Yok canım çok şükür soğukda ağrıyo genelliklecanım dinlendir bacaklarını bide varis filan varmıydı
İnşallah canım inşallahevet cnm dediğin gibi oldu aynı haftada iki doktora gittim biri erkeğe benzetti bacak arasına bakıp diğeri de kız dedi hayırlısı <allahtan amin inşallah gönlümüze göre olur
çorapsız gezme valla ne alıyorsan ayaktan alıyosun dikkat et kuzuYok canım çok şükür soğukda ağrıyo genellikle
İnşallahhh bitanem çok sağol yumuşak doku romatizması bende ki soğuğa da hiç gelmiyoBu
Aktarda Bulursun canım annem dizine el bileğine bağlardı hep iyi gelirdi inşallah sanada iyi gelir şifa olur canım
Bi görsen giydiklerimi 2 çorap patik kalın tayt banyoda üşüyorm genellikle yaz kış farketmiyoçorapsız gezme valla ne alıyorsan ayaktan alıyosun dikkat et kuzu
Kiz canim :) bulamadik malsf :/Cinsiyeti ne miniğin
Kuzum bulamadınız mı erik aşerdiğin şeyi yemek gerekiyormuş mutlaka
Benimde detaylı ultrasondu ama renklisi değildi.. Olsun sağlık olsun napalim . .Renkli ultrasona istersen kendin talep ediyorsun diye biliyorum. Bunu detaylı ultrasondan cıkartıyorlar benim bebeğim yüzünü göstermedi alınamadı resim malesef bi daha da girilmiyor detaylı ultrasona zaten
Hmm ne mutlu size o zamann :) biz göremedik ayan mayan ama olsun napalimDedigim gibi ayrintili ultrasona diye gittim sagligini ogrenmis oldum birde bebisimi gormus oldum vermese ozellikle girmicektim tabiki
Benim kizçe de 26 haftalıkken 801 gramdı. Bakalım bu hafta ne kadar kilo almış. Ama ben annelerin kilosunu sormuştum ne kadar kilo aldınız diye ?1.46 kilo kuzu
Bende dolmaya aşermiştim geçenlerde onun için sordum canımKiz canim :) bulamadik malsf :/
İnşallah kuzum Allah hayirliandan gönlüne gore versin :) bize 12.haftada %70 kiza benzio demişti bir sonraki sefer kesin belli olur dedi doktorum dediği gibide 16. Haftada kesin belli oldu kiz olduğu :)Bende dolmaya aşermiştim geçenlerde onun için sordum canıminşallah benimde prensesim istemiştir cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendin canım
Saglikli olsun da merakimiz dogumda sincek ins :)Hmm ne mutlu size o zamann :) biz göremedik ayan mayan ama olsun napalim
Amiinnn canım Amiinnn inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin inşallahİnşallah kuzum Allah hayirliandan gönlüne gore versin :) bize 12.haftada %70 kiza benzio demişti bir sonraki sefer kesin belli olur dedi doktorum dediği gibide 16. Haftada kesin belli oldu kiz olduğu :)
Zuzummm sen hos gelmissin :)Ben geldiiimmm
E bende kendi kilomu yazdim da 1.46 kilo almisim :)Benim kizçe de 26 haftalıkken 801 gramdı. Bakalım bu hafta ne kadar kilo almış. Ama ben annelerin kilosunu sormuştum ne kadar kilo aldınız diye ?
Aaa nerden cikti bu kuzuuuKızlar benm enfeksiyonum geçmemiş yaaa
Hoşbuldum balım nasılsınZuzummm sen hos gelmissin :)
Geçmiş olsun canım nerden anladın geçmediğiniKızlar benm enfeksiyonum geçmemiş yaaa
Valla oyle bi konu acilmis ama nerde bulamadim bendeOrası kaçıncı sayfada kuzumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?