- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Ben 14de ogrendim cnm ogrenirsin bence senn de 14 olmus. Bence pasacigin yoldaGizemli kuzucuk heycan katiyor,yok oyle hemencik ogrenme diyor...
Ben kizimda iken alin bakin bakin dermiscesine acmisti catali...
Persembe benimde dr kontrolum var bakalim dr soyler mi kuzucuk gosterir mi?
Gösterir İnsaAllah kuzum nazlı çıktı benmki
Ben 14de ogrendim cnm ogrenirsin bence senn de 14 olmus. Bence pasacigin yolda
Hayirlisi canim :)
Persembeye 13+3 olacagim canim tabi yazana gore soyluyorum o zamana ileri-geri cikar bilemem...
Pasacik mi oyle mi hissetin..bana kizim olacakmis gibi geliyor.hatta kizim bile basindan beri kiz kardesim olacak diyor herkese.
Benimkide ben sormadan lap diye soyledi bn erken diye sormadim o diyiverdiBizde 13+5 iz ama Dr daha erken dedi
Ne güzel ya bizimki uğraştırıyo sıpaBenimkide ben sormadan lap diye soyledi bn erken diye sormadim o diyiverdi
Hala daha iki bacak ayrik yatio sanirim oyle rahat edio canim her bebegin yatisi kendine ozgudur ins ogrencen sendeNe güzel ya bizimki uğraştırıyo sıpa
İnsaAllah kuzum İnsaAllah kız oğlan fark etmez sağlıklı olsunda İnsaAllah , ama insan merak ediyo işte karnımı severken kızım yada oğlum demek istiyorumHala daha iki bacak ayrik yatio sanirim oyle rahat edio canim her bebegin yatisi kendine ozgudur ins ogrencen sende
belki ilerde ikiz olur canim :)Ikiz yoksa zor kuzum bizde 2 tane ikiz kuzenim var ama yinede olmadi hayirlisi :)
belki ilerde ikiz olur canim :)Ikiz yoksa zor kuzum bizde 2 tane ikiz kuzenim var ama yinede olmadi hayirlisi :)
Simdilik kuzum bebisim die sev canim :)İnsaAllah kuzum İnsaAllah kız oğlan fark etmez sağlıklı olsunda İnsaAllah , ama insan merak ediyo işte karnımı severken kızım yada oğlum demek istiyorum
Canim 3 cocuk cok olur ikiz olmasin bi de kizim olsun saglikli hayirli ins 2 cocuk yeter :)be
belki ilerde ikiz olur canim :)
hayirlisi canim insAllah kiznda olur :)Canim 3 cocuk cok olur ikiz olmasin bi de kizim olsun saglikli hayirli ins 2 cocuk yeter :)
Kuzum ins Rabbim sana da bi evlat nasip etsin en kisa zamanda :)hayirlisi canim insAllah kiznda olur :)
Aynen öyle yapyrm mecbur bazen farkında olmadan oğluum dıyorum Allah söyletti diyorum acaba oğlanmıki diyorumSimdilik kuzum bebisim die sev canim :)
Bende kizim die seviyodum hatta bi tane srkadasim gelmisti farknda olmadan kizlar kahve icelm dedim arkadasm dedi bak Allah soyletti kizin olcak die amaAynen öyle yapyrm mecbur bazen farkında olmadan oğluum dıyorum Allah söyletti diyorum acaba oğlanmıki diyorum
BelkideBende kizim die seviyodum hatta bi tane srkadasim gelmisti farknda olmadan kizlar kahve icelm dedim arkadasm dedi bak Allah soyletti kizin olcak die amaBelkide Allah soyletmistir kuzum
Hayirlisi ins canim ikiside ayri guzel :)Belkidehayırlısı kuzum bakalım
Hadi bakalım canım, hayırlısı olsunYok kuzu akışına bıraktm 3 hafta sonra gidicez tekrar suan 13 h 5 g gözüküyo 16 olunca gidcez İnsaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?