evet canim kararsiz kaldi..cok tskler canim..sende sag salim bebisini kucagina alirsin.Doktor da karar veremedi yaniSağlıkla gönlüne göre olsun inşallah canım
İnşallah canımevet canim kararsiz kaldi..cok tskler canim..sende sag salim bebisini kucagina alirsin.
Uzuldum canim cok uzaga mi tayin odluaynen canim ..bende kizimi 12 haftalikken ogrendim..direk doktorum kiz dedi..keske o doktorumun tayini cikmasaydi..
canim goremedim dedi gozukmuyor ..dedi hocam tahmini ne benziyor dedi..dedi sanki kiza benziyor..sonra baska bi pozisyonda dedi bak sanki burdada erkege benziyor..en son dedi iki hafta sonra kesinlesir
canim insallah sen ogrenirsin..Ayy bu bebekte gizemli cikti,insallah sonrasinda gosterir,saglikli olmasina sevindim.
Bakalim yarin ben ogrenebilecek miyim? Cok fazla umitlenmek istemiyorum .
İyilik canim senj sormali.Kizçelerrr nasilsiniz bakalim
valla kizlar nub teoresini biliyorsunuz..11+6 gunluk foto koydum nub gozukmuyor dediler..neyse bugunde gordum yinr nub teoresi gozukmuyor dediler..
Su fotoyu merakcettim cnmvalla kizlar nub teoresini biliyorsunuz..11+6 gunluk foto koydum nub gozukmuyor dediler..neyse bugunde gordum yinr nub teoresi gozukmuyor dediler..
cok tskler canim.sendemi anlamadim..artik beklicez iki hafta sonra..insallah hepimiz sag salim bebislerimizi kucagimiza aliriz..
iyi aksamlarIyi aksamlar kizceler
Nerdesn kız senIyi aksamlar kizceler
Fazla grmiom canm artik sen napiysunNerdesn kız sen
Cnsyt belli oldumu :)Nerdesn kız sen
Bnde fazla girmiyom da görüyorm ama seni diğer topikde neyse. Belli oldu canm erkek dediCnsyt belli oldumu :)
Uzun suredr grmiom arada sirada okdr dger topicte etiklndgm icin bakip cvp veriorum haliyle grdgmde. Hayrlisi olsun buarada sagsalim kucgna al insBnde fazla girmiyom da görüyorm ama seni diğer topikde neyse. Belli oldu canm erkek dedi
İnşallahh kuzumm cümlemizinn bnde pek girmiyom bu aralar giriyom biUzun suredr grmiom arada sirada okdr dger topicte etiklndgm icin bakip cvp veriorum haliyle grdgmde. Hayrlisi olsun buarada sagsalim kucgna al ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?