Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar tahminde bulunalım mı ☺

Eklentiler

• IMG_7804.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 28
Bende bi laham sarmasina birde erige aserdim lahanayi hallettikte erik hic aklmdan cikmioo

Benm romatizmam var bacaklarm jopuyo ağrıdan kızlar yaa en çokda sol dizim arada karnmda ağrıyo

Bnde eşime 4 hafta snra öğrencz dedm bugn daha çok var ohooo diyo doğunca öğrenek bari diyo. Dktr cnsiyt için çağırmadıda beni normal muane canm
doğru söylemiş valla kuzum ben yerinde olsam giderdim belki öğrenirsin cinsiyeti de

Gideyim ozaman kuzucummm öğrenemezsekde bidahaki kontrolde öğreniriz artık sağlık olsun
Aynen kuzum ama inşallah öğrenirsin sen öğrenirsen belki bende ikna ederim eşimi erken öğrenen var diye git sen git Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Aynen kuzum ama inşallah öğrenirsin sen öğrenirsen belki bende ikna ederim eşimi erken öğrenen var diye git sen git Rabbim gönlüne göre versin inşallah
İnşallahh canım aminnn cümlemzinn gönlüne göre olsun herşey

Benm romatizmam var bacaklarm jopuyo ağrıdan kızlar yaa en çokda sol dizim arada karnmda ağrıyo
Çok geçmiş olsun kuzum romatizma ağrısına birebir gelen Hardal tohumu Ilık olarak temiz bir bezle vücuda sarıldığı zaman romatizma, siyatik, adale ağrılarına ve eklem ağrılarına iyi gelir annem devamlı kullanır canım tavsiye ederim

Maşallah yaa iyi olsunda keyif yapsın cinsiyeti kesinleştimi iki görüş vardı

Deniyim canmm aktarlarda bulabilirim hrlde ama dizim ve bacqğımn dibi çok ağrıyo

Hayırlısı olsun canım benim rabbim gönlüne göre versin inşallah bi doktor kız biri erkek demişti diye hatırlıyorum onun için sordum
evet cnm dediğin gibi oldu aynı haftada iki doktora gittim biri erkeğe benzetti bacak arasına bakıp diğeri de kız dedi hayırlısı <allahtan amin inşallah gönlümüze göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…