O son ay,waryaaaa amanxallahim sanki on sene :dValla kuzummm bana şimdi bile geçmiyo son ay bakıyım nasl beklerimm
İdare eder sorma benim oglan basimda debeleniyo bende kaciyorumİyidr balımm senden naber
İnşallahh canım arada bende kötü oluyrm genellikle sabhları hiç halim olmuyo bulantı faln olmuyosa sık ama hiç kalkasım grlmiyo yatakdanDigervgebeligimde cok yiyip cok kusuyodum ama bunda hic bisey yiyemiyorum yiyince olucek gibi oluyorum su uc ay bi dolsa gecse gerisi rahatlar yerim insallah
Ayyy allahımmmm allahımdan tek dileğimm inşallah normal doğum olsunda sağlıklı sıhatli bebeşimle. Tüm herkez için inşallahO son ay,waryaaaa amanxallahim sanki on sene :d
Ay kıyamam ilgilen kızİdare eder sorma benim oglan basimda debeleniyo bende kaciyorum
benim ole ibr sansim yok malesef sabahxyedide sacimi ceke,ceke tekmelerle kaldiran bi oglum warİnşallahh canım arada bende kötü oluyrm genellikle sabhları hiç halim olmuyo bulantı faln olmuyosa sık ama hiç kalkasım grlmiyo yatakdan
Sabah yediden beri ilgileniyorum ilgi manyagi doymuyo babasina devrettimAy kıyamam ilgilen kız
Sabah yediden beri ilgileniyorum ilgi manyagi doymuyo babasina devrettim
Oyyy kuzumm kıyamam canmm yaaBenim olebi,s
benim ole ibr sansim yok malesef sabahxyedide sacimi ceke,ceke tekmelerle kaldiran bi oglum warazicik pineklemek istiyorum
İyi akşamlar canımIyı aksamlar gebişler
Bol bol su iç cnm ama sakncası olur mu olmz mı bilememKızlarr bu vajinal enfeksiyonun bi sakıncası olurmu acaba
Deme yaaAynen doğru söylüyor valla :d
İlerleyen aylarda erken doğuma neden olduğunu duymuşdum ama bilmiyorm şimdi ne olur. Arkdaşımda da çok enfeksiyon vardı doğumda bebeğe geçmişdi normal doğum yapmaması gerekiyomuşBol bol su iç cnm ama sakncası olur mu olmz mı bilemem
Canım sartlar neyı gerektrıosa o olur ınsalh devam etmezde saglıkla normal dogum yaparsınİlerleyen aylarda erken doğuma neden olduğunu duymuşdum ama bilmiyorm şimdi ne olur. Arkdaşımda da çok enfeksiyon vardı doğumda bebeğe geçmişdi normal doğum yapmaması gerekiyomuş
İnşallahh canım yaa korkuyorm normal olmaz diyeCanım sartlar neyı gerektrıosa o olur ınsalh devam etmezde saglıkla normal dogum yaparsın
Ne diyosun kuzum yaa seninki tam uç olmuş ben oğlumda ilk üç ay beş kilo almıştım deli gibi yiyordum toplamda 28 kiloyla doğuma gittimBencbenim oglanda ilk,alti ayxsadece iki kilo sonxuc ay 12kilo alinca gobegimm catir cutur gitti .
Korkma cnm sezeryanda kotu degil bnde okdr cok ıstıodmkı normal olmasnı mcburi sezrtyan oldum nasip herseyıİnşallahh canım yaa korkuyorm normal olmaz diye
İlkınde catlamadysa dgerlrndede çatlamıomus cnmNe diyosun kuzum yaa seninki tam uç olmuş ben oğlumda ilk üç ay beş kilo almıştım deli gibi yiyordum toplamda 28 kiloyla doğuma gittimdevamlı kilo aldığım için sanırım hiç çatlamadım ama bunda birden alıcam sanki o zaman bende fay hatları oluşur sanki
Hep tersi oluyo zatn yaa allahımm inşallah hayırlısını nasip etsinn canımmKorkma cnm sezeryanda kotu degil bnde okdr cok ıstıodmkı normal olmasnı mcburi sezrtyan oldum nasip herseyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?