- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
Bende bi laham sarmasina birde erige aserdim lahanayi hallettikte erik hic aklmdan cikmiooKizlar ilginc bisey soliyeyimmi hic kola icmeyen insanim basimdan uc gebelik gecti budahil ilk adet olacagim gunler kola kola kola die geziyodum olebi cekiyoduki canim
Bide oglumda cok erik aseriyodum
Bunda suan hic bisey asermiyorum hic biseyde yemek istemiyorum nolucak bu cocuk
Bnde eşime 4 hafta snra öğrencz dedm bugn daha çok var ohooo diyo doğunca öğrenek bari diyo. Dktr cnsiyt için çağırmadıda beni normal muane canm
Gideyim ozaman kuzucummm öğrenemezsekde bidahaki kontrolde öğreniriz artık sağlık olsundoğru söylemiş valla kuzum ben yerinde olsam giderdim belki öğrenirsin cinsiyeti de
Oyyyy maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan saklasın minik meleğini kuzum ne tatlı çıkmış ☺ yaaa resmen keyif yapıyo çok huzurlu çok tatlı görünüyorKızlar tahminde bulunalım mı ☺
Aynen kuzum ama inşallah öğrenirsin sen öğrenirsen belki bende ikna ederim eşimi erken öğrenen var diyeGideyim ozaman kuzucummm öğrenemezsekde bidahaki kontrolde öğreniriz artık sağlık olsun
İnşallahh canım aminnn cümlemzinn gönlüne göre olsun herşeyAynen kuzum ama inşallah öğrenirsin sen öğrenirsen belki bende ikna ederim eşimi erken öğrenen var diyegit sen git Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Oyyyy maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan saklasın minik meleğini kuzum ne tatlı çıkmış ☺ yaaa resmen keyif yapıyo çok huzurlu çok tatlı görünüyor
Allah razı olsun canım gerçekten keyifçi çıktı sıpa çok oynamıyo topuklarını kaydırıp durdu sadece
Çok geçmiş olsun kuzum romatizma ağrısına birebir gelen Hardal tohumu Ilık olarak temiz bir bezle vücuda sarıldığı zaman romatizma, siyatik, adale ağrılarına ve eklem ağrılarına iyi gelir annem devamlı kullanır canım tavsiye ederimBenm romatizmam var bacaklarm jopuyo ağrıdan kızlar yaa en çokda sol dizim arada karnmda ağrıyo
Aminn kuzumm Rabbim cümlemizin meleklerini korusun bizlere bağışlasınnesliklndr balımm pek tatlı duruyo maşallah süpanallah rabbm saklasım nazarlardan
Cinsiyeti ne miniğinBende bi laham sarmasina birde erige aserdim lahanayi hallettikte erik hic aklmdan cikmioo
yok daha canım 16. haftayı bekliyoruzMaşallah yaa iyi olsunda keyif yapsın cinsiyeti kesinleştimi iki görüş vardı
Hayırlısı olsun canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah bi doktor kız biri erkek demişti diye hatırlıyorum onun için sordumyok daha canım 16. haftayı bekliyoruz
Deniyim canmm aktarlarda bulabilirim hrlde ama dizim ve bacqğımn dibi çok ağrıyoÇok geçmiş olsun kuzum romatizma ağrısına birebir gelen Hardal tohumu Ilık olarak temiz bir bezle vücuda sarıldığı zaman romatizma, siyatik, adale ağrılarına ve eklem ağrılarına iyi gelir annem devamlı kullanır canım tavsiye ederim
evet cnm dediğin gibi oldu aynı haftada iki doktora gittim biri erkeğe benzetti bacak arasına bakıp diğeri de kız dedi hayırlısı <allahtan amin inşallah gönlümüze göre olurHayırlısı olsun canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah bi doktor kız biri erkek demişti diye hatırlıyorum onun için sordum
canım dinlendir bacaklarını bide varis filan varmıydıDeniyim canmm aktarlarda bulabilirim hrlde ama dizim ve bacqğımn dibi çok ağrıyo
Aktarda Bulursun canım annem dizine el bileğine bağlardı hep iyi gelirdi inşallah sanada iyi gelir şifa olur canımDeniyim canmm aktarlarda bulabilirim hrlde ama dizim ve bacqğımn dibi çok ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?