Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Digervgebeligimde cok yiyip cok kusuyodum ama bunda hic bisey yiyemiyorum yiyince olucek gibi oluyorum su uc ay bi dolsa gecse gerisi rahatlar yerim insallah
İnşallahh canım arada bende kötü oluyrm genellikle sabhları hiç halim olmuyo bulantı faln olmuyosa sık ama hiç kalkasım grlmiyo yatakdan

Benim olebi,s
İnşallahh canım arada bende kötü oluyrm genellikle sabhları hiç halim olmuyo bulantı faln olmuyosa sık ama hiç kalkasım grlmiyo yatakdan
benim ole ibr sansim yok malesef sabahxyedide sacimi ceke,ceke tekmelerle kaldiran bi oglum war azicik pineklemek istiyorum

Kızlarr bu vajinal enfeksiyonun bi sakıncası olurmu acaba

Bol bol su iç cnm ama sakncası olur mu olmz mı bilemem
İlerleyen aylarda erken doğuma neden olduğunu duymuşdum ama bilmiyorm şimdi ne olur. Arkdaşımda da çok enfeksiyon vardı doğumda bebeğe geçmişdi normal doğum yapmaması gerekiyomuş

İlerleyen aylarda erken doğuma neden olduğunu duymuşdum ama bilmiyorm şimdi ne olur. Arkdaşımda da çok enfeksiyon vardı doğumda bebeğe geçmişdi normal doğum yapmaması gerekiyomuş
Canım sartlar neyı gerektrıosa o olur ınsalh devam etmezde saglıkla normal dogum yaparsın

Bencbenim oglanda ilk,alti ayxsadece iki kilo sonxuc ay 12kilo alinca gobegimm catir cutur gitti .
Ne diyosun kuzum yaa seninki tam uç olmuş ben oğlumda ilk üç ay beş kilo almıştım deli gibi yiyordum toplamda 28 kiloyla doğuma gittim devamlı kilo aldığım için sanırım hiç çatlamadım ama bunda birden alıcam sanki o zaman bende fay hatları oluşur sanki

İlkınde catlamadysa dgerlrndede çatlamıomus cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…