30 tl kiz az dida sinirim den kapattim internet bol oldugundan teli elinden dusurmuyodu bnde gizlice kadina dedim onun haberi yokken kapattirdiysan sana internet yok dedi zor aldimNe kadar veriyodunuz ki kuzu çokmuydu
Sanmiyom kuzu aksine hiccccccc uykum yok ama bu wermez bna teli sansa bakBu gece burdamıyık ozamn :)
İyi yapmışın kuzum bnde demn grupdan çıkardm30 tl kiz az dida sinirim den kapattim internet bol oldugundan teli elinden dusurmuyodu bnde gizlice kadina dedim onun haberi yokken kapattirdiysan sana internet yok dedi zor aldim
Ohh iyi yapmissin wala :)))İyi yapmışın kuzum bnde demn grupdan çıkardmsildm bide
TühhSanmiyom kuzu aksine hiccccccc uykum yok ama bu wermez bna teli sansa bak
Heyecandan geberecm wallla
Valla iyi yaptmm ohhhOhh iyi yapmissin wala :)))
Bnde baya heycan yaptm kuzumm bi sabah olsaydı bide 1 haftan fln geçseydiHeyecandan geberecm wallla
Kuzum bogazim da acayip bi doluluk war ya bulanti gibi ama bulanti degil degsik biseyValla iyi yaptmm ohhh
2 gun gecmesi bile umut werici hic gecikmezdi cunku insalllh bebistendr gecikme sebebiBnde baya heycan yaptm kuzumm bi sabah olsaydı bide 1 haftan fln geçseydi
Doğrudur kuzumm bakalmm bkleyelimKuzum bogazim da acayip bi doluluk war ya bulanti gibi ama bulanti degil degsik bisey
:)) testte warmiydi bisey ya negatf cikar dievkorkuyomDoğrudur kuzumm bakalmm bkleyelim
İnşallah yanımıycaz kuzumm:)) testte warmiydi bisey ya negatf cikar dievkorkuyom
Insallh balim insallhİnşallah yanımıycaz kuzumm
Ogluslarinla cok cok mutlu ol insOlsun zaten iki oglan,iyi oynasiyolar
Dariso en guzeli senin basina insallah kuzummHayirli ugurlu olsun canim 2 pasanida RABBIM korusun ❤
Dariso en guzeli senin basina insallah kuzummHayirli ugurlu olsun canim 2 pasanida RABBIM korusun ❤
Kuzumm test yaptin mi ne yaptin haberdar ett meraktayizInsallh balim insallh
Tesekkurler baL iki pasa oldu artik beraber oynarlarHayirli ugurlu olsun canim 2 pasanida RABBIM korusun ❤
Bidaha dusunmuyorum ama belli olmaz belki bi 10sene sonra :)Olmadim kuzum hayirlisi 3.su kiz olur insallhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?