Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizçelerrr nasilsiniz bakalim

canim goremedim dedi gozukmuyor ..dedi hocam tahmini ne benziyor dedi..dedi sanki kiza benziyor..sonra baska bi pozisyonda dedi bak sanki burdada erkege benziyor..en son dedi iki hafta sonra kesinlesir

Ayy bu bebekte gizemli cikti,insallah sonrasinda gosterir,saglikli olmasina sevindim.
Bakalim yarin ben ogrenebilecek miyim? Cok fazla umitlenmek istemiyorum .

valla kizlar nub teoresini biliyorsunuz..11+6 gunluk foto koydum nub gozukmuyor dediler..neyse bugunde gordum yinr nub teoresi gozukmuyor dediler..

Kizçelerrr nasilsiniz bakalim
İyilik canim senj sormali.
valla kizlar nub teoresini biliyorsunuz..11+6 gunluk foto koydum nub gozukmuyor dediler..neyse bugunde gordum yinr nub teoresi gozukmuyor dediler..

Ben arada takip ediyorum,ordakileri heycanli oluyor ben 10 haftalikken koymustum cok kucuk dediler..

Nub ta bile gostermiyor demek...neyse iki hafta sonra biraz daha netlesir ogrenirsin canimm.

Kızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..

Bnde fazla girmiyom da görüyorm ama seni diğer topikde neyse. Belli oldu canm erkek dedi
Uzun suredr grmiom arada sirada okdr dger topicte etiklndgm icin bakip cvp veriorum haliyle grdgmde. Hayrlisi olsun buarada sagsalim kucgna al ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…