Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde detaylı ultrasondu ama renklisi değildi.. Olsun sağlık olsun napalim . .
Ben gördüm de yüzünü göstermedi sıpacığım yine siyah beyaz aldık görüntüyü bi şey değişmiyo nasılsa doğunca bol bol fotografını cekeriz :) göstermesin bakalım :)

Iyiyim yavrum uyuyacagim simdi sen nasilsin
Bende iyiyim hamd olsun kuzum günlerdir misafir telaşım vardı bugün rahatladım yarınki temizliğe hazırlıyorum psikolojimi uyu dinlen kuzum ne güzel ben gece kuşu oldum iyice çok zor uyuyorum

Tekrarlarsa tekrar kullan falan drmişmiydi yada sorabileceğin biri varmı kuzum ilerlemedenn tekrar başlardın ilacına
Geçmezse geri gel demişdi canm ama oraya tekrar gidemem hemen çünkü ücreti çok ünvrsteye gdcm artk pzartrsi günü inşallah

Tekrarlarsa tekrar kullan falan drmişmiydi yada sorabileceğin biri varmı kuzum ilerlemedenn tekrar başlardın ilacına
Geçmezse geri gel demişdi canm ama oraya tekrar gidemem hemen çünkü ücreti çok ünvrsteye gdcm artk pzartrsi günü inşallah

Çok çabuk kilo almışsın . Ben 11. Haftaya kadar hala hic kilo almamıştım. Ama sonra dan birden bir aldım. Allaaaah ://
Ben 300gr kadar almışım ama çok fazla mide bulantısı yaşadım hala yaşıyorum ölmeyecek gibi beslenebiliyorum doktorum şimdi iyi gidiyorsun ama çok fazla aşerenler sonrada iki katı iştah yaşayabiliyor dedi tırstım bende sanırım bende sonradan açılıcam :)

İnşallah canım ya randevu bulabilirmsin ki hemen ihmal etme canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…