İnşallahhh kuzucummİnşallah canım ya randevu bulabilirmsin ki hemen ihmal etme canım dikkat et kendine
Aynen doğru söylüyor valla :dBen 300gr kadar almışım ama çok fazla mide bulantısı yaşadım hala yaşıyorum ölmeyecek gibi beslenebiliyorum doktorum şimdi iyi gidiyorsun ama çok fazla aşerenler sonrada iki katı iştah yaşayabiliyor dedi tırstım bende sanırım bende sonradan açılıcam :)
İyi aklamlar kuzummIyı aksamlar gebişler
Valla oyle bi konu açılmıştı ama nerde bulamadim bende. İnternette de arattir bulursun bi seylerOrası kaçıncı sayfada kuzumm.
Valla oyle bi konu açılmıştı ama nerde bulamadim bende. İnternette de arattir bulursun bi seyler
Bencbenim oglanda ilk,alti ayxsadece iki kilo sonxuc ay 12kilo alinca gobegimm catir cutur gitti .Ben 300gr kadar almışım ama çok fazla mide bulantısı yaşadım hala yaşıyorum ölmeyecek gibi beslenebiliyorum doktorum şimdi iyi gidiyorsun ama çok fazla aşerenler sonrada iki katı iştah yaşayabiliyor dedi tırstım bende sanırım bende sonradan açılıcam :)
Bencdonuyorum vorap hiydiktwn besdakka sonraxyaniyorum hemenccikariyorummBi görsen giydiklerimi 2 çorap patik kalın tayt banyoda üşüyorm genellikle yaz kış farketmiyo
Walla bence erkekkkkkKızlar tahminde bulunalım mı ☺
Bn yanmıyom kuzumm giyiyorm kat katBencdonuyorum vorap hiydiktwn besdakka sonraxyaniyorum hemenccikariyorumm
Bakiyorum olmuyo donmaya devam oysaki,evde cok sicak
Demn elime bi kase turşu aldm yedmWalla bence erkekkkkk
Karamsar olma olucak seninde cok sukur bak bu sefer doktora gittin hic bisorunda yok cok iyi bisey bu :)Or kuzu senin warda oruyon ne güzel bnm gbi can sıkıntısına ormuyonn yaaa
Ben hicbisey yiyemiyorum hala 9+4olduk bugun .Demn elime bi kase turşu aldm yedm
Adam hakli yahu insana cok geliyo ama cabuk geciyo son,ay hic gecmiyoo yaBnde eşime 4 hafta snra öğrencz dedm bugn daha çok var ohooo diyo doğunca öğrenek bari diyo. Dktr cnsiyt için çağırmadıda beni normal muane canm
İyi aksamlar canimmmm naber :)Iyı aksamlar gebişler
Yersin canm inşallah ilerleyen haftalardaBen hicbisey yiyemiyorum hala 9+4olduk bugun .
Ve hala hic bisey yiyememek koyuyo bana
Kıza bnzettim cnmKızlar tahminde bulunalım mı ☺
Digervgebeligimde cok yiyip cok kusuyodum ama bunda hic bisey yiyemiyorum yiyince olucek gibi oluyorum su uc ay bi dolsa gecse gerisi rahatlar yerim insallahYersin canm inşallah ilerleyen haftalarda
Valla kuzummm bana şimdi bile geçmiyo son ay bakıyım nasl beklerimmAdam hakli yahu insana cok geliyo ama cabuk geciyo son,ay hic gecmiyoo ya
İyidr balımm senden naberİyi aksamlar canimmmm naber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?