- 10 Şubat 2017
- 96
- 33
- 3
- 32
Bu sene prenses senesi galiba :)Umya benimkisi de prenses ablası senin ki belli oldu mu sen de de bakim :)
Bizde iyiyiz canim benim cok sukurBiz iyiyz çok şükür balım siz naslsnz
Meleklerimiz geliyor :)Umya benimkisi de prenses ablası senin ki belli oldu mu sen de de bakim :)
Allahım bağışlasın meleklerimizi bizlere ve en kısa zamanda hayırlısı ile hamiş kalmak isteyenlere de anneliği tattırsın Rabbim kucaklarına göbüşlerine versin çifter çifter inşallahMeleklerimiz geliyor :)
Ne guzel dua etmissin cnm aminnn:)Allahım bağışlasın meleklerimizi bizlere ve en kısa zamanda hayırlısı ile hamiş kalmak isteyenlere de anneliği tattırsın Rabbim kucaklarına göbüşlerine versin çifter çifter inşallah
Oy MasaAllah balım Rabb'im hayırlısıyla dogurmayida nasip etsin inşaAllah ♡♡Bnde ne zamndır girmyrm kuzumm çok şükür. İyiyz bizde ilk hareketler kelebek uçması gibi olurmuş zatn ne güzl erken hissetmişsin bende tekmecikleri hissetmeye başladım :))
Oyss hadi hayırlısı bakalım, benimki 2 oldu göstermiyo ya bacaklar kapalı tahmide etmiyoBen geldim kuzular benim tlf sorunlu giremiyorum tutukluk yapiyor google net e falan
Melegiimm22 kuzu cinsiyet icin kiz yuksek ihtimal :)
Canım 20 de netleşir bizimki 3 dr ayrı cinsiyet soyledi biride bacak arasını gösterip verdi erkek diye en son ayrıntılıda kızımızı gördük netleşti o yüzden kendini strese koyma bana kızın olacakmış gibi geliyor sağlıklı olsunlarda hayırlı olsunlar evlatlarımızOyss hadi hayırlısı bakalım, benimki 2 oldu göstermiyo ya bacaklar kapalı tahmide etmiyo((( hayırlısı bakalim
Amiiin canım hayırlısı olsun tabi en başta, benimkisi merak sadece ♡♡Canım 20 de netleşir bizimki 3 dr ayrı cinsiyet soyledi biride bacak arasını gösterip verdi erkek diye en son ayrıntılıda kızımızı gördük netleşti o yüzden kendini strese koyma bana kızın olacakmış gibi geliyor sağlıklı olsunlarda hayırlı olsunlar evlatlarımız
Ilk hamilelikte geç hissedirlirmis 18 i geçince ama erken hissedenlerde varmisvarmışArkadaslar ben 17 haftanin icindeyim bebegi hissetmem gerekmiyo mu neden hic hissetmiyorum acaba
canim ben hissediyorum ama bu benim 2.hamileligim.ama kizimda cok gec hissettim..Arkadaslar ben 17 haftanin icindeyim bebegi hissetmem gerekmiyo mu neden hic hissetmiyorum acaba
bende daha ogrenemedim..en son gittigimde 13 haftalikti..doktor demedi..haftaya gidicem o zaman kesin ogreniriz inşallah..Amiiin canım hayırlısı olsun tabi en başta, benimkisi merak sadece ♡♡
şuan çok net hissediyo musun canimcanim ben hissediyorum ama bu benim 2.hamileligim.ama kizimda cok gec hissettim..
canim zaten simdiki hareketleri cok hafif oluyor...senin ilk hamileligin oldugu icin hissetmemen normaldir..hissedersin canim..şuan çok net hissediyo musun canim
inşallah kötu bisy yoktur yacanim zaten simdiki hareketleri cok hafif oluyor...senin ilk hamileligin oldugu icin hissetmemen normaldir..hissedersin canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?