Kuzum bende öyleyim dengesiz bi yanıyorum bi donuyorum gebe olmasam menopoz dicem o kadar yaniBencdonuyorum vorap hiydiktwn besdakka sonraxyaniyorum hemenccikariyorumm
Bakiyorum olmuyo donmaya devam oysaki,evde cok sicak
Ciddimisin canım bilmiyordum çok sevindimİlkınde catlamadysa dgerlrndede çatlamıomus cnm
Yanma ilk öğrendiğim zamanlarda bedenmde vardı sonra geçdi yerini sadecr ayak üşümesine bıraktıKuzum bende öyleyim dengesiz bi yanıyorum bi donuyorum gebe olmasam menopoz dicem o kadar yani
Sezeryan da iyidr sıfır sıkıntıHep tersi oluyo zatn yaa allahımm inşallah hayırlısını nasip etsinn canımm
Evet annem oyle der hep :)Ciddimisin canım bilmiyordum çok sevindim
Hiiçç sanmıyrm kuzuu benm yaralar çok geç iyileşiyo az bi çizik bile olsa inan yaranın izi bile geçmiyoSezeryan da iyidr sıfır sıkıntı
Estetik sezeryan m. Etme iz kalmıo kuzumHiiçç sanmıyrm kuzuu benm yaralar çok geç iyileşiyo az bi çizik bile olsa inan yaranın izi bile geçmiyo
Kuzum enfeksiyonun zararı nedir çok bilmiyorum ama stresin zararı çok kuzum stres yapma Rabbim yardımcın olsun şifa versin inşallah daha öncede atlattın bişey olmadı yine olmaz inşallahKızlarr bu vajinal enfeksiyonun bi sakıncası olurmu acaba
Eller 1 2 ayda iyileşir ben iyileşemem kuzu derim çok hassas allahım inşallah korktuğumu vermez başımaEstetik sezeryan m. Etme iz kalmıo kuzum
Cnm bnde hassasım valla cnm cok tatlıdr :)Eller 1 2 ayda iyileşir ben iyileşemem kuzu derim çok hassas allahım inşallah korktuğumu vermez başıma
İnşallahh kuzumm yok stres yapmıyorm en azından ne oldğunu biliyorm karnm ağrısa bileKuzum enfeksiyonun zararı nedir çok bilmiyorum ama stresin zararı çok kuzum stres yapma Rabbim yardımcın olsun şifa versin inşallah daha öncede atlattın bişey olmadı yine olmaz inşallah
Kuzum bunları düşünmek için çok erken rabb hayırlı yazılar yazsın inşallah şimdiden doğum düşünme vakti gelince o geleceği yolu kendi belirleyecekİnşallahh canım yaa korkuyorm normal olmaz diye
Canm tatlı değil hiç kendmi esirgrmeyi blmem kuzumm 2.nci bebeğimde kendmi esirgemediğim içim düştü ztnCnm bnde hassasım valla cnm cok tatlıdr :)
İnşallahh kuzumm nerden geldikki bu konuyaKuzum bunları düşünmek için çok erken rabb hayırlı yazılar yazsın inşallah şimdiden doğum düşünme vakti gelince o geleceği yolu kendi belirleyecek
Anldm cnm smdi bunları dusunme hersey zamanla oluo zaten nasibnde ne varsa oCanm tatlı değil hiç kendmi esirgrmeyi blmem kuzumm 2.nci bebeğimde kendmi esirgemediğim içim düştü ztn
Aynen kuzum şükürler olsun tehlike yaratmadı basit bir tedavi düzeltti şimdide öyle olur inşallahİnşallahh kuzumm yok stres yapmıyorm en azından ne oldğunu biliyorm karnm ağrısa bile
Benimkiler carsanba,pazarina donmus zaten cok kotu goruntu ya tam eski fizige dondum simdi iki bucuk ayda gobegim olmus 6aylik gibi ama cok fena fazla gaz varNe diyosun kuzum yaa seninki tam uç olmuş ben oğlumda ilk üç ay beş kilo almıştım deli gibi yiyordum toplamda 28 kiloyla doğuma gittimdevamlı kilo aldığım için sanırım hiç çatlamadım ama bunda birden alıcam sanki o zaman bende fay hatları oluşur sanki
İnşallahhh kuzucummmAynen kuzum şükürler olsun tehlike yaratmadı basit bir tedavi düzeltti şimdide öyle olur inşallah
Gaz niye var kuzumm ben normalim çok şükürBenimkiler carsanba,pazarina donmus zaten cok kotu goruntu ya tam eski fizige dondum simdi iki bucuk ayda gobegim olmus 6aylik gibi ama cok fena fazla gaz var
Kiz bilmiyorum ya,asiri,gaz var ilk bastan,beri hep,ole yim yaGaz niye var kuzumm ben normalim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?