Canım hiç belli olmaz çokta şey yapma yani... Netleşince bile bazen tereddütlü durumlar olabiliyor. ama doktorun net konusmasını bekle bence iki iki masrafa girmeBen benziyora takilmadim kizima ,begendigim kiyafetleri bile almaya basladim,hatta ablasinn butun kucukluklerini bile ayirdim ben o kadar kaptirdim kendimi .
Bana kiza benziyor bi daha ki gelisinde daha net olur demisti...
Degismez heralde demi
Nisan 5 te gidecegim az kaldi sayilir..
Randevun kactaydi canim.?
13.40 canımm çok heyecanlıyımmBen benziyora takilmadim kizima ,begendigim kiyafetleri bile almaya basladim,hatta ablasinn butun kucukluklerini bile ayirdim ben o kadar kaptirdim kendimi .
Bana kiza benziyor bi daha ki gelisinde daha net olur demisti...
Degismez heralde demi
Nisan 5 te gidecegim az kaldi sayilir..
Randevun kactaydi canim.?
Bende ondan korkuyorum net der İnsaAllah açar yavrumCanım hiç belli olmaz çokta şey yapma yani... Netleşince bile bazen tereddütlü durumlar olabiliyor. ama doktorun net konusmasını bekle bence iki iki masrafa girme
Hadi inşallah canımBende ondan korkuyorum net der İnsaAllah açar yavrum
Canım hiç belli olmaz çokta şey yapma yani... Netleşince bile bazen tereddütlü durumlar olabiliyor. ama doktorun net konusmasını bekle bence iki iki masrafa girme
Aaaa ama annesini nie merakta koyuyor bu bıdık...Göstermiyooooo
Canım kız erkek farketmez etmemeli zaten. Boşver sen onları duymamazlıktan gel... Ben hazırlık için erken sanki diye dedim. Yoksa gönlüne göre olsun keşkeYaa zaten benim haric herkesin bi acabasi var,bizim buyukler buyukbabaanne ve kayinbabam hele hala inanmiyor,kayinvalidem benim saka yaptigimi hatta sakladigimi dusunuyormus,..
Gecende bize geldiler yatili ,ultrosunu gosterdim bakin bu ara bombos hic bisey yoktu diom ordan kayinbabam yaa bu Allahin isi belli olmaz belki saklaniyordur belki cikar sonradan dio ayy ben gulmemek icin zor tuttum kendimi...
Buyukbabanne desen ariyor ,ben inanmiyorum dr kesin mi dedi,dur bakalim belki bisey cikar ordan dio...
Yani gulup geciyorum...
Ama benim icimde bi gram suphe yok kizim benimle
Canım kız erkek farketmez etmemeli zaten. Boşver sen onları duymamazlıktan gel... Ben hazırlık için erken sanki diye dedim. Yoksa gönlüne göre olsun keşke
Amin canım en büyük duamız o zaten...Anladjmm canimm.benim kizimdan var hersey hazir sayilir ,birde ayni doneme denk geldikleri icin sansliyim,sadece gecende dayanamayip iki tane takim aldim.
Allahim yavrularimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsinde baska ne dilerim..
Valla nazlı çıktı sıpaAaaa ama annesini nie merakta koyuyor bu bıdık...
Hayirlisi canim hem 1 ay sonra daha net olur :)Valla nazlı çıktı sıpa
Aynen İnsaAllah bakalımHayirlisi canim hem 1 ay sonra daha net olur :)
İyi elhamdülillah balım sen napysn nasılsın nr zmandr girmiyormKızlar napıyosnz naslsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?