Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım hiç belli olmaz çokta şey yapma yani... Netleşince bile bazen tereddütlü durumlar olabiliyor. ama doktorun net konusmasını bekle bence iki iki masrafa girme

13.40 canımm çok heyecanlıyımm

Canım hiç belli olmaz çokta şey yapma yani... Netleşince bile bazen tereddütlü durumlar olabiliyor. ama doktorun net konusmasını bekle bence iki iki masrafa girme

Yaa zaten benim haric herkesin bi acabasi var,bizim buyukler buyukbabaanne ve kayinbabam hele hala inanmiyor,kayinvalidem benim saka yaptigimi hatta sakladigimi dusunuyormus,..
Gecende bize geldiler yatili ,ultrosunu gosterdim bakin bu ara bombos hic bisey yoktu diom ordan kayinbabam yaa bu Allahin isi belli olmaz belki saklaniyordur belki cikar sonradan dio ayy ben gulmemek icin zor tuttum kendimi...
Buyukbabanne desen ariyor ,ben inanmiyorum dr kesin mi dedi,dur bakalim belki bisey cikar ordan dio...
Yani gulup geciyorum...

Ama benim icimde bi gram suphe yok kizim benimle

Canım kız erkek farketmez etmemeli zaten. Boşver sen onları duymamazlıktan gel... Ben hazırlık için erken sanki diye dedim. Yoksa gönlüne göre olsun keşke

Canım kız erkek farketmez etmemeli zaten. Boşver sen onları duymamazlıktan gel... Ben hazırlık için erken sanki diye dedim. Yoksa gönlüne göre olsun keşke

Anladjmm canimm.benim kizimdan var hersey hazir sayilir ,birde ayni doneme denk geldikleri icin sansliyim,sadece gecende dayanamayip iki tane takim aldim.

Allahim yavrularimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsinde baska ne dilerim..

Anladjmm canimm.benim kizimdan var hersey hazir sayilir ,birde ayni doneme denk geldikleri icin sansliyim,sadece gecende dayanamayip iki tane takim aldim.

Allahim yavrularimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsinde baska ne dilerim..
Amin canım en büyük duamız o zaten...

Tekrar 1 ay sonra gel dedi, babamızın iznide yokki daha önce gidelim bakalım belki göeümcemle giderm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…