Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ben geldim..ama malesef cinsiyetini ogrenemedim..iki hafta sonra netlesir dedi..cok sukur ikili testimiz guzel cikti..bebegimizde cok sukur iyiydi..bi sorun yok..

kizlar ben geldim..ama malesef cinsiyetini ogrenemedim..iki hafta sonra netlesir dedi..cok sukur ikili testimiz guzel cikti..bebegimizde cok sukur iyiydi..bi sorun yok..
Ya ben benim doktorumu tebrik ediyorum ben erken bulurken doktor lap diye soyledi bu doktorlar 14.haftayi nasi erken buluyolar

Ama bebeginin iyi olduguna cok sevindim canim

canim goremedim dedi gozukmuyor ..dedi hocam tahmini ne benziyor dedi..dedi sanki kiza benziyor..sonra baska bi pozisyonda dedi bak sanki burdada erkege benziyor..en son dedi iki hafta sonra kesinlesir
Doktor da karar veremedi yani Sağlıkla gönlüne göre olsun inşallah canım

Ya ben benim doktorumu tebrik ediyorum ben erken bulurken doktor lap diye soyledi bu doktorlar 14.haftayi nasi erken buluyolar

aynen canim ..bende kizimi 12 haftalikken ogrendim..direk doktorum kiz dedi..keske o doktorumun tayini cikmasaydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…