Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencdonuyorum vorap hiydiktwn besdakka sonraxyaniyorum hemenccikariyorumm
Bakiyorum olmuyo donmaya devam oysaki,evde cok sicak
Kuzum bende öyleyim dengesiz bi yanıyorum bi donuyorum gebe olmasam menopoz dicem o kadar yani

Kızlarr bu vajinal enfeksiyonun bi sakıncası olurmu acaba
Kuzum enfeksiyonun zararı nedir çok bilmiyorum ama stresin zararı çok kuzum stres yapma Rabbim yardımcın olsun şifa versin inşallah daha öncede atlattın bişey olmadı yine olmaz inşallah

Kuzum enfeksiyonun zararı nedir çok bilmiyorum ama stresin zararı çok kuzum stres yapma Rabbim yardımcın olsun şifa versin inşallah daha öncede atlattın bişey olmadı yine olmaz inşallah
İnşallahh kuzumm yok stres yapmıyorm en azından ne oldğunu biliyorm karnm ağrısa bile

İnşallahh canım yaa korkuyorm normal olmaz diye
Kuzum bunları düşünmek için çok erken rabb hayırlı yazılar yazsın inşallah şimdiden doğum düşünme vakti gelince o geleceği yolu kendi belirleyecek

Benimkiler carsanba,pazarina donmus zaten cok kotu goruntu ya tam eski fizige dondum simdi iki bucuk ayda gobegim olmus 6aylik gibi ama cok fena fazla gaz var

Benimkiler carsanba,pazarina donmus zaten cok kotu goruntu ya tam eski fizige dondum simdi iki bucuk ayda gobegim olmus 6aylik gibi ama cok fena fazla gaz var
Gaz niye var kuzumm ben normalim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…