- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Gozun aydin canim ins 3. Kiz olurKizlarrrrr ogrendimmm ikinci oglum olucakmisssssss
Sen cok sanslisin iki kizi olan sigortaliymisCook iyi oldu canim ya..ben kizimda kiz ozencini tam cikartamamistim...
Daha dun kiyafetlerine bakip Allahim bunlar bosa gitmesin ya demistim.
Benimde kiz sevincini gormek istedim ama olmadi rabbim buyuktur .Cook iyi oldu canim ya..ben kizimda kiz ozencini tam cikartamamistim...
Daha dun kiyafetlerine bakip Allahim bunlar bosa gitmesin ya demistim.
Kader kismet canim bende cok cok istiyorum ins bigun bizimde kizimiz olckBenimde kiz sevincini gormek istedim ama olmadi rabbim buyuktur .
Saol kuzum benimmmmm bakalim sizinkiler ne olucak walla uyudugu halde mali atmisti meydana hemen anladimBen demistim demi sanaaa :))))
Ay cok sevindim anali babalj buyutsun allah
Ninde oglandi demiiKader kismet canim bende cok cok istiyorum ins bigun bizimde kizimiz olck
Saol kuzum benimmmmm bakalim sizinkiler ne olucak walla uyudugu halde mali atmisti meydana hemen anladimdoktor cinsiyeti gorur gormez esim bukadar rahat gordugunuze gore erkek dedi doktor guldu ewet dedi
EvetS
Ninde oglandi demii
Olsun zaten iki oglan,iyi oynasiyolar
Cinsiyetimizi ogrendik kuzu afet oldunmuNeaberr canlarr :)
Hayirli ugurlu olsun canim 2 pasanida RABBIM korusun ❤Saol kuzum benimmmmm bakalim sizinkiler ne olucak walla uyudugu halde mali atmisti meydana hemen anladimdoktor cinsiyeti gorur gormez esim bukadar rahat gordugunuze gore erkek dedi doktor guldu ewet dedi
Olmadim kuzum hayirlisi 3.su kiz olur insallhhhCinsiyetimizi ogrendik kuzu afet oldunmu
Kuzuu vatzap kapalımıOlmadim kuzum hayirlisi 3.su kiz olur insallhhh
Netim yok kuzu bnde kocisin telinden giriyom sende aklima geldin ama kocis netim az die baglatmadiKuzuu vatzap kapalımı
Bizimkinikide az da bağlandm ben napıyımNetim yok kuzu bnde kocisin telinden giriyom sende aklima geldin ama kocis netim az die baglatmadi
Zaten ewdeki neti kapattrdim die kupe biniyo bnmki telini bile zor aldim walla ☺Bizimkinikide az da bağlandm ben napıyım
Ne kadar veriyodunuz ki kuzu çokmuyduZaten ewdeki neti kapattrdim die kupe biniyo bnmki telini bile zor aldim walla ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?