İnsallah hayirlisi kuzum tvde oglanlar dolandirdi ya anneben babasini hayirlisini dilemek lazimOgluslarinla cok cok mutlu ol ins
Kizi erkegi yok canim hayirli evlat olsun da ama soyle hayirli bi kizim olsa bidahakine cok sevinirimİnsallah hayirlisi kuzum tvde oglanlar dolandirdi ya anneben babasini hayirlisini dilemek lazim
Canım senin hamileliğini yeni gördüm ben. Hayırlı olsun. Sağlıkla huzurla doğsun bebeğin. Çok sevindim.
Aminn canimm .insallah saglikla gelsin kuzular..
İnsallah sende ogrenirsin canimm.
Benimkiler utanmaz galiba hemen catal acik al bak diyor.ilk kizimda da oyle acikti.
Hu huu hadi gozun aydin canimmm.benimde ikinci kizim geliyorr ..
Kizimda yanimdaydi dr ,sana rakip geliyor hadi bakalim dedi
Yaptım kuzum negatffKuzumm test yaptin mi ne yaptin haberdar ett meraktayiz
Bekle azicik kuzum belki gec dollenmedirYaptım kuzum negatff
INŞALLAH kuzum bugün tam 1 hafta oldu ALLAHIM hepimizin yardimcisi olsunDariso en guzeli senin basina insallah kuzumm
İnşallah kuzum öle biseydrBekle azicik kuzum belki gec dollenmedir
Bende 1 gun gecti yaptim olmamisti 2. Gun cook silik cikmisti
Ooo guzel seyler yasayarak unutacagiz bu zamanlariii merak etmeINŞALLAH kuzum bugün tam 1 hafta oldu ALLAHIM hepimizin yardimcisi olsun
INŞALLAH kuzum benimmm ❤Ooo guzel seyler yasayarak unutacagiz bu zamanlariii merak etme
Cubuk krakerhanımlar bulantı için öneriniz var mı??
denedim canım ama yok yaramadiCubuk kraker
Yeterki sen sıkma canini kuzummINŞALLAH kuzum benimmm ❤
O zaman ananas ye kuzum oda iyi geliyormus okumustimdenedim canım ama yok yaramadi
denerim canım çok sağolO zaman ananas ye kuzum oda iyi geliyormus okumustim
Haklisin kuzum RABBIM nasip etsin INŞALLAH tez zamanda sagliklica ❤Yeterki sen sıkma canini kuzumm
Bak84zmr de kac defa kaybetti ama allah onu mujdeledi senide mujdeleyecek az daha sabir
Canım senin hamileliğini yeni gördüm ben. Hayırlı olsun. Sağlıkla huzurla doğsun bebeğin. Çok sevindim.
Iyi çok şükür ikinci kızım geliyor. Az kaldı agirlastim iyice. Bir hafta sonra izne çıkıp evde dinlenicem inşallah.Tesekkur ederim canimm.senin gebeliginde baya ilerlemis az kalmis...nasil gidiyor.
Maden suyu tuzlu leblebi bire bir:/hanımlar bulantı için öneriniz var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?