Bnim tel bozuldu canm netle sikintim var esimin telden griom frsat oldukca ole isteİnşallahh kuzumm cümlemizinn bnde pek girmiyom bu aralar giriyom bi
Gozun aydin canimKizlarrrr kizlarrrr dr dan geldim.ben 1 aydr gormuuyordum kuzumu nasil buyumuss,masallahh.
Dr dur bakalim buyumus gosterirse cinsiyete bakalim dedi,bende kiz hissediyorum ama bakalim dedim oh masallah acti 2-3 kez bakti dedim arasi bos bakin kiz dedim,evet kiza benziyor,ama ilerleyen zamanlarda daha net soyleriz dedi....ama kizzim geliyorr yaa,oyle hissetimm hep.
Cook sukur saglikli daha ne isterim..
Ohh maşallah canımKizlarrrr kizlarrrr dr dan geldim.ben 1 aydr gormuuyordum kuzumu nasil buyumuss,masallahh.
Dr dur bakalim buyumus gosterirse cinsiyete bakalim dedi,bende kiz hissediyorum ama bakalim dedim oh masallah acti 2-3 kez bakti dedim arasi bos bakin kiz dedim,evet kiza benziyor,ama ilerleyen zamanlarda daha net soyleriz dedi....ama kizzim geliyorr yaa,oyle hissetimm hep.
canim bebeginin iyi olmasina cok sevindim..prensesin geliyor..insallah sag salim kucagina alirsin.Kizlarrrr kizlarrrr dr dan geldim.ben 1 aydr gormuuyordum kuzumu nasil buyumuss,masallahh.
MaşaAllah kuzumm darısı bize İnsaAllahKizlarrrr kizlarrrr dr dan geldim.ben 1 aydr gormuuyordum kuzumu nasil buyumuss,masallahh.
canim gozun aydin..darisi basimiza insallah bizde ogrenirizKizlarrrrr ogrendimmm ikinci oglum olucakmisssssss
canim kac haftaliksinKizlarrrrr ogrendimmm ikinci oglum olucakmisssssss
Aaa hayırlı olsun hadi oğluna hem kardeş hem arkadaş geliyoooKizlarrrrr ogrendimmm ikinci oglum olucakmisssssss
Ohh maşallah canım
Aminn canimm .insallah saglikla gelsin kuzular..canim bebeginin iyi olmasina cok sevindim..prensesin geliyor..insallah sag salim kucagina alirsin.
İnsallah sende ogrenirsin canimm.MaşaAllah kuzumm darısı bize İnsaAllah
Kizlarrrrr ogrendimmm ikinci oglum olucakmisssssss
İnsallah kuzummmcanim gozun aydin..darisi basimiza insallah bizde ogreniriz
Bizdekide ne sans ayni cinsiyetler
Aminn canimm .insallah saglikla gelsin kuzular..
İnsallah sende ogrenirsin canimm.
Benimkiler utanmaz galiba hemen catal acik al bak diyor.ilk kizimda da oyle acikti.
Hu huu hadi gozun aydin canimmm.benimde ikinci kizim geliyorr ..
Kizimda yanimdaydi dr ,sana rakip geliyor hadi bakalim dedi
Ewet yaaa plsun vok,sewindimmmAaa hayırlı olsun hadi oğluna hem kardeş hem arkadaş geliyooo
Luzum 15+4canim kac haftaliksin
Ben demistim demi sanaaa :))))Kizlarrrrr ogrendimmm ikinci oglum olucakmisssssss
Cook iyi oldu canim ya..ben kizimda kiz ozencini tam cikartamamistim...Bizdekide ne sans ayni cinsiyetlerben oglan oglan sen kiz kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?