Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bayanlar ben cok endise ediyorum ya kalp atisi devam ediyormu acaba diye. 6+4 de kalp atisi i duyduk cok sükür simdi 7+4 oldm. Cok korkuyorum düsük yapnistm bundan 2 ay önce. Gerci onda hemen düstü 5 haftalikken. Bende baska endise eden yokmu beni sakinlestirin ltfn

bende daha ogrenemedim..en son gittigimde 13 haftalikti..doktor demedi..haftaya gidicem o zaman kesin ogreniriz inşallah..
InşaAllah kuzum bu gittiğimde 15 haftalktk ama yine demedi, sen kaç haftalıksin

Ilk başlarda oluyo canım hep bendede vardı ara ara halada oluyo her gittiğimde kalp varmı diye soruyodum endişe etme sende inşaAllah o bizim evhamimiz

Ilk başlarda oluyo canım hep bendede vardı ara ara halada oluyo her gittiğimde kalp varmı diye soruyodum endişe etme sende inşaAllah o bizim evhamimiz
Bilmiyorum gögüs agrim gitti. Kasinmiyods bir kac gündpr. Sadece ara sira sdet olacskmism gibi oluyo okadar ili gün önce batmalar oldu. Belirtilerim gidiyomu acaba diye düsünüp korkuyorum...

Bilmiyorum gögüs agrim gitti. Kasinmiyods bir kac gündpr. Sadece ara sira sdet olacskmism gibi oluyo okadar ili gün önce batmalar oldu. Belirtilerim gidiyomu acaba diye düsünüp korkuyorum...
Canım ilk haftalar da oluyo genelede o ağrılar sonra zaten geciyo başka ağrılar geliyo bende öyle oldu yani kimisinde farklı olabilir değişir yani, Çok düşünme kuzum ya akışına bırak Allah'a emanet de

Öyle ama randevum iki hafta sonra gelde bekle
Oyy oy :)) streslenip bebeğinde üzme geçer zaman korkma rahat olsun kafan strese girme iyi gelmez stres annesi, vardır Allah'ın izniyle kalp atışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…