- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Sadece bas donmesi deil mide bulantisi kanama ve bas donmesi bi arada olursa canimbaş dönmesi neden ki canim oyle olunca bebege bisy mi olms oluyo
Selam canım benim öyleydi ilk 3 ay hep sabah bulantılarıyla gecti. Gün içerisinde ara sıra oluyordu. Sabah kalkar kalkmaz cok beklemeden kahvaltımı yapıyordum. Sonra cubuk kraker yiyiyordum.Kizlar migde bulantim var benim 3-4 gündür genelde sabahlari ama öglende oluyor gerci yemek istemiyorum birsey migdem bulaniyor herseyden. Yiyorum neyse birazcik sonra yedigimden tiksiniyorum bulanti geliyor. Sabahlari cok asiri istifar yok ama var sürekli bulanti sizlerdede varmi bu? Ben bugün 8+0 dayim yeni yeni basladi yani 3-4 gündür
Canim kizinin adi derinmi olcak :)Seninde mi kızın olacak maşallah
Evet canımCanim kizinin adi derinmi olcak :)
Ismiyle yasasin ins canimm :)Evet canım
Amin canımm inşallahIsmiyle yasasin ins canimm :)
evet alistm canm ole kafam hc bebiste degl bebis icn ugrasmiyorm nezmn olrsa olur hayrlisi stressizm neguzel adetmde gecikmez heralde bebiste beklemedgmz an olr akisina braktm :)Hayirlisi canim evine alistin mi ins yeni evine tatli bi bebis gelir :))
En guzeli canim stres yapma yasinda genc hem :)evet alistm canm ole kafam hc bebiste degl bebis icn ugrasmiyorm nezmn olrsa olur hayrlisi stressizm neguzel adetmde gecikmez heralde bebiste beklemedgmz an olr akisina braktm :)
Canım bende 15+6 haftalgm ve akşamları karnım yirtilcak gibi şişiyorum bide çok gaz oluyoArkadaslar ben 17 haftalik oldum cok fazla şişkinlik oluyo bende benimle ayni haftada olup şişkinlik olan var mi
Ahh ah o gazdan ben ne çektiiimmmCanım bende 15+6 haftalgm ve akşamları karnım yirtilcak gibi şişiyorum bide çok gaz oluyo
Bir de uyumadan 2 saat önce yiyip içmeyi bırak. Akşam 9dan sonra da bir şeyler yeme. Aç karnına portakal vs yeme onlarda da asit var hem mideyi bulandırıyor hem gaz yapıyor...Canım bende 15+6 haftalgm ve akşamları karnım yirtilcak gibi şişiyorum bide çok gaz oluyo
Bir de uyumadan 2 saat önce yiyip içmeyi bırak. Akşam 9dan sonra da bir şeyler yeme. Aç karnına portakal vs yeme onlarda da asit var hem mideyi bulandırıyor hem
Ayy valla sorma acayip çekiyorumAhh ah o gazdan ben ne çektiiimmmYemeklerden sonra madensuyu iç canım. Bir de tatlı - acı elma yağı gaza iyi geliyormuş göbek deliğinin çevresine saat yönünde sürüyorsun. Senin haftalarında dediğin gibi azıcık bir şey yiyiyordum şişiyordum. Az ve yavaş ye yemeğini de. Geçer inşallah
Gozun aydin kuzum :) evini tasimissinyeni hamiss varmii kizlar pek giremiyorum gelen giden oluyor eve bakmaya felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?