Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu

Aktarda Bulursun canım annem dizine el bileğine bağlardı hep iyi gelirdi inşallah sanada iyi gelir şifa olur canım
İnşallahhh bitanem çok sağol yumuşak doku romatizması bende ki soğuğa da hiç gelmiyo

Renkli ultrasona istersen kendin talep ediyorsun diye biliyorum. Bunu detaylı ultrasondan cıkartıyorlar benim bebeğim yüzünü göstermedi alınamadı resim malesef bi daha da girilmiyor detaylı ultrasona zaten
Benimde detaylı ultrasondu ama renklisi değildi.. Olsun sağlık olsun napalim . .

Bende dolmaya aşermiştim geçenlerde onun için sordum canım inşallah benimde prensesim istemiştir cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin canım
İnşallah kuzum Allah hayirliandan gönlüne gore versin :) bize 12.haftada %70 kiza benzio demişti bir sonraki sefer kesin belli olur dedi doktorum dediği gibide 16. Haftada kesin belli oldu kiz olduğu :)

İnşallah kuzum Allah hayirliandan gönlüne gore versin :) bize 12.haftada %70 kiza benzio demişti bir sonraki sefer kesin belli olur dedi doktorum dediği gibide 16. Haftada kesin belli oldu kiz olduğu :)
Amiinnn canım Amiinnn inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin inşallah ayyy 12 hafta dedin benim kontrol 14 haftaya denk geliyor ama o zamana kadar çatlarım diye düşünüyorum  erken gitmeye izin yok yediğim istediğim şeylerden tahmin etmeye çalışıyorum

Benim kizçe de 26 haftalıkken 801 gramdı. Bakalım bu hafta ne kadar kilo almış. Ama ben annelerin kilosunu sormuştum ne kadar kilo aldınız diye ?
E bende kendi kilomu yazdim da 1.46 kilo almisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…