- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
GünaydıııınnnnnGunaydin kizlarrr
gunaydin canimGunaydin kizlarrr
canim ben ilk hamileligimde cok gec hissetmistim..ama bu hamileligimde erken hissettim..Yaaaa kızlar benm dün karnımda resmen kelebek uçtu baloncuk patladı hemde sık aralıklarla oldu gaz değildi eminim 15 haftalık olduk hissediyorum sanki ama ilk bebeğim bukadar erken hissedebilirmiyimkiiiiiii
Yaaaa kızlar benm dün karnımda resmen kelebek uçtu baloncuk patladı hemde sık aralıklarla oldu gaz değildi eminim 15 haftalık olduk hissediyorum sanki ama ilk bebeğim bukadar erken hissedebilirmiyimkiiiiiii
Ayy sabırsızlanıyorum o günler gelirmiHissedebilirsin canimm,ben ilk hamileligimdede bundada cook erken hissetim...Sirt ustu uzandiginda daha cok hissediyorsun ...
Ahh ahh o kelebek ucmalar ,baloncuklar yerine uykudan uyaran tekmeler gelecek..
Kizimda iken 7 ayliktim gecenin 3 nde aciktim die uyandiryordu,o yorgan hareket ederdi,gobek kordonum kopacak sanirdim
kalkip biseyler yiyince sakinlesiyordu
Karsi koltukta oturan kisi aaa bebek hareket ediyor diyordu..
canim kizin cok hareketliymis..ben kizimin tekmelerini cok gec hissettim..kizim cok hareketli degildi...cok guzel duygular bu..Hissedebilirsin canimm,ben ilk hamileligimdede bundada cook erken hissetim...Sirt ustu uzandiginda daha cok hissediyorsun ...
Ahh ahh o kelebek ucmalar ,baloncuklar yerine uykudan uyaran tekmeler gelecek..
Kizimda iken 7 ayliktim gecenin 3 nde aciktim die uyandiryordu,o yorgan hareket ederdi,gobek kordonum kopacak sanirdim
kalkip biseyler yiyince sakinlesiyordu
Karsi koltukta oturan kisi aaa bebek hareket ediyor diyordu..
Erkek daha çabuk hareket eder derler acaba erkekmi benimcanim kizin cok hareketliymis..ben kizimin tekmelerini cok gec hissettim..kizim cok hareketli degildi...cok guzel duygular bu..
Günaydın canımGunaydin kizlarrr
GünaydınnlarrGünaydıııınnnnn
Canım hissedebilirsin tabikiYaaaa kızlar benm dün karnımda resmen kelebek uçtu baloncuk patladı hemde sık aralıklarla oldu gaz değildi eminim 15 haftalık olduk hissediyorum sanki ama ilk bebeğim bukadar erken hissedebilirmiyimkiiiiiii
Ayyy çok heyecanlı yaGünaydın canım
Günaydınnlarr
Canım hissedebilirsin tabiki
İnşallahh canım benimAyyy çok heyecanlı yaRabb'im tüüüümmmmm isteyene taddırsın bu duyguyu İnsaAllah
canim oyle diyorlar..ben kizimin hareketlerini cok gec duydum..alllah gonlune gore vetsin canimErkek daha çabuk hareket eder derler acaba erkekmi benim
Canim erkekle alakali deil bence ben 4.cocugum annem diyo en hareketli sendin bi dk durmuyodun en erken sende hissettim gobegime bakan hareket ettigini goruyodu diyo abim en buyugumuz onu cok gec hissetmis. Belki de bunyeden bunyeye farklidir bnmki erkek ve 15.4 de hissettim :)Erkek daha çabuk hareket eder derler acaba erkekmi benim
Bnde ne zamndır girmyrm kuzumm çok şükür. İyiyz bizde ilk hareketler kelebek uçması gibi olurmuş zatn ne güzl erken hissetmişsin bende tekmecikleri hissetmeye başladım :))İyi elhamdülillah balım sen napysn nasılsın nr zmandr girmiyorm
Ani hareketleri canını yakıyor olabilir canım gayet normal. Hareket etmesi de iyidir. Anormal bir durum göremiyorum benKızlar benim kuzum birazz cok hareketli hiç durmuyor helede geceleri size sorum ben alt tarafımda hissediyorum tekmelerini felan bazen cok tuhaf bi hisle acı veriyo benim gibi olan varmı aceba
Prenses bizimkisi :)Kuzular
Bebislerin cinsiyetlerini deyin bana bakalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?