Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gizemli kuzucuk heycan katiyor,yok oyle hemencik ogrenme diyor...

Ben kizimda iken alin bakin bakin dermiscesine acmisti catali...

Persembe benimde dr kontrolum var bakalim dr soyler mi kuzucuk gosterir mi?
Ben 14de ogrendim cnm ogrenirsin bence senn de 14 olmus. Bence pasacigin yolda

Gösterir İnsaAllah kuzum nazlı çıktı benmki

Ben 14de ogrendim cnm ogrenirsin bence senn de 14 olmus. Bence pasacigin yolda

Persembeye 13+3 olacagim canim tabi yazana gore soyluyorum o zamana ileri-geri cikar bilemem...

Pasacik mi oyle mi hissetin..bana kizim olacakmis gibi geliyor.hatta kizim bile basindan beri kiz kardesim olacak diyor herkese.

Bizde 13+5 iz ama Dr daha erken dedi

Persembeye 13+3 olacagim canim tabi yazana gore soyluyorum o zamana ileri-geri cikar bilemem...

Pasacik mi oyle mi hissetin..bana kizim olacakmis gibi geliyor.hatta kizim bile basindan beri kiz kardesim olacak diyor herkese.
Hayirlisi canim :)

Hala daha iki bacak ayrik yatio sanirim oyle rahat edio canim her bebegin yatisi kendine ozgudur ins ogrencen sende
İnsaAllah kuzum İnsaAllah kız oğlan fark etmez sağlıklı olsunda İnsaAllah , ama insan merak ediyo işte karnımı severken kızım yada oğlum demek istiyorum

Aynen öyle yapyrm mecbur bazen farkında olmadan oğluum dıyorum Allah söyletti diyorum acaba oğlanmıki diyorum
Bende kizim die seviyodum hatta bi tane srkadasim gelmisti farknda olmadan kizlar kahve icelm dedim arkadasm dedi bak Allah soyletti kizin olcak die ama Belkide Allah soyletmistir kuzum

Bende kizim die seviyodum hatta bi tane srkadasim gelmisti farknda olmadan kizlar kahve icelm dedim arkadasm dedi bak Allah soyletti kizin olcak die ama Belkide Allah soyletmistir kuzum
Belkide hayırlısı kuzum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…