hamişler, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. beni de aranıza alın. 14+2 günlük hamileyim.
Çok şükür iyiyiz canım sen nasılsınKizlar nasilsinizzzz☺
Seninki kaç haftalıktı ?Su cinsiyetide bi ogrensem rahatlicam wallayokmu yaklasannn cinsiyet ogrenmeyee :)
canım biz cinsiyetimizi ögreneli cok oldu tekme bile atıyoruz artık :) ins hepiniz bu mutlulugu tadarsınız hayırlısıylaSu cinsiyetide bi ogrensem rahatlicam wallayokmu yaklasannn cinsiyet ogrenmeyee :)
ı-ıhGöstermedi sıpam bacaklar kapalıydı, güzel geçti randevu elhamdülillah
Canim sen kac haftalik oldun ogrenmen gerekmiomuSu cinsiyetide bi ogrensem rahatlicam wallayokmu yaklasannn cinsiyet ogrenmeyee :)
Bidaki gitmeye gösterir İnsaAllah teyzesiiiiı-ıhSeninki inat etti, göstermeyecek canım
Hadi inşallah canımBidaki gitmeye gösterir İnsaAllah teyzesiiii
Göstermedi sıpam bacaklar kapalıydı, güzel geçti randevu elhamdülillah
Bende iyiyim canim sagolÇok şükür iyiyiz canım sen nasılsın
Yok kuzu akışına bıraktm 3 hafta sonra gidicez tekrar suan 13 h 5 g gözüküyo 16 olunca gidcez İnsaAllahHadi inşallah canımİnadım inat öğrenicem diyosun yani Akışına bırak bak nasıl gösteriyor
Gösterir İnsaAllah kuzum nazlı çıktı benmkiGizemli kuzucuk heycan katiyor,yok oyle hemencik ogrenme diyor...
Ben kizimda iken alin bakin bakin dermiscesine acmisti catali...
Persembe benimde dr kontrolum var bakalim dr soyler mi kuzucuk gosterir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?